FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
8.11.11 21:35

nee - proč do strážnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
8.11.11 21:37

no žes psala že nick máš podle jména a budoucího bydliště, tak mě první napadla Strážnice. Páč z tama bereme víno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
8.11.11 21:37

nene Maki
ale jdeš na to dobře :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
8.11.11 21:39

tak na str znám ještě Strání, ale tam asik taky né. To je spíš na naší straně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
8.11.11 21:40

to je malá vesnička co se tam budeme stěhovat, nenapínej hlavu…

Jak je vůbec v práci Makisku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
8.11.11 22:33

Simi zatím to jde, ale do rána daleko, vždycky si vydechnu až když mi dojde střídání. Je to tu jak na houpačce, teď klid, ale za minutu tu můžem lítat a bojovat o život. Myslela jsem, že si zvyknu, ale po sedmi letech to zvládám čím dál hůř. Myslím psychicky. A teď je to už uplně naprd páč jsem měla mít úplně jiné starosti. No ale snad v lednu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
9.11.11 08:44

ahojky děvčátka

tak už jsem „odevzdala“ mužíčka. Jsme po spg, bez centrifugace našla 2 spermijky, takže pravděpodobné, že po centrifugaci nakonec najde ještě více, ale pro jisototu poslali Aldu na operaci. Takže teď sedím v kavárně, mám kafe a ledový čaj, snažím se nestresovat, ale šíííleně se mi klepou ruce…
po 10 se půjdu sestry nahoru zeptat jestli něco našli a pak budu čekat až mi pošlou miláčka na pokoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
9.11.11 08:46

Ahoj Simi, no zrovna jsem nad tím přemýšlela, že tvůj vlastně dneska má tu operaci, chudáček malý..to už jse snad lepší to píchání hormonů coo? Držím pěsti ať tam najdou dravé spermijky a vůbec ať to všechno dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
9.11.11 08:53

já doufám že už to nejhorší máme za sebou… pokud našla bez centrifugace 2 tak po ní jich snad bude ve spermiogramu více…
a ještě to pojistí M/T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
9.11.11 09:53

Simi, držím palce i na nohách!!!! Už něco víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
9.11.11 10:43

no vím že manža má už po operaci a leží na dospávacím pokoji. Měli by ho ve 12 přivést na normální a tam už za ním můžu.
Jinak jsem se ptala staniční a ta věděla jen to, že poslali dva vzorky do laborky. Když nám popisovali operaci tak říkali, že vezmou vzorek, pošlou do laborky a když tam nic není tak odebírají znova…
tak dedukuju, že když posílali jen dva vzorky že něco našli. Ale kdy budu vědět víc to netuším.

Sedím před carem - je tu totiž jediná zásuvka co jsem viděla a mi dochází sťáva v noťasu… tak doufám že vyjde nějaká sestřička ven co mě zná a snad mi něco řekne…

a co ty Jani - jak jsi to celé včera přechroustla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
9.11.11 11:35

Simco,myslim na vas a preju ty nejlepsi zpravy.....a ted uz jen smele do toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.11.11 13:25

Držím Vám palečky!!
Zkouším Vám poslat soukromý mail, a moc prosím, jestli byste mi napsala.Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
9.11.11 15:09

Simi!!! Doufám, že pro nás máš ty nejlepší zprávy a že něco našli :kytka: Manžel ať je po operaci brzo fit!
No, jsem ze všeho taková nějaká nanicovatá, ale je mi jasný, že mohlo být hůř, uvidí se zítra, snad budou vajucha stačit.
Doufám, že nás šoupnou na stejný pokoj :mrgreen:
Večer nakouknu, tak jestli budeš mít čas a chuť, napiš, jak to všechno dopadlo.
Všechny ostatní zdravím a přeju krásný odpoledne :-D
Za chvilku mi dorazí kamarádka na kafe, tak mizím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
9.11.11 17:07

Ahojky
bohužel při MT našli jen 2 spermijky a to ještě špatné.
Nechali jsme rozmrazit dárce a budeme doufat že to nebude potřeba.

Mluvila jsem s laboratkou - tak ráno našla dvě ale ty bohužel už nemůže použít (nechápu proč ale prý nemůže) potom centrifugovala zbytek vzorku a říkala že schovala všechno co šlo. Říkala že se do toho nedívala aby náhodou nic nezničila, takže budeme doufat že se tam pár spermijek ještě najde a budeme mít čím oplodnit vajíčka. Plus se pokusí najít ty 4 z minula.
Nicméně říkala, že ji překvapilo, jak kvalitní ty spermijky byly. Tak snad jich tam bude více.
Chci ráno požádat sestřičku, aby použily ta nejkvalitnější vajíčka na naše spermijky a ty horší co zbydou (doufám že nezbydou že těch 10 spermijek bude) oplodnit dárcem.

ložisko spermatogeneze je prý natolik malé že ho prostě nenašli. Prý ani nemělo smysl hledat, že ta tkáň je hodně poškozená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.