Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Šla bych hned! už kvůli dceři.. asi by ti jednou moc nepoděkovala, až by si do života nesla trauma, že tatínek bil maminku!
Zavolej rodině, co se děje a svěř…co nejdřív všechno začni řešit a rychle odejde, ani nevíš jaké to může mít následky na dcerku a co ještě může udělat tobě..
Nechci být mráčková, ale mě připadá, že tenhle typ žen sem chodí snad machrovat
Proč by s tím jinak nic nedělaly? Pár řádku aby mě někdo politoval nepočítám ![]()
Žij s ním dál, nech dítě ať se na to dívá a až ti v pubertě jednu natáhne, tak se nediv..
Ja agresivni opravdu nejsem, spis to ve me bouchlo a jak jsem sla kolem tech dveri proste jsemto udelala (mala u toho nebyla).zarlivy je, to vim celou dobu ale rikam si ze kazdy ma neco, jinak opravdu takhle agresivne se nechoval, kdo ho zna by mi to ani neveril, takovy „hodny“ sympatak, ochotny kazdemu pomoci. Smutne je, ze se ani neomluvil, ja odesla do jineho pokoje kde budu spat. a ne, nepije, myslim ze zase spal. Praci namahavou nema, sedi u pc.
Z jednou za rok se hodne rychle muze stat jednou za tyden a pravidelne kazdy den. Tvuj chlap je despota, jsi izolovana od rodiny a sama nikam nesmis. Vis co by jsi mela udelat a co je spravne zejmena pro tvou dcerku. Pokud bude svedkem manzelovych vykyvu, ponese si to sebou cely zivot. V pripade, ze se rozhodnes, musis byt opravdu silna a stat si za svym. Manzel bude slibovat hory i s horakem a za cas se to vrati do starych koleji. Nejsem zastancem okamzitych rozchodu po jedne hadce, ale tady jde uz o domaci nasili. Dnes te mrsknul do vany, zitra mozna z okna, protoze se blbe nadechnes. Tohle uz bylo zvelicene, ale neber to na lehkou vahu. A rozhodne neni tvoje blba nalada jeho omluvenkou k tomu, co udelal!!! Drzim palce, at se rozhodnes spravne. ![]()
@Anonymní píše:
Ani nevim jak zacit… Myslim ze mame normalni vztah, obcas se pohadame, manzel
Je zarlivec (nikdy nemel ovsem duvod si myslet cokoliv spatneho).Dnes me napadl, hodil do vany a zmackl ruce, kdybych cekla jednu bych chytla, to vse videla nase 2,5letta dcera ktera jen stala, trasla se a brecela, opakovala tata.Asi nesu svuj podil vin ny, mela jsem spatnou naladu, byla protivna, do toho nemocna protivna dcera, rodina daleko, na vse sama. Manzel se dceri moc nevenuje, jsem s ni porad ja, sama nikam nechodim, hned ma reci a nahani me telefonem. Chvili si s dcerou hral, pak zasedl k pc, pak se zamkl v pokoji i kdyz ona brecela ze chce za nim.Dnes mel koupat, nekolikrat jsem na nej volala, i sla ke dverim a nic. I ja se nastvala a kopla mu do dveri a pak nasledovalo to viz.vyse + nafavky typu ze jsem hov..o atd.loni me vyhodil z domu, na vibet nainstaloval neco co mu ukazovalo odkud pisu, vyhodilo mu to nesmysl, ja byla doma.Hned jsem byla ku.va ktera ma tshnout do p.dele nez mi neco udela.muzu jit k rodicum na moravu, zmenim tim cely zivot me a dceri, nevim jak tam najdu praci.mam ho porad rada, tohle si deje tak 1× za rok+ to jeho zarleni.Ja nevim co delat… Pisu z mobilu, omlouvam se za chyby.
Tak nevim, co je pro tebe normalni vtah, ale me tohle normalni neprijde
neexistuje nic, cim by sis zaslouzila napadeni- a pred ditetem! ja bych netolerovala ani nadavky, natoz toto. Chudak pak dite, kdyz v tom vyrusta. vy, jako rodice ji davate vzory do budoucich vztahu.. je tohle dobry vzor?
@Anonymní píše:
Ja agresivni opravdu nejsem, spis to ve me bouchlo a jak jsem sla kolem tech dveri proste jsemto udelala (mala u toho nebyla).zarlivy je, to vim celou dobu ale rikam si ze kazdy ma neco, jinak opravdu takhle agresivne se nechoval, kdo ho zna by mi to ani neveril, takovy „hodny“ sympatak, ochotny kazdemu pomoci. Smutne je, ze se ani neomluvil, ja odesla do jineho pokoje kde budu spat. a ne, nepije, myslim ze zase spal. Praci namahavou nema, sedi u pc.
Odjela bych na nějakou dobu k rodičům a rozmyslela si, co bude dál. Podle jeho chování uvidíš, jestli bude mít zájem se změnit..
A nedělej ze sebe viníka. To jak se chová NENÍ NORMĹNÍ!!!
@Anonymní píše:
Ja agresivni opravdu nejsem, spis to ve me bouchlo a jak jsem sla kolem tech dveri proste jsemto udelala (mala u toho nebyla).zarlivy je, to vim celou dobu ale rikam si ze kazdy ma neco Jjnak opravdu takhle agresivne se nechoval, kdo ho zna by mi to ani neveril, takovy „hodny“ sympatak, ochotny kazdemu pomoci. Smutne je, ze se ani neomluvil, ja odesla do jineho pokoje kde budu spat. a ne, nepije, myslim ze zase spal. Praci namahavou nema, sedi u pc.
Agresor muze pro okoli vypadat jako sympaticky tatka od rodiny. Mam znamou a kdyz mi vypravela, co muj kamarad dela za sceny, neverila jsem. Po nekolikate navsteve a pribyvajicich dirach ve zdech, znicenem nabytku atd.jsem ji uverila. Zatim neuhodil ani ji ani malyho, ale ac je to muj „kamarad“, radim ji pokazde, aby odesla. Jen se to zhorsuje ![]()
Myslim ze vis, co by jsi udelat mela a tisickrat si tu prectes, at odejdes ze chovani Tveho muze neni v poradku!!! Ty tu naopak hledas nekoho, kdo bude spriznena dusd a napise ze to ma doma podobne, ze…
A pak si udelas svuj zaver…ze je to v poradku, ze by to mohlo byt i horsi a proste milion duvodu prkc s nim i nadale zustat.
tvoje dcera je a bude chudak vyrustat s psychicky nevyrovnanym otcem a potazmo i matkou. Ona se rozhodnout a odejit nemuze…ty jsi zodpovedna za Vas obe. A ver ze to co doma uvidi ji bude cely zivot provazet a dost mozna tak, ze si najde stejneho muze jako byl (je) jeji ote a ty tomu budes muset v budoucnu prihlizet a pak uz nebudes opravdu moct nic delat!
Příspěvek upraven 21.01.14 v 22:32
@Anonymní píše:
Ani nevim jak zacit… Myslim ze mame normalni vztah, obcas se pohadame, manzel
Je zarlivec (nikdy nemel ovsem duvod si myslet cokoliv spatneho).Dnes me napadl, hodil do vany a zmackl ruce, kdybych cekla jednu bych chytla, to vse videla nase 2,5letta dcera ktera jen stala, trasla se a brecela, opakovala tata.Asi nesu svuj podil vin ny, mela jsem spatnou naladu, byla protivna, do toho nemocna protivna dcera, rodina daleko, na vse sama. Manzel se dceri moc nevenuje, jsem s ni porad ja, sama nikam nechodim, hned ma reci a nahani me telefonem. Chvili si s dcerou hral, pak zasedl k pc, pak se zamkl v pokoji i kdyz ona brecela ze chce za nim.Dnes mel koupat, nekolikrat jsem na nej volala, i sla ke dverim a nic. I ja se nastvala a kopla mu do dveri a pak nasledovalo to viz.vyse + nafavky typu ze jsem hov..o atd.loni me vyhodil z domu, na vibet nainstaloval neco co mu ukazovalo odkud pisu, vyhodilo mu to nesmysl, ja byla doma.Hned jsem byla ku.va ktera ma tshnout do p.dele nez mi neco udela.muzu jit k rodicum na moravu, zmenim tim cely zivot me a dceri, nevim jak tam najdu praci.mam ho porad rada, tohle si deje tak 1× za rok+ to jeho zarleni.Ja nevim co delat… Pisu z mobilu, omlouvam se za chyby.
Holky už máš sbaleno?? V momentě, kdy si začneš říkat, že to je hlavně tvoje vina…to si snad děláš srandu??
Nebo když tě ten tvuj naštve, tak jsi ho taky narvala do vany a zkroutila mu ruce??
Taky ho naháníš telefonem a děláš mu žárlivé scény?? Pokud máš ještě všech 5 pohromadě seber dítě a zmiz k rodičům, on se nezmění a bude to jen gradovat, na co čekáš?? Až tě přivede do blázince, nebo tě podřízne??
Zitra se sbalime a odjedeme k nasim.vite,taky jsem patrila k tem co se jim lehce radi a kdyz se v tom najednou ocitnete nevite kudy kam
Utec, já jsem to vcas neudelala a ted si nesu nasledky na detech a nemoc, ktere uz se nikdy uplne nezbavím
@Anonymní píše:
Zitra se sbalime a odjedeme k nasim.vite,taky jsem patrila k tem co se jim lehce radi a kdyz se v tom najednou ocitnete nevite kudy kam
@Anonymní píše:
Vis maloktera z nas to zazila, na druhou stranu vidime, co ty nechce videt nebo nevidis. Prispevek nademnou mluvi za vse. Zdravotni a psychicke nasledky do konce zivota
Holka, nech si poradit ![]()