Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem ta s kopancem do obličeje. Mě taky nadává do líných a neschopných. Přito sám doma nedělá vůbec nic.
@Anonymní píše:
V Havířově. Příští týden padáme, při potížích dříve. Mám sbalený nejnutnější věci, kdybychom musely vypadnout dříve. Já po sobě sobě šlapat nenechám
Držím palce, ať to vyjde! ![]()
@KPKristy píše:
Držím palce, ať to vyjde!
Díky, legrace to nebude. Oznámila jsem manželovi, že jedu za známými, aby to proběhlo v klidu.On má pořád hlášky, že se malý podívá na žebra, jak mu ničí život apod. Týden to musím ještě vydržet.
@Anonymní píše:
Díky, legrace to nebude. Oznámila jsem manželovi, že jedu za známými, aby to proběhlo v klidu.On má pořád hlášky, že se malý podívá na žebra, jak mu ničí život apod. Týden to musím ještě vydržet.
Ty jo, co to je za kecy? Co znamená „podívá na žebra“?
Já bych z něho měla strach…
@KPKristy píše:
Ty jo, co to je za kecy? Co znamená „podívá na žebra“?Já bych z něho měla strach…
Já mám strach. Proto jsem se rozhodla, že nebudu na nic čekat.
Musím od Pc, aby mi nenašel tuhle diskuzi, to by byl teprve průšvih. ![]()
Ahoj holky tak jsem si přečetla co se děje ve vztazích. mě nikdo nenapadl ale psychicky jsem na dne. s přítelem jsem se před měsícem domluvili že zacnem znovu máme spolu mimco. můj přítel je takovy že se mě na nic nepta nic mi neříká. že zacatku mi VŠE říkal. je podnikatel postavil dum a začal kamarádku s lidmi ktery mají dost peněz chce se jim asi vyrovnat hodne se změnil. vím že jsem kolikrát do něho hucela a on mě stresoval dohodli jsme se že zacnem tedy znovu.tak nějak byl tři týdny klid az na sex ten sem mu pry znechutila jak jsem hucela ale říkal že se to zmeni.co se tedy stalo začal na mě rvát sprostě před svou pubertální dcerou.byl nervózní že nestíhá a kdo by to odnesl jiny nez já. ted nekomunikuje kdyz se ho na něco zeptám tak odpoví nevím nebo nech mě. moc dobře ví že mě to chování stresuje.je děsně palicaty horšího palicaka jsem nepoznala. vůbec nevím jak na nej.on totiž děla naschvaly.jsem z toho zoufalá. v neděli mi rekne že mě miluje a v pondělí nech mě nesahej na mě klidne si odejdi kdyz chces neusmeje proste urazenynejhorsi na tom je zeon to vydrží dlouho na kluka se záměně pohlaví to je v poho.kdyz s někým mluví po tel tak se směje jak protějšky a doma spruzly. nemáte doma náhodou něco podobného aby jste mi poradili?.
Holky nedejte se
Jak už jsem tu psala prošla jsem si 6letým peklem urážek, ponižování a výprasků kdy mě chlap skopal na chodbě do kulata, že jsem ani nevěděla jaká bije nebo mě za vlasy tahal po obýváku(jen protože jsem se mu postavila, nesdílela jeho názor nebo třeba chtěla jít do kina apod.)Na nic nečekejte většinou to udělalá znovu a jak jsem již psala nenápadně se násilí stupňovalo!!Žádnej chlap za tohle ponížení a bolest nestojí!!Bylo to těžké odejít, ale za pomocí přátel a rodiny jsem to i já nakonec zvládla! Kdo nezažije nepochopí! Mám nový život, manželství(4roky)a roční dítě a jsem šťastná a hlavně se nemusím bát diskutovat, mít přání, někam jít a říct ne ![]()
Dnes ráno malá vypadla s postýlky, ještě jsme leželi v posteli. Malá začala brečet a partner se smál jako šílený. Pak nám začal omlacet hlavy o zeď. Teď se tváří, že se nic nestalo. ![]()
@Anonymní píše:
Dnes ráno malá vypadla s postýlky, ještě jsme leželi v posteli. Malá začala brečet a partner se smál jako šílený. Pak nám začal omlacet hlavy o zeď. Teď se tváří, že se nic nestalo.
A ty to takhle necháš? Okamžitě bych se zbalila a zdrhla, na policajtech bych ho udala a požádala sociálku o pomoc. Dokážou tě i před manželem schovat aby tě neobtěžoval. Nenechávej to tak a nečekej až tebe nebo dceru zabije.Pak bude pozdě říkat proč sem s tím nic neudělala. UTEČ
@Anonymní píše:
Dnes ráno malá vypadla s postýlky, ještě jsme leželi v posteli. Malá začala brečet a partner se smál jako šílený. Pak nám začal omlacet hlavy o zeď. Teď se tváří, že se nic nestalo.
No, slzející smajlík ti asi moc nepomůže. Nenapadlo tě, jej udat? Tohle už je moc. Až vás zabije, to bude vzrůšo, co? ![]()
@KPKristy píše:
No, slzející smajlík ti asi moc nepomůže. Nenapadlo tě, jej udat? Tohle už je moc. Až vás zabije, to bude vzrůšo, co?
napadlo, za chvíli vypadne do práce, zajdu na sociálku, teď se koupe, jako když je všechno v pořádku
Pokud opravdu nevyhledá pomoc psychiatra/psychologa tak bych odešla. Chlap mě řezal a citově vydíral několik let. Stupňovalo se to.
nejhorší je svědectví tvého syna
přeju hodně sil