Fyzické ublížení od přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38132
1.7.26 08:51

Monyová… Kdyby to byl společensky tak vyzmnamný pořad, tak neběží na placeném kanálu, který všichni nemají a kde má vydělávat, ale na otevřeném. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38132
1.7.26 08:53
@Parvaneh píše: Více

Tak to bych mohl taky napsat vykopnout a nebrat, podrazačka se nikdy nezmění. :think: Lepší? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3889
1.7.26 09:03
@M_Vladim píše: Více

No to bys napsat mohl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2360
1.7.26 09:05

Ty do práce nechodíš vydělávat?

Jinak je klidně možné, že to časem půjde normálně v televizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20909
1.7.26 09:23

@Eliškykluk Dobrý den,

Váš příspěvek v této diskuzi byl smazán. Schvalování jakékoliv formy násilí, viktimizace oběti apod. je v diskuzi nepřípustné. Můžete za to být příště blokován.

Děkuji za pochopení a přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38132
1.7.26 09:36
@KKubula píše: Více

To je demagogie.
Jde o motivaci obou stran.
Samozřejmě, že člověk peníze potřebuje. Otázka je, kdo a proč ho platí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150011
1.7.26 09:56

Zrovna si to říkám. Všichni omílají Monyovou a přehlíží že je to na placené platformě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65652
1.7.26 10:09
@Anna766 píše: Více

tak Nova to většinou nechá nejprve na placeném kanálu a potom to vysílá normálně. Z něčeho to platit musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150011
1.7.26 10:12
@vokishka píše: Více

Ale to já chápu. Jenom je třeba si uvědomit že ne každý je ochoten a vůbec schopen platit tyhle kanály. Ne to doporučovat k zhlédnutí jak housku na krámě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3889
1.7.26 10:13
@Anna766 píše: Více

Je to pořád jen seriál a zadarmo se neudělal :) Mohla se toho chopit právě ta veřejnoprávní televize, to není chyba Novy :) A je to udělané až děsivě dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.26 10:17
@Anonymní píše: Více

Tak ty nás doma psychopata, o kterém víš že je agresivní a ještě ho provokuješ..Jako já mám z chlapů strach, nikdy bych si nedovolila řvát nebo provokovat chlapa který je klidný natož psychopata…Není mi tě líto, samozřejmě nepodporuji domácí násilí, ale ženský který vědí že mají doma psychicky narušeného jedince, i tak s ním jsou a ještě ho provokují…Není se čemu divit že to skončí takhle :roll:…Nechápu takové ženské, já bych hned zdrhla jen by mi řekl že je agresivní a lehce vybouchne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.7.26 10:26

A vy jste tam stála, že víte, že jsem ho provokovala? Ja nevim jak vy, ale ja se nehádám šeptem a kdyz mě něco štve, tak křičím. Nemyslim si, ze to je nějaká cílená provokace, ani ve snu by me nenapadlo, ze takhle zareaguje.

• Citovat
  • Upravit
3889
1.7.26 10:33

Tak řvala jsi po něm, i když ti (předpokládám opakovaně) říkal, ať odejdeš. Tak asi taky nebudeš mistr zenu :) Ono tě něco může srát a křičet nemusíš, víš to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.26 10:40

@WhiteCrow
Tak kdyz uz nekomu neco rikam asi po desáté, tak ano rvala jsem a nemyslim si, ze jeho reakce byla přiměřená. Samozrejme rvat jsem nemusela, mohla jsem odejít, ale srovnávat to, že po někom řvete, s tim ze vás nekdo fyzicky napadne? Taky po mne nekolikrat křičel a nebiju ho, aby byl ticho. Hrozne hezke, ze tu chcete rozdávat rozumy, ale zamyslete se nad tim co píšete. Ja jsem tady neprisla nikoho obviňovat, ale prisla jsem poprosit o radu, co delat a jestli s tim ma někdo osobní zkušenost, ne aby mi tady někdo rozebíral jak ta hádka mohla a nemusela probíhat.

• Citovat
  • Upravit
2878
1.7.26 10:48

No, ono uz to, ze ti prijde normalni po sobe řvát :roll: ne, takhle normalni lidi fakt nekomunikuji… Už jsi sbalená? Kam sis rozmyslela, že se budeš stěhovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí