Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jé tak když budeš mít chuť a čas tak mi písni co vaše schůzka s holkama - docela jsem na to zvědavá. Tak to je dobře, že máš zmáknutý bazén, docela bych ho šla omrknout hned zítra, tak kdybyste taky plánovaly s holkama tak písni nebo zavolej.
Ahoj holky, co jste ve FL v Pawliku - prosím, zjistěte mi, zda je ve fitku orbitrek? Takový to běhátko, co simuluje běh na běžkách
moc děkuju ![]()
Užíváme si, je to fajn, měla jsem strach, že se budu nudit a nevím kam dřív skočit, dnes jdeme na procházku cca 5,5 km a večer taneček
Hezká je procházka na odpoledne např. jet autobusem do Chebu, který se projde za chvilku a pak po červené přes Komorní hůrku zpět do lázní. Je to cca 6 km a příjemná cesta.
@Drbna777 dík za tip, zrovna dnes jedem do Chebu tak to navrhnu
Výlet OK, prošly jsme město, pak jsme zakotvily ve Špalíčku na kávu a autobusem zpět, pěcho jsme nešly, protože už se brzo stmívá a nestihly jsme to. Jinak díky za ten poukaz ![]()
Tak to bylo hezké. Špalíček se mě moc líbí. A na hradě jste nebyly? Hezký je výlet i na Seeberk např. o víkendu. A zpět jede myslím v 16.10 Bus.
Na hradě jsme nebyly, přišly jsme tam po půl 3 a už nás nepustily
KOusek za Komorní hůrkou je hotel Stein a tam je to také moc pěkné
Nakonec jsme jely do Mariánských lázní na výlet, na delší procházky už je zima