Fotky s popisem

• Otevřená skupina

Nakupujete rádi v LIDLu a máte svoje oblíbené zboží? Doporučte ho ostatním.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1513
14.2.12 13:55
janac píše:
Zvlášť dávám lupínky Vitelle, třešně s jogurtem..nějak na ně nemám názor. Lupínků v jogurtu by mohlo být víc (ideálně všechny - to bych byla ochotná si i výrazněji připlatit) sušené ovoce (třešně,jahody) trochu divný, takový papírový, chuťové dobrý, kyselý..Zbylé lupínky normální - nemám srovnání se značkami (nestlé)..
Cenu nevím..esi 30kč?

Tohle musím vyzkoušet to se mi líbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
17.2.12 10:22
oskli píše:
janac píše:
Zvlášť dávám lupínky Vitelle, třešně s jogurtem..nějak na ně nemám názor. Lupínků v jogurtu by mohlo být víc (ideálně všechny - to bych byla ochotná si i výrazněji připlatit) sušené ovoce (třešně,jahody) trochu divný, takový papírový, chuťové dobrý, kyselý..Zbylé lupínky normální - nemám srovnání se značkami (nestlé)..
Cenu nevím..esi 30kč?
Lupínky jsou lepší s jahodami, ta jogurtová poleva je prostě obyč tuková, nic extra. A to ovoce je suchý, páč je sušený mrazem. Žádná síra a jiná chemie :palec: V jogurtu nasáknou. Ale já vždycky nejdřív vyžeru jahody a čoklupínky a pak snídám v jogurtu s kefírem jen ty obyč :oops:

Tyhle cereálie nemají chybu, ty višňové jsou nejlepší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
17.2.12 11:18

Oskli, me na nich právě nejvíc chtnala ta poleva :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
17.2.12 13:28
Marcelkad píše:
janac píše:
mooch píše:
falešná Snickers (už sežraná :mrgreen: ) cena tuším 6,90

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: super :palec:

MarcelkoD, nás teda malinový sirup Dizzy nezaujal..vrátili jsme se k YO..
Taky něco nafotím, když to má být diskuze s fotkama :oops:
YO je lepší, ale ta cena.. teď už je přes 70Kč ne? nejlepší je domácí, to se ani YO nechytá :mrgreen:

YO šíleně podražilo :zed: dřív měli v tescu každou chvíli akci, kupovali jsme normálně pod 40 Kč, kolikrát to ani nebylo v letáku.. teď 70 Kč 8o 8o my si udělali tedy zásoby, byla nedávno v kaufu za podobnou cenu.. ale už jsme koupili i levnější jupí myslím :think: nebo tak nějak. taky je bez konzervantů

• Citovat
  • Upravit
teresa20
17.2.12 13:30
Ema N. píše:
koupila jsem v Lidlu tuto vuni, bohuzel si nepamatuji, kolik stoji nebo jak se jmenuje, ale krasne voni. ;) Vcera nakup a dneska krasne provonene WC.je tam tekutina a knot, otacenim bile casti se intenzita snizuje nebo zvysuje. Staci na zacatek povolit vic, pak utahnout a voni nadherne… :potlesk: :potlesk: :potlesk:

koupila jsem ji teď taky, mám žlutou s vůní vanilky a stála 39,90

• Citovat
  • Upravit
50155
17.2.12 13:38
madi píše:
Marcelkad píše:
janac píše:
mooch píše:

YO je lepší, ale ta cena.. teď už je přes 70Kč ne? nejlepší je domácí, to se ani YO nechytá :mrgreen:
YO šíleně podražilo :zed: dřív měli v tescu každou chvíli akci, kupovali jsme normálně pod 40 Kč, kolikrát to ani nebylo v letáku.. teď 70 Kč 8o 8o my si udělali tedy zásoby, byla nedávno v kaufu za podobnou cenu.. ale už jsme koupili i levnější jupí myslím :think: nebo tak nějak. taky je bez konzervantů

Tak ještě, že doma pijeme jenom vodu bez bublinek :pankac:
BTW Vejce prý taky dost podraží :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
17.2.12 13:48
MUFICE píše:
madi píše:
Marcelkad píše:
janac píše:
mooch píše:

Tak ještě, že doma pijeme jenom vodu bez bublinek :pankac:
BTW Vejce prý taky dost podraží :cert:

to mi nevadí, ty máme domácí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. Hana
21.2.12 14:22

lentilky
rybičky (tuším, že sleď v tomatě)
passatta
omáčka sweet&sour

• Citovat
  • Upravit
5429
23.2.12 15:35

Vídeňské párkyx,kefír,šunka,gouda,Formičky na muffiny,krekry tuším sezamové,makové,rybí prsty obalovaná treska,brambůrky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
23.2.12 15:36

Super hadříky na úklid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
29.2.12 07:56

Bylinný čaj žaludek a střeva :palec:

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. Hana
2.3.12 19:16

„granko“ (léta prověřené, ještě z Německa než přišel Lidl k nám)
„pribiňák“ (na lžičku se obě příchutě zároveň špatně nabírají, jsou v patře nad sebou, chuťově ale jinak pro mě lepší než opravdový pribiňák, základem je smetana (skoro 50%) a tvaroh)
:palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny