Fyzické tresty v MŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15113
16.9.14 10:49

@majdula1 To si ti ale, opravdu nejsem jistá. :lol: Navíc třeba nejstaší dcera si vcelku ani žádné výprasky nepamatuje, jen jeden a ten byl z jejího pohledu nespravedlivý. Takže to zase asi nebylo tak hrozné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
16.9.14 10:54

Holky, omlouvam se ze nereaguji, ale nestiham…skusim pozdeji :D :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
16.9.14 10:58

@g.sandova @boball Jen tatka a jen vyjimecne, v takove te prepuberte, kdyz jsem ho moc provokovala :oops: tak mi priletel zahlavec, jak rikal. A vzdycky jsem to brala desne nespravedlive a potupne, vychovnej efekt beztak nula… nicmene on byl cely zivot presvedceny, ze prave diky tomu z nas vsech tri vyrostli slusni, vystudovani a pracujici lidi… A ja si myslim, ze to bysme byli beztak… kdyz nas meli radi a davali nam dobrej vzor. Ze to slo i bez pohlavku. Jen to jinak neumel asi. A chapu i, ze nervy ma clovek jen jedny, puberta bude vyzivna - ale zas trenuju si je uz ted :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
16.9.14 10:58
@ka2ka píše:
@ospalámyš naše školka byla fakt „úžasná“ dodneška se mi chce zvracet když si na ní vzpomenu :nevim:
jinak já nejsem pro fyzické tresty dětí ve školkách, ale pokud se dítě šťourá v jídle rukou a zlobí s ním a učitelka mu ruku odtáhne tak to prostě podle mě není žádné plácnutí a trest asi jsem divná, ale se synem to dělám taky tak :nevim:

Když my nevíme co se tam stalo. jestli mu ruku odtáhla, není problém. To si musí zjistit zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
16.9.14 11:02

Já se zeptám úplně mimo, to je tak velký problém, když 3 leté dítě hrabe rukou v talíři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
16.9.14 11:04

@marmelada78 no tak když si hraje, ano.
když jí, ale po svém- tak není problém. můj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
16.9.14 11:07
@marmelada78 píše:
Já se zeptám úplně mimo, to je tak velký problém, když 3 leté dítě hrabe rukou v talíři?

No to je tedy velký problém 8o. To prakticky nedělá už ani moje 19 měsíční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.9.14 11:10
@krtek7489 píše:
Zdá se mi, že tady zase někdo dělá z komára velblouda :roll: Já osobně bych do určité míry fyzické tresty ve školkách a školách povolila. Nevidím nic špatného na tom plácnout dítě přes ruku :think: Když totiž vidím některé děti a jejich rodiče, tak by nejraději propleskla nejdřív je, protože to dítě za to většinou nemůže :nevim:

souhlas, taky bych se nebránila v určitých situacích fyzickým trestům.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
16.9.14 11:12
@marmelada78 píše:

no podle mýho jo… začne to dělat jedno dítě a od něj to okoukají všichni okolo. A ve 3 letech už je dost starý na to, aby jedlo normálně lžící/vidličkou.

• Citovat
  • Upravit
15113
16.9.14 11:18
@marmelada78 píše:

No, myslíš, že není? Taky už s tak velkým dítětem chodíš snad do restaurace a když se tam bude v tom hrabat rukama 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
16.9.14 11:22
@marmelada78 píše:

Doma ať si děcko dělá, co mu rodiče dovolí. Ve školce se mimo jiné učí pravidla stolování- správně držet lžíci, jíst příborem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
16.9.14 11:33
@marmelada78 píše:

Nevím, za jak moc velký problém to považují rodiče takového prcka, ale za mě: ano, je to problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
16.9.14 12:06

@ospalámyš tělesný trest - není symbolické plácnutí přes ruku. Ale už se s vám militantními matkami nebudu dohadovat. Řešíte kraviny. Už chápu, proč jsou jinde víc v pohodě. Mateřská je půl roku a matka pak fičí do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
16.9.14 12:10

Ano, hlavní problém je, že děti jdou do kolektivu nepřipravené. Jejich maminky je sice neplácají přes ruce, ale zato je ani nenaučí pořádně stolovat a osobní hygieně. Sebeobsluze také ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
16.9.14 12:12
@Capelucita píše:
@ospalámyš tělesný trest - není symbolické plácnutí přes ruku. Ale už se s vám militantními matkami nebudu dohadovat. Řešíte kraviny. Už chápu, proč jsou jinde víc v pohodě. Mateřská je půl roku a matka pak fičí do práce.

tak fič taky, ať jsi v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect