FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
10.11.11 16:08

tak už jsem to obrečela - ani jsem neudržela slzičky než jsem domluvila s embryoložkou…
9 vajíček to zvládlo a všechny oplodnili našima spermijkama. Prý byly i mofrologicky docela pěkné a musíme čekat do soboty. nechce se mi tomu vůbec věřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
10.11.11 17:26

Vanilko jak ti je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
10.11.11 20:11

Simi :palec: :palec: :palec: Panebože, to jsou úžasný zprávy :dance: :palec: Mám strašnou radost, že to vyšlo!!!!!! Vůbec se ti nedivím, taky bych řvala jak želva, štěstím :-D
Tak jak Vám je? Tobě i manželovi?
Mě to čoveče docela bolí. Ptala jsem se pak už i sestřičky, jestli je to normální, protože minule to teda takový nebylo. Jakmile jsem slezla z postele, myslela jsem, že pojdu. Sestřička říkala, že to tak občas někdo má, že si mám vzít něco od bolesti, hlavně ne prý Ibalgin, spíš Paralen, nebo tak něco. Zatím jsem to vydržela bez léků. Když se nehejbu, tak je mi fajn :mrgreen:
Do soboty asi zcepením, to je dobaaaaa :pocitac:
Simi, jsem strašně ráda, že jsme byly spolu na pokoji, jsi úžasná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
10.11.11 20:29

Ahoj Simi,

teda ty zacinas vetu, jsem to obrecela, a ja uz se hrozim a pak takova pozitivni zprava, no to je fakt super :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
11.11.11 06:49

Marketko přece vám rovnou nemůžu vybalit že to zatím vyšlo…
Holky já jsem se fakt v autě složila. Volala jsem tam z domečku (přeměřovali jsme dveře a okna s oknařema…). Paní Mráčková mi zvedla telefon že mi dá embryoložku ale že má pro mě dobré zprávy - to bylo ještě v pohodě, ale když mi řekla, že 9 vajuch oplodnili… Alda myslel když mě viděl že to nevyšlo… jsem bulila jak želva.

Jani taky jsem byla ráda že jsem tam byla s někým koho znám. Jsi úúúúžasný človíček. :hug: :hug: :hug: :hug: mě to teda až tak moc nebolí, ale vzhledem k tomu, že jsem byla taky trošku bolavá tak jsem si zobla půlku ibalginu. V úterý mi Michnová řekla, že na ten krk můžu tak ho snad můžu i na jinou bolest. Ale dnes už je to v pohodě.
Včera jsem ještě fungovala, ale bylo 8 hodiny a já jsem usnula jak dřevo. Vzbudila jsem se v 5 ráno a už jsem u táty v práci a makám co jsem včera neudělala. měla jsem chlapům nachystat výplaty, ale já jsem nebyla schopná na nic myslet. Natož tak dělat výplaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
11.11.11 06:50

ted už jen zvládnout čekání do odpoledne. Pak přijede Mišička a začne tornádo… to mi pak uteče rychle.

Doufám že to aspoň dva embroušci zvládnou

A co ty Jani - spokojená s vajíčkama? Doufám že mi věříš, když ti už od úterý tvrdím že všechno bude v pořádku. Prostě to u tebe cítím. bude to v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
11.11.11 08:12

Simi, teda to je mazec, co ty všechno stíháš :mrgreen:
Pořádně si užijete dnešek s Miškou a hlavně zítřejší svatbu 8-)
Doufám, že se v neděli opět potkáme :-D
Mě už je dneska tisíckrát líp, už normálně chodím a skoro vůbec to nebolí. Jen mi na hubče vyrazil opar.
Budu si muset dneska taky najít nějakou činnost, ať to ubíhá rychlejc.
Doufám, že se podaří oplodnit alespoň 2 vajíčka, MUSÍ!!!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.11.11 08:18

Simi, teď to akorát čtu!!!!!!!!!
Strašně moc gratuluju, je to bomba, parádní zprávy!!!!
Přeju hodně štěstí!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
11.11.11 10:12

Jani to je dobře že už tě nic nebolí :hug: a právě jsem dumala nad tím, jestli má smysl si brát v neděli knihu, nebo jestli to raději prokecáme :jazyk:
Ještě teda musím vyzvednout ten receptík na utrouš…

když mi ho včera ráno sestřička přinesla tak jsem pochybovala jestli ho vůbec budu potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
11.11.11 10:33

Holky je normální že mě bolí bříško? ale jen když jdu na záchod :oops: pořád chodím čůrat a pak mě chvilku bolí bříško - ale fakt jen chviličku…
jinak mě to vůbec nebolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
11.11.11 15:59

Simi, taky mě to břicho pobolívá po vyčůrání :think:
Už ať je zítřek :-D
V neděli pokecáme, už se těším:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
11.11.11 16:40

Ahoj holkyy :mavam:
Simi včera a dnes jsem v práci, včera čas nebyl vůbec sem psát, ale myslela jsem na tebe imrvére. Jsu mooc šťastná, že se to tak krásně vyvíjí :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
11.11.11 22:21

Makisku díky - zítra uvidím jestli vám vůbec stihnu napsat jak jsem dopadla… jdeme na tu svatbu tak uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
12.11.11 09:47

Ahoj holky :mavam:
Teda tady je mrtvo 8-o Venku je nádherně, tak ještě určitě užíváte krásnýho počasí :palec:
Za chvíli budu volat, jestli se nám oplodnily vajíčka, mám úplně stažený žaludek. Byly jen 4, tak doufám, že to alespoň některé zvládly.
Simi, až se dostaneš na net, napiš, jak to dopadlo u Vás :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
12.11.11 10:32

Holky, tak hlásím, že máme 3 embrya, zatím jsou prý všechny tři v pořádku, máme si volat zítra v 7:45, jak to vypadá a domluvit si transfer.
Holky, kdo už tady máte zkušenosti, hypoteticky, kdyby to teď zvládly všechny 3, nechám si zavést 2. Zamrazí i to jedno zbylé? Nebo jich na zamražení musí být víc? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.