Františkovy lázně podzim 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1698
24.10.13 18:36

My užíváme a užíváme. Je tu moc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
24.10.13 18:48

A zkusily jste už nějaký taneček? Já jsem četla něco z kulturního programu třeba Duo maja a jiné. Nevím moc co si pod tím představit. :nevim: Já už se hodně těším do aquaparku - tam můžu být naložená celý dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
izajana
25.10.13 14:45

Ahoj holky, urcite vyrazime nekam za kulturou, tesim se, jen zacinam byt trosku nervozni - jak dlouho budu cekat za vyjadrenim z VZP. Na podatelne byla ale uzasna pani - tim, ze chci jet uz za cca 2tydny - napsala urgentni - tak snad to tak i bude :-)

• Citovat
  • Upravit
izajana
25.10.13 14:47

Prosim te, jak vypada klasicky den v laznich, procedury jsou dopoledne a odpoledne je uz volno? Vecerka je opravdu ve 22.00hod? Diky moc za nejake info.

• Citovat
  • Upravit
463
25.10.13 18:11

Píšu si s jednou holčinou, co je teď v lázních. Procedury jsou od 7 hodin maximálně do 15 hodin, ale většinou seš hotová dřív, cca jsou 4 procedury denně, knihovny jsou příruční v hotelech, v centru města klasická, 1× týdně je kino, posilovna zdarma, aquapark. Mám už vytištěný kulturní program a program divadla (na listopad), i nějaké zajímavosti v okolí. Dle chuti a zájmu určitě něco vymyslíme a nudit se nebudeme. :dance: Hlavně aby ti schválili stejný termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
25.10.13 19:03

Ted stahují hosty s některých lázeňských domů a i procedury budou jen v Císařských lázních, takže vyhrožují z procedurama do pozdních hodin a i na neděli aby stíhali. Ale myslím, že to nebude tak hrozné :lol: My se rozhodně nenudíme. Můžu poradit i nějaké typy na výlety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
25.10.13 19:07

Za každé výletní doporučení budeme vděčné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
25.10.13 19:11

Hodně záleží na počasí. My si zatím nemůžeme stěžovat. Ideální počasí na výlety. Včera byl výlov rybníka a krásně slunečno, dneska nic moc, ale i tak procházka byla. Teď jdu volit :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
26.10.13 22:38

Tak dneska jsme byly z kamarádkou na kole, které si půjčila na Pawliku a večer na noční fontáně v Mariánských lázních. Super :lol: Vůbec se netěším domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
27.10.13 13:45

Tak se to krátí a zítra jedu domů. Dneska je tu krásné slunečné počasí. Tak jdeme na výlet na Komorní hůrku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
27.10.13 19:52

Ahoj Jani, tak ti to uteklo, určitě sis to se vším všudy užila a teď jen držím palečky, ať vše výjde:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
29.10.13 06:04

Bohužel už jsem doma :,( Tak snad to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
29.10.13 06:11

Holky co pojedete tak se mě ozvěte SZ a ráda na vše odpovím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
izajana
1.11.13 10:43

Ahoj holky,
tak jsem volala do VZP a zdelili mi, ze lazne mam potvrzene, ale stale cekam za papirem…
Mela bych nastoupit 10/11, takze to tam omrknu a budu na vas 12/11 cekat. Muzeme se sejit hned 12/11 - napr. odpoledne/ vecer? Skocila bych za vami do Belvedere, hm? Vymenime si emaily, resp. mobily?
Drbna777 - muzes prosim napsat co si vzit sebou, nejake prakticke info? Diky moc predem za pomoc. pa :lol:

• Citovat
  • Upravit
463
1.11.13 13:22

Jasně můj mail je lenkap81@seznam.cz. Už jsem si něco vytiskla z netu kam za zábavou, kulturou, na procházku. Doufejme, že nám vyjde jakž takž počasí. Mě poveze manžel autem - nástup je mezi 11-13 hodinou, takže odpoledne nebo navečer si můžem dát sraz. Ještě se domluvíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí