Fyzické napadení od manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
23.1.14 08:34
@Anonymní píše:
Holky já se ho předtím nebála, nebyl důvod, to až po tom večeru co se předvedl… taky bych nikoho neodsuzovala, ne vždy se to hned projeví..

u vas se to, projevovalo, jinak, ale ma to primou souvislost…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.14 11:29

No on je žárlivý, vždy byl a bude, má to po otci, ten je to samo (no to je ještě větší rapl). Je pravda, že ta jeho žárlivost je už mimo, moje reakce byly jak kdy, buď jsem se mu smála, nebo ho přesvědčovala nebo se naštvala a hádala se s ním.

• Citovat
  • Upravit
14637
23.1.14 15:36
@Anonymní píše:
No on je žárlivý, vždy byl a bude, má to po otci, ten je to samo (no to je ještě větší rapl). Je pravda, že ta jeho žárlivost je už mimo, moje reakce byly jak kdy, buď jsem se mu smála, nebo ho přesvědčovala nebo se naštvala a hádala se s ním.

Má to po otci. Ten můj byl taky jak kopie otce, ale horší (i když prý se jeho táta pak dost zklidnil, tak bůhví jak to vypadalo u něj). Stejně jako má chlap koukat na matku své milé, měly by i ženy koukat na otce. Jablko opravdu nepadá daleko od stromu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
23.1.14 15:59
@Litta píše:
Má to po otci. Ten můj byl taky jak kopie otce, ale horší (i když prý se jeho táta pak dost zklidnil, tak bůhví jak to vypadalo u něj). Stejně jako má chlap koukat na matku své milé, měly by i ženy koukat na otce. Jablko opravdu nepadá daleko od stromu…

muj pripad, maminka, kdyz se dozvedela koho, ze si to chxi brat, tedy nejprve koho jsme si to narazila tak ji malem odvezli, probrecela x noci, protoze tu rodinu dobre znala..nechapala jsem o co ji jde, udelala jsem si svoje…otec takovy, syn
takovy a bohuzel na sspolecny syn je take tim poznamenany… :,(

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
23.1.14 16:01

Já hlavně blahorecim zakladatelku, ze mela odvahu sem s tim jit, ze to resila hned po prvni rane…protoze ja to povazovala za ostudu sama sebe a nikomu jsem to nerekla celych 18 let :zed: maximalne jsem si stezovala jeho matce…ale ta byla slaba..sama slepe milovala toho kdo ji ublizoval…tedy milovala, odchazela od nej stylem ze sla do sklepa…apd…nebyla uplne v poradku, byla po zanetu mozkovych blan, takze tam to tak neberu…nemohla za nic…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.14 16:17

Jooo holky, jeho otec to je herečka co se umí krásně přetvařovat, takže ten kdo ho nezná tak netuší jaký ve skutečnosti je. Taky se léty zklidnil (žárlení) ale jeho žena se ho bojí, nesmí nic říct co by se jemu nelíbilo a to je špatně, fyzicky by jí asi nenapadl ale slovně a to je taky leckdy horší..

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
23.1.14 16:30
@Anonymní píše:
Jooo holky, jeho otec to je herečka co se umí krásně přetvařovat, takže ten kdo ho nezná tak netuší jaký ve skutečnosti je. Taky se léty zklidnil (žárlení) ale jeho žena se ho bojí, nesmí nic říct co by se jemu nelíbilo a to je špatně, fyzicky by jí asi nenapadl ale slovně a to je taky leckdy horší..

ano to psychicke je horsi…paklize je to trvale a cely zivot…je to ocistec :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.16 22:48

Obnovuji diskuzi a děkuji za anonym :(
Dnes jsem byla napadena manželem, řešila jsem doklady a nemohla je najít, manžel byl naštvaný a tak jsem mu řekla, že mi žádné nedával a že je musí mít on, chvilku jsme se dohadovali a on ne mě zařval tak se pose..r ty pí..čo jedna zk.urve.ná! :?
Vím, neměla jsem to dělat ale vrazila jsem mu facku, bohužel on vyskočil a začal mě fackovat a bušit do mě :(
Vůbec nevím jak reagovat, vím, že si za to částečně můžu sama, neměla jsem mu jí vrazit a mělo mě být jasné, že mě jí vrátí a lituji toho ale už delší dobu na mě manžel řve, sprostě nadává, psychicky mě deptá a dneska tou nadávkou to vygradovalo, byla jsem už ze všeho jak se chová unavená, vydeptaná, zničená a prostě jsme mu tu facku dala.
Jak to vyřešit, chyba je na obou stranách, manžela to mrzí, máme tříleté dítě(naštěstí! bylo u babičky a nic nevidělo) ale já mu dala jen facku ale manžel mě sfackoval dost. Už se to stalo jednou je to asi rok zpátky byla to stejná situace :( Bohužel zítra budu vyzvedávat naše dítě u babičky a bohužel to manžela napadení je na mě trochu vidět.. :( mám říct pravdu, nebo to zakrýt a dělat že nic :(

• Citovat
  • Upravit
49159
4.3.16 22:55
@Anonymní píše:
Obnovuji diskuzi a děkuji za anonym :(
Dnes jsem byla napadena manželem, řešila jsem doklady a nemohla je najít, manžel byl naštvaný a tak jsem mu řekla, že mi žádné nedával a že je musí mít on, chvilku jsme se dohadovali a on ne mě zařval tak se pose..r ty pí..čo jedna zk.urve.ná! :?
Vím, neměla jsem to dělat ale vrazila jsem mu facku, bohužel on vyskočil a začal mě fackovat a bušit do mě :(
Vůbec nevím jak reagovat, vím, že si za to částečně můžu sama, neměla jsem mu jí vrazit a mělo mě být jasné, že mě jí vrátí a lituji toho ale už delší dobu na mě manžel řve, sprostě nadává, psychicky mě deptá a dneska tou nadávkou to vygradovalo, byla jsem už ze všeho jak se chová unavená, vydeptaná, zničená a prostě jsme mu tu facku dala.
Jak to vyřešit, chyba je na obou stranách, manžela to mrzí, máme tříleté dítě(naštěstí! bylo u babičky a nic nevidělo) ale já mu dala jen facku ale manžel mě sfackoval dost. Už se to stalo jednou je to asi rok zpátky byla to stejná situace :( Bohužel zítra budu vyzvedávat naše dítě u babičky a bohužel to manžela napadení je na mě trochu vidět.. :( mám říct pravdu, nebo to zakrýt a dělat že nic :(

rozhodně řekni pravdu, dělat že se nic neděje, je to nejhorší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.16 22:58
@jdukolem píše:
rozhodně řekni pravdu, dělat že se nic neděje, je to nejhorší..

Děkuji, já ještě nevím, stydím se :( manžel odjel pryč. Nevím jak se zachovat až přijede

• Citovat
  • Upravit
49159
4.3.16 22:59
@Anonymní píše:
Děkuji, já ještě nevím, stydím se :( manžel odjel pryč. Nevím jak se zachovat až přijede

nemáš se za co stydět…
on tě vyprovokoval, použil nadávky které jsou pro mě osobně rovné té facce cos mu dala a to že tě pak zbil až je to na tobě vidět, to se opravdu nemáš za co stydět ty, ale on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
4.3.16 23:02

Jak ze za to muzete oba?! Za takove oznaceni je snad facka jasna…Manzel by mel sklapnout usi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.16 23:07
@jdukolem píše:
nemáš se za co stydět…
on tě vyprovokoval, použil nadávky které jsou pro mě osobně rovné té facce cos mu dala a to že tě pak zbil až je to na tobě vidět, to se opravdu nemáš za co stydět ty, ale on…

ještě jednou díky. Sedím tu a brečím, já na tohle nejsem zvyklá aby jsme se praly, myslela jsem, že před rokem to byla vyjímka a odpustila jsme mu :( hlavně se stydím, že jsem se počůrala :,( :oops: mám povolené pánevní dno a jak mě napadl tak se to stalo a on to viděl :oops: a vykulil oči, pak se omluvil a odjel.
Já vím, že už píšu páté přes deváté ale musím to ze sebe dostat.Je to pro mě šok, vůbec nevím jak se zachovat až se vrátí, ted' nevím nic :,( bolí to jako prase :,(

• Citovat
  • Upravit
13955
4.3.16 23:10

Evidentne se neumite chovat jeden k druhemu. Kazdopadne muz by si nemel dovolit fyzicky napadeni v zadne situaci. Jo jeste mozna jedna na uklidneni, kdyz je zenska totalne v transu hystericka. A i tak mi to prijde prez caru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
4.3.16 23:14
@Anonymní píše:
ještě jednou díky. Sedím tu a brečím, já na tohle nejsem zvyklá aby jsme se praly, myslela jsem, že před rokem to byla vyjímka a odpustila jsme mu :( hlavně se stydím, že jsem se počůrala :,( :oops: mám povolené pánevní dno a jak mě napadl tak se to stalo a on to viděl :oops: a vykulil oči, pak se omluvil a odjel.
Já vím, že už píšu páté přes deváté ale musím to ze sebe dostat.Je to pro mě šok, vůbec nevím jak se zachovat až se vrátí, ted' nevím nic :,( bolí to jako prase :,(

já to chápu jsi v šoku a nevíš, ale myslím si, že toto je přesně ta situace kdy musíš říct stop a takto ne.. udělal už podruhé? Udělá zas… pryč od něj.. pryč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí