Fyzické napadení od manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.11.12 22:46

Jsi dobŕa gratuluju ti že jsito dokázala. zaslouzis si být šťastná a být s ditkem v klidu. nekdy se ozvi.papa hodne sily

• Citovat
  • Upravit
46669
13.11.12 23:18

Přeju hodně síly a budu čekat na pokračování. Ať vám to vyjde a jste zase šťastné! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
14.11.12 08:13

Pro anonymního Tomáše:
anonymní jedná, nahlásila údery hlavou ročním dítětem o zeď u dětské lékařky - ta to dá dál. A to, že je chlap cholerik a mlátí roční dítě - surově se spraví jak? A taky by mě zajímalo, jak to teda roční dítě způsobilo, že si zaslouží od svého táty takové zacházení 8o Aha, vlastně se narodilo a brečí, že?.Ano,je to magor z nějakých příčin, ale to má čekat až dítě v záchvatu vzteku zabije? 8o
To může napsat fakt jenom chlap. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
14.11.12 11:07
@29 píše:
Pro anonymního Tomáše:
anonymní jedná, nahlásila údery hlavou ročním dítětem o zeď u dětské lékařky - ta to dá dál. A to, že je chlap cholerik a mlátí roční dítě - surově se spraví jak? A taky by mě zajímalo, jak to teda roční dítě způsobilo, že si zaslouží od svého táty takové zacházení 8o Aha, vlastně se narodilo a brečí, že?.Ano,je to magor z nějakých příčin, ale to má čekat až dítě v záchvatu vzteku zabije? 8o
To může napsat fakt jenom chlap. :roll:

on odepisoval na ženu, kterou zbil muž a viděl to její 6letý syn…ty odepisuješ na paní kterou má dcera..než se začit do někoho navažet tak si přečti ke komu reaguje.. :cert:

• Citovat
  • Upravit
29
10219
14.11.12 11:10

Jejda, moje chyba tak to se anonymnímu omlouvám. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gapa007
14.11.12 11:12

Dekuji, presne tak to bylo mysleno.

Tomas

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
21.12.12 15:40
@taneček píše:
Ono je i otázka, co tomu předcházelo?

Takto pane otázka nezní. I kdyby tomu předcházelo cokoli, nikdo nemá právo nikoho bít. Jasné???

• Citovat
  • Upravit
ježourek
21.12.12 19:25

Já si toto prožila s bývalým přítelem. Ne nadarmo se říká udělá to jednou, udělá to podruhý. Bohužel lidi se nemění, jednou to je v něm. Chvíli možná bude sekat dobrotu, ale bála bych se že přijde třeba nějaká krize, sáhne po flašce a udělá to znovu. záleží jen na tobě co s tím uděláš, já bych měla jasno.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.14 22:01

Ani nevim jak zacit… Myslim ze mame normalni vztah, obcas se pohadame, manzel
Je zarlivec (nikdy nemel ovsem duvod si myslet cokoliv spatneho).Dnes me napadl, hodil do vany a zmackl ruce, kdybych cekla jednu bych chytla, to vse videla nase 2,5letta dcera ktera jen stala, trasla se a brecela, opakovala tata.Asi nesu svuj podil vin ny, mela jsem spatnou naladu, byla protivna, do toho nemocna protivna dcera, rodina daleko, na vse sama. Manzel se dceri moc nevenuje, jsem s ni porad ja, sama nikam nechodim, hned ma reci a nahani me telefonem. Chvili si s dcerou hral, pak zasedl k pc, pak se zamkl v pokoji i kdyz ona brecela ze chce za nim.Dnes mel koupat, nekolikrat jsem na nej volala, i sla ke dverim a nic. I ja se nastvala a kopla mu do dveri a pak nasledovalo to viz.vyse + nafavky typu ze jsem hov..o atd.loni me vyhodil z domu, na vibet nainstaloval neco co mu ukazovalo odkud pisu, vyhodilo mu to nesmysl, ja byla doma.Hned jsem byla ku.va ktera ma tshnout do p.dele nez mi neco udela.muzu jit k rodicum na moravu, zmenim tim cely zivot me a dceri, nevim jak tam najdu praci.mam ho porad rada, tohle si deje tak 1× za rok+ to jeho zarleni.Ja nevim co delat… Pisu z mobilu, omlouvam se za chyby.

• Citovat
  • Upravit
36009
21.1.14 22:03
@Anonymní píše:
Ani nevim jak zacit… Myslim ze mame normalni vztah, obcas se pohadame, manzel
Je zarlivec (nikdy nemel ovsem duvod si myslet cokoliv spatneho).Dnes me napadl, hodil do vany a zmackl ruce, kdybych cekla jednu bych chytla, to vse videla nase 2,5letta dcera ktera jen stala, trasla se a brecela, opakovala tata.Asi nesu svuj podil vin ny, mela jsem spatnou naladu, byla protivna, do toho nemocna protivna dcera, rodina daleko, na vse sama. Manzel se dceri moc nevenuje, jsem s ni porad ja, sama nikam nechodim, hned ma reci a nahani me telefonem. Chvili si s dcerou hral, pak zasedl k pc, pak se zamkl v pokoji i kdyz ona brecela ze chce za nim.Dnes mel koupat, nekolikrat jsem na nej volala, i sla ke dverim a nic. I ja se nastvala a kopla mu do dveri a pak nasledovalo to viz.vyse + nafavky typu ze jsem hov..o atd.loni me vyhodil z domu, na vibet nainstaloval neco co mu ukazovalo odkud pisu, vyhodilo mu to nesmysl, ja byla doma.Hned jsem byla ku.va ktera ma tshnout do p.dele nez mi neco udela.muzu jit k rodicum na moravu, zmenim tim cely zivot me a dceri, nevim jak tam najdu praci.mam ho porad rada, tohle si deje tak 1× za rok+ to jeho zarleni.Ja nevim co delat… Pisu z mobilu, omlouvam se za chyby.

Neni to tvoje chyba, zijes s zarlivym hovadem. Zavolej vasim a sver se a bezte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
21.1.14 22:05

Když ne kvuli sobě tak aspon kvuli své dceři jděte od něj, přece nechcete aby vyrustala v takovem prostředí. Odstěhováním ji zivot změníte, tím, že setrváte, ji ho zničíte. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
21.1.14 22:06

A na co čekáš? Aj když je to jen prej 1× za rok :nevim: ušetřila by jsi tímhle i dceru :nevim:, ale podle toho, co píšeš, bych řekla, že nejsi s ním š´tastná a že se to určitě nestane 1× za rok, protože jinak by jsi tohle nepsala a netrápila by ses tolik tím a když na tebe vztáhl ruce, tak stalo se jednou a může se stát kdykoliv. Myslím, že jde hlavně o dceru a pokud o tyhle scény nestojíš, tak se podle toho zařiď. Čím dřív, tím líp.

Příspěvek upraven 21.01.14 v 22:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342

Stejně se ji nevěnuje tak to ani nepociti, čim dřív tim lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620

Jdi od něj pryč, co říct jinýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257

Jdi pryc..