Fyzické napadení od manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.3.16 23:16
@Šarlota4 píše:
Evidentne se neumite chovat jeden k druhemu. Kazdopadne muz by si nemel dovolit fyzicky napadeni v zadne situaci. Jo jeste mozna jedna na uklidneni, kdyz je zenska totalne v transu hystericka. A i tak mi to prijde prez caru.

Tak to není, já se k manželovi chovám slušně, on je cholerik a startuje hned a sprostě nadává :( ale s tím jsem si ho brala, věděla jsem do čeho jdu, doma se nebijeme jen jak jsem psala tak před rokem byla podobná situace, vyřešilo se to pak to šlo ale poslední dobou manžel začal být agresivní a slovně mě napadat a dneska to vyvrcholilo těma jeho nadávkama, už jsem byla na pokraji sil a dala jsem mu facku.To ostatní jsme už psala :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.16 23:18

Moc díky, jdu si lehnout a zítra se ozvu :( je mi ze všeho špatně

• Citovat
  • Upravit
49159
4.3.16 23:20
@Anonymní píše:
Moc díky, jdu si lehnout a zítra se ozvu :( je mi ze všeho špatně
:hug: ozvi se určitě… a hlavně to řekni.. mamince, rodině a nech si pomoct - vážně :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
4.3.16 23:30

Muzes si za to sama, to jako myslis vazne? vzdyt jsi reagovala naprosto adekvatne, za tu vetu jedna facka malo, sakra baby, ze si tak nechate srat na hlavu a jeste mate pocit, ze je vina na vasi strane a chcete se omlouvat :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
4.3.16 23:34
@lauraka píše:
Muzes si za to sama, to jako myslis vazne? vzdyt jsi reagovala naprosto adekvatne, za tu vetu jedna facka malo, sakra baby, ze si tak nechate srat na hlavu a jeste mate pocit, ze je vina na vasi strane a chcete se omlouvat :nevim: :nevim:

To je pěkný nesmysl.

A za jakou větu by měl právo praštit on ji? Co kdyby byl třeba na vozíku a slabší, měla by právo ho zbít, kdyby ji urazil?

Fyzické násilí do vztahu nepatří a pomoci by si měli nechat oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.16 23:47
:jazyk:
@Anonymní píše:
Obnovuji diskuzi a děkuji za anonym :(
Dnes jsem byla napadena manželem, řešila jsem doklady a nemohla je najít, manžel byl naštvaný a tak jsem mu řekla, že mi žádné nedával a že je musí mít on, chvilku jsme se dohadovali a on ne mě zařval tak se pose..r ty pí..čo jedna zk.urve.ná! :?
Vím, neměla jsem to dělat ale vrazila jsem mu facku, bohužel on vyskočil a začal mě fackovat a bušit do mě :(
Vůbec nevím jak reagovat, vím, že si za to částečně můžu sama, neměla jsem mu jí vrazit a mělo mě být jasné, že mě jí vrátí a lituji toho ale už delší dobu na mě manžel řve, sprostě nadává, psychicky mě deptá a dneska tou nadávkou to vygradovalo, byla jsem už ze všeho jak se chová unavená, vydeptaná, zničená a prostě jsme mu tu facku dala.
Jak to vyřešit, chyba je na obou stranách, manžela to mrzí, máme tříleté dítě(naštěstí! bylo u babičky a nic nevidělo) ale já mu dala jen facku ale manžel mě sfackoval dost. Už se to stalo jednou je to asi rok zpátky byla to stejná situace :( Bohužel zítra budu vyzvedávat naše dítě u babičky a bohužel to manžela napadení je na mě trochu vidět.. :( mám říct pravdu, nebo to zakrýt a dělat že nic :(

Nemůžeš za to, že tě seřezal. Možná tak kdyby ti v afektu vrátil tu jednu facku, ale tohle :nevim:
Udělal to jednou, udělá to zas. Osobní zkušenost. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
4.3.16 23:57
@Bábrdl píše:
To je pěkný nesmysl.

A za jakou větu by měl právo praštit on ji? Co kdyby byl třeba na vozíku a slabší, měla by právo ho zbít, kdyby ji urazil?

Fyzické násilí do vztahu nepatří a pomoci by si měli nechat oba.

Kdyby neexistuje. Jeji muz neni na voziku, neni slabsi. Nazval ji tak, jak nazval… myslim, ze jeji reakce byla adekvatni. Nasili nepatri do vztahu, souhlasim, ale ne jen to fyzicke ale i to (mozna predevsim) psychicke, ktete neni tak patrne…

Edit: překlepy

Příspěvek upraven 05.03.16 v 08:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
5.3.16 00:40
@Bábrdl píše:
To je pěkný nesmysl.

Kdyby? Řekla bych, že to do téhle situace nepatří..
A jaké je podle tebe adekvátní reakce na jeho chování? Já si myslím, že tu facku si rozhodně zasloužil..

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
5.3.16 00:42
@Stánina píše: :jazyk:Nemůžeš za to, že tě seřezal. Možná tak kdyby ti v afektu vrátil tu jednu facku, ale tohle :nevim:
Udělal to jednou, udělá to zas. Osobní zkušenost. :(

On už to hlavně udělal podruhé, takže je jenom otázka času, kdy se to bude opakovat, kdy zase nebude Mít panáček svůj den a udělá si zase ze zakladatelky boxovací pytel..
Je to zmetek :cert:

• Citovat
  • Upravit
150064
5.3.16 01:16
@Bábrdl píše:
To je pěkný nesmysl.

A to si má nechat takto nadávat? Dělas si srandu? On na ní řve způsobem který ani nebudu opakovat a ona mu na to v klídečku poví…ale miláčku, tohle mi neříkej. Vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
5.3.16 02:07

Zakladatelko, bez ohledu na ten fyzický útok je už dost velký problém, že si dovolí Ti takhle nadávat, a jak píšeš, je to už dlouhodobá gradace slovních urážek/deptání. Řešit to fackou není určitě dobré, ale manželovi musíš dát najevo, nejlépe ve chvíli, kdy je klidný, že takové chování nebudeš tolerovat, vytyčit hranice. Jelikož se teď cítí provinile, snad mu to chvíli vydrží, zkusila bych navrhnout manželskou poradnu, pokud k němu máš ještě nějaké pozitivní city tedy a chceš s ním nadále zůstat. Oba se musíte lépe naučit komunikovat a zvládat vztek.

Jako relativně dobré znamení vidím, že si, když se Ti stala ta nehoda, alespoň uvědomil, že Ti ublížil, že to co udělal není v pořádku a omluvil se ještě v tu chvíli. Tím nechci říci, že mu to máš jen tak odpustit, a pokud by se agresivní chování opakovalo bez fyzické provokace ze Tvé strany, už bych na nic nečekala a zdrhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
5.3.16 05:22

Zdravim zakladatelku… musi pro tebe byt tezky, mit tohle za sebou… jen jsem ti chtela napsat, ze tohle chovani vuci konkretnimu cloveku se bude jen stupnovat… hlavne u nej… mozna i tobe… evidentne at se branis jakymkoliv zpusobem, on ma silnejsi odpoved… otazka tedy je, kam az to vsechno zajde… resp. kam to nechas zajit… byt tebou udelam nasledujici
1.vyfotim si nasledek bitky, s datumem, povim o tom rodicum i kamaradkam…

• je ti jasny, zes mela hned volat policii, mohli ho na 10 dni vykazat z bydliste a uz by to bylo zaznamemane… navic uz by to nebylo ty vs. on, ale on vs. zakon, z cehoz by snad mohl mit vetsi respekt… pokud by nemel, mas snadnejsi cestu jak se z toho vymanit…
  • pokud se to stane priste, hned volej policii!

2.pokud nechces/nemuzes odejit hned, zacni se na to pripravovat
3.odejdi, uz kvuli svemu diteti a hlavne kvuli sobe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
5.3.16 07:27
@Anonymní píše:
Tak to není, já se k manželovi chovám slušně, on je cholerik a startuje hned a sprostě nadává :( ale s tím jsem si ho brala, věděla jsem do čeho jdu, doma se nebijeme jen jak jsem psala tak před rokem byla podobná situace, vyřešilo se to pak to šlo ale poslední dobou manžel začal být agresivní a slovně mě napadat a dneska to vyvrcholilo těma jeho nadávkama, už jsem byla na pokraji sil a dala jsem mu facku.To ostatní jsme už psala :(

Před rokem podobná situace… vyřešilo se to…Nic se nevyřešilo. Udělá to znova. Měla si zavolat policajty a každopádně bych s tím zašla k lékaři. Když by se to opakovalo/čeho se obávám/, budeš mít v ruce nějaký důkaz u případného rozvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
5.3.16 08:06

Zdrhej. 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.16 09:28

Ahoj, tak když jsem se ráno vzbudila tak manžel už byl doma, spal v obýváku. Zatím máme tichou domácnost, nebavíme se spolu.Teda manžel by tu snahu měl já nikoli takže se sebral a někam zase odjel asi, jsem ráda, alspon' tu mám klid a můžu zatím nabrat sílu než projedu pro dítko. Rozhodla jsem se, že to řeknu zatím mámě :( pak uvidíme dle situace jak a co se bude dít. Cítím se tak ponížená(hlavně taky tou nehodou :,( :oops: co se mi stala),že momentálně cítím jen,,nic,, a bojím se, že začnu manžela nenávidět. Měla by jsem ho nenávidět ale jak píšu, zatím necítím nic Vše ukáže čas
Děkuji Vám všem moc :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí