Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A zkusily jste už nějaký taneček? Já jsem četla něco z kulturního programu třeba Duo maja a jiné. Nevím moc co si pod tím představit.
Já už se hodně těším do aquaparku - tam můžu být naložená celý dny
Ahoj holky, urcite vyrazime nekam za kulturou, tesim se, jen zacinam byt trosku nervozni - jak dlouho budu cekat za vyjadrenim z VZP. Na podatelne byla ale uzasna pani - tim, ze chci jet uz za cca 2tydny - napsala urgentni - tak snad to tak i bude ![]()
Prosim te, jak vypada klasicky den v laznich, procedury jsou dopoledne a odpoledne je uz volno? Vecerka je opravdu ve 22.00hod? Diky moc za nejake info.
Píšu si s jednou holčinou, co je teď v lázních. Procedury jsou od 7 hodin maximálně do 15 hodin, ale většinou seš hotová dřív, cca jsou 4 procedury denně, knihovny jsou příruční v hotelech, v centru města klasická, 1× týdně je kino, posilovna zdarma, aquapark. Mám už vytištěný kulturní program a program divadla (na listopad), i nějaké zajímavosti v okolí. Dle chuti a zájmu určitě něco vymyslíme a nudit se nebudeme.
Hlavně aby ti schválili stejný termín.
Ted stahují hosty s některých lázeňských domů a i procedury budou jen v Císařských lázních, takže vyhrožují z procedurama do pozdních hodin a i na neděli aby stíhali. Ale myslím, že to nebude tak hrozné
My se rozhodně nenudíme. Můžu poradit i nějaké typy na výlety.
Hodně záleží na počasí. My si zatím nemůžeme stěžovat. Ideální počasí na výlety. Včera byl výlov rybníka a krásně slunečno, dneska nic moc, ale i tak procházka byla. Teď jdu volit ![]()
Tak dneska jsme byly z kamarádkou na kole, které si půjčila na Pawliku a večer na noční fontáně v Mariánských lázních. Super
Vůbec se netěším domů.
Tak se to krátí a zítra jedu domů. Dneska je tu krásné slunečné počasí. Tak jdeme na výlet na Komorní hůrku.
Ahoj Jani, tak ti to uteklo, určitě sis to se vším všudy užila a teď jen držím palečky, ať vše výjde:-))
Holky co pojedete tak se mě ozvěte SZ a ráda na vše odpovím. ![]()
Ahoj holky,
tak jsem volala do VZP a zdelili mi, ze lazne mam potvrzene, ale stale cekam za papirem…
Mela bych nastoupit 10/11, takze to tam omrknu a budu na vas 12/11 cekat. Muzeme se sejit hned 12/11 - napr. odpoledne/ vecer? Skocila bych za vami do Belvedere, hm? Vymenime si emaily, resp. mobily?
Drbna777 - muzes prosim napsat co si vzit sebou, nejake prakticke info? Diky moc predem za pomoc. pa ![]()
Jasně můj mail je lenkap81@seznam.cz. Už jsem si něco vytiskla z netu kam za zábavou, kulturou, na procházku. Doufejme, že nám vyjde jakž takž počasí. Mě poveze manžel autem - nástup je mezi 11-13 hodinou, takže odpoledne nebo navečer si můžem dát sraz. Ještě se domluvíme.