Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přeju hodně síly a budu čekat na pokračování. Ať vám to vyjde a jste zase šťastné! ![]()
Pro anonymního Tomáše:
anonymní jedná, nahlásila údery hlavou ročním dítětem o zeď u dětské lékařky - ta to dá dál. A to, že je chlap cholerik a mlátí roční dítě - surově se spraví jak? A taky by mě zajímalo, jak to teda roční dítě způsobilo, že si zaslouží od svého táty takové zacházení
Aha, vlastně se narodilo a brečí, že?.Ano,je to magor z nějakých příčin, ale to má čekat až dítě v záchvatu vzteku zabije? ![]()
To může napsat fakt jenom chlap. ![]()
@29 píše:
Pro anonymního Tomáše:
anonymní jedná, nahlásila údery hlavou ročním dítětem o zeď u dětské lékařky - ta to dá dál. A to, že je chlap cholerik a mlátí roční dítě - surově se spraví jak? A taky by mě zajímalo, jak to teda roční dítě způsobilo, že si zaslouží od svého táty takové zacházeníAha, vlastně se narodilo a brečí, že?.Ano,je to magor z nějakých příčin, ale to má čekat až dítě v záchvatu vzteku zabije?
To může napsat fakt jenom chlap.
on odepisoval na ženu, kterou zbil muž a viděl to její 6letý syn…ty odepisuješ na paní kterou má dcera..než se začit do někoho navažet tak si přečti ke komu reaguje.. ![]()
@taneček píše:
Ono je i otázka, co tomu předcházelo?
Takto pane otázka nezní. I kdyby tomu předcházelo cokoli, nikdo nemá právo nikoho bít. Jasné???
Já si toto prožila s bývalým přítelem. Ne nadarmo se říká udělá to jednou, udělá to podruhý. Bohužel lidi se nemění, jednou to je v něm. Chvíli možná bude sekat dobrotu, ale bála bych se že přijde třeba nějaká krize, sáhne po flašce a udělá to znovu. záleží jen na tobě co s tím uděláš, já bych měla jasno.
Ani nevim jak zacit… Myslim ze mame normalni vztah, obcas se pohadame, manzel
Je zarlivec (nikdy nemel ovsem duvod si myslet cokoliv spatneho).Dnes me napadl, hodil do vany a zmackl ruce, kdybych cekla jednu bych chytla, to vse videla nase 2,5letta dcera ktera jen stala, trasla se a brecela, opakovala tata.Asi nesu svuj podil vin ny, mela jsem spatnou naladu, byla protivna, do toho nemocna protivna dcera, rodina daleko, na vse sama. Manzel se dceri moc nevenuje, jsem s ni porad ja, sama nikam nechodim, hned ma reci a nahani me telefonem. Chvili si s dcerou hral, pak zasedl k pc, pak se zamkl v pokoji i kdyz ona brecela ze chce za nim.Dnes mel koupat, nekolikrat jsem na nej volala, i sla ke dverim a nic. I ja se nastvala a kopla mu do dveri a pak nasledovalo to viz.vyse + nafavky typu ze jsem hov..o atd.loni me vyhodil z domu, na vibet nainstaloval neco co mu ukazovalo odkud pisu, vyhodilo mu to nesmysl, ja byla doma.Hned jsem byla ku.va ktera ma tshnout do p.dele nez mi neco udela.muzu jit k rodicum na moravu, zmenim tim cely zivot me a dceri, nevim jak tam najdu praci.mam ho porad rada, tohle si deje tak 1× za rok+ to jeho zarleni.Ja nevim co delat… Pisu z mobilu, omlouvam se za chyby.
@Anonymní píše:
Ani nevim jak zacit… Myslim ze mame normalni vztah, obcas se pohadame, manzel
Je zarlivec (nikdy nemel ovsem duvod si myslet cokoliv spatneho).Dnes me napadl, hodil do vany a zmackl ruce, kdybych cekla jednu bych chytla, to vse videla nase 2,5letta dcera ktera jen stala, trasla se a brecela, opakovala tata.Asi nesu svuj podil vin ny, mela jsem spatnou naladu, byla protivna, do toho nemocna protivna dcera, rodina daleko, na vse sama. Manzel se dceri moc nevenuje, jsem s ni porad ja, sama nikam nechodim, hned ma reci a nahani me telefonem. Chvili si s dcerou hral, pak zasedl k pc, pak se zamkl v pokoji i kdyz ona brecela ze chce za nim.Dnes mel koupat, nekolikrat jsem na nej volala, i sla ke dverim a nic. I ja se nastvala a kopla mu do dveri a pak nasledovalo to viz.vyse + nafavky typu ze jsem hov..o atd.loni me vyhodil z domu, na vibet nainstaloval neco co mu ukazovalo odkud pisu, vyhodilo mu to nesmysl, ja byla doma.Hned jsem byla ku.va ktera ma tshnout do p.dele nez mi neco udela.muzu jit k rodicum na moravu, zmenim tim cely zivot me a dceri, nevim jak tam najdu praci.mam ho porad rada, tohle si deje tak 1× za rok+ to jeho zarleni.Ja nevim co delat… Pisu z mobilu, omlouvam se za chyby.
Neni to tvoje chyba, zijes s zarlivym hovadem. Zavolej vasim a sver se a bezte..
Když ne kvuli sobě tak aspon kvuli své dceři jděte od něj, přece nechcete aby vyrustala v takovem prostředí. Odstěhováním ji zivot změníte, tím, že setrváte, ji ho zničíte. ![]()
A na co čekáš? Aj když je to jen prej 1× za rok
ušetřila by jsi tímhle i dceru
, ale podle toho, co píšeš, bych řekla, že nejsi s ním š´tastná a že se to určitě nestane 1× za rok, protože jinak by jsi tohle nepsala a netrápila by ses tolik tím a když na tebe vztáhl ruce, tak stalo se jednou a může se stát kdykoliv. Myslím, že jde hlavně o dceru a pokud o tyhle scény nestojíš, tak se podle toho zařiď. Čím dřív, tím líp.
Příspěvek upraven 21.01.14 v 22:07
Stejně se ji nevěnuje tak to ani nepociti, čim dřív tim lip.
Jsi dobŕa gratuluju ti že jsito dokázala. zaslouzis si být šťastná a být s ditkem v klidu. nekdy se ozvi.papa hodne sily