Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tak já mám osobní zkušenost a jako mnohé napíšu, že ho máš poslat do prd.ele a nad ničím dvakrát nepřemýšlet ![]()
Ty se k tomu ale taky stavíš tak, že řvát po někom je vlastně v pohodě, i když ti říká, ať ho necháš být. Z textu nějak nevnímám, že by on byl ten, co řvát začal jako první, a ty ses jen bránila. Trochu se obávám, že konflikty taky ráda vyvoláváš a úplně se neumíš ovládat. Vím, co dokáže dlouhodobá frustrace, když člověk žije roky s hysterickým manipulátorem, ale z tebe pocit dokonalé oběti teda nemám. Takže se můžeš zamyslet i nad sebou ![]()
@M_Vladim píše: Více
Kdo a proč ho podle tebe platí? A demagogie spočívá v čem?
@WhiteCrow píše: Více
Ale takhle jsem to nemyslela. Jen že se na to každý nemůže hned jít podívat.
@Andelskej_Satan píše: Více
Ne, já nepíšu, že si to zasloužila. Ale prostě v afektu se to muže stát. Afekt neovladnes. A jak říkám - pokud okamžitě následovala omlluva, tak bych tu druhou šanci dala. Ale stou historii, jak to píše, ne. Žádná druhá šance. Jo a taky si to osobně neumím představit. Ale blízký člen v rodině to zažil, ovšem mnohem horší. Naštěstí to ihned rozsekl a odešel.
@inkakřivák píše: Více
V afektu mozna jedna facka. Ale on do ni kopnul, dal 2 facky a jeste ji hodil na zed.
@Centropen píše: Více
No a rozcilis ho znovu a mozna te zapichne. Zbytecna provokace.
Proste se sbalit a odejit. Nejlepe, kdyz nebude doma a nebo at prijde nejaky kamarad, pribuzny a tak
Příspěvek upraven 01.07.26 v 11:33
@Tarena píše: Více
Určitě, tohle je naprosto neomluvitelné. Taková míra agrese stačí k tomu, aby ji zabil, i kdyby „nechtěně“. Tady nemá cenu spekulovat.
@Tarena píše: Více
To já vím. Přečti si můj první příspěvek. Ano, jednu ránu v afektu, po níž by hned naskočila omluva, bych prominula s tím, že to bylo poprvé a naposledy. Ne zde toto.
@WhiteCrow píše: Více
Ano.
Je to trochu i moje jedovatost. ![]()
Nejeden pořad běží křížem, třeba ještě tentýž týden na jiném kanálu.
Nevidím důvod, proč by to nemohla koupit ČT (koupit!) a vysílat takhle křížem.
Nebo takový vlastní pořad produkovat, případně ho koprodukovat.
Zrovna něco takového, podle mě, do veřejnoprávní televize patří.
![]()
Současná vláda je ovšem zjevně jiného názoru a peníze, i na takovéhle programy, nebo koprodukce, škrtí. ![]()
Asi to vyhovuje i nátuře jejich voličů. ![]()
Příspěvek upraven 01.07.26 v 12:39
@KKubula píše: Více
Tak buďto se odvolávám na komerční zábavný (!)pořad, který má za cíl výdělek, nebo ten pořad má i jiné motivy a pak že to dělám jen abych vydělával, jak píšeš, tak úplně neplatí…
Rozhodni sám.
@M_Vladim píše: Více
To ovšem kritizuješ, podle mě oprávněně, politiku současné vlády, ale nejde to házet na ty, kdo seriál vytvořili a logicky chtějí vydělat peníze.
@KKubula píše: Více
Házet? Copak já na ně něco házím? Já se ptám po motivaci a ty jsi psal čistě o penězích.
![]()
Proto jsem napsal, že jde o demagogii. Podle mě to má hlavně jiné motivy, což tedy nevylučuje, že se to nějak zaplatit musí. A, pod čarou, neubylo by jich, kdyby vyprodukovali / sponzorovali, něco společensky užitečného za vlastní peníze, něco, jako je společenský dar. Ono by se jim to na licencích stejně vrátilo / vrátí.
@admin píše: Více
Ano, jsem proti schvalování jakékoliv formy násilí, v tomto případě psychického teroru ze strany ženy a taky jsem proti následné kriminalizaci oběti muže, který byl zahnán do kouta a už nevěděl, jak celou situaci vyřešit jinak, než použitím fyzické obrany. Tedy přesněji řečeno, nutné sebeobrany, což je v právním řádě zcela legální a od soudu by odešel nejen z čistým štítem, ale i odškodněním.
Takže ano, STOP NÁSILÍ v jakékoliv formě. ![]()
Bez legrace: Výraznější pořad, který by šel opravdu do hloubky a odhalil cestu a motivace vedoucí až k násilí si teď nemůžu vybavit.
![]()