Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty jo, zakladatelko, je to síla.
Po šesti letech, kdy čekáš, že vztah už bude nějak stabilní a dotyčného znáš dost, tihle musí být šok. A ten ty očividně máš. Ta jeho agresivita tě měla varovat, ale zase pana dokonalého nenajdeme, že jo, takže asi proto jste spolu byli. Já bych ti doporučil jít k rodičům, podporu teď potřebuješ.
A jen jim řekni, co se stalo.
Budou mít objektivnější pohled na situaci než ty.
Detaily vašeho vztahu nevím, ale řvát na někoho do vztahu taky úplně nepatří. Nebo ten řev doposavad u vás pomáhal?
Najít chlapa, na kterého nemusíš řvát je přece jen lepší. Tohle by asi opravdu rozchodem skončit mělo už jen z toho důvodu, že budeš pořád ve strachu. Já nedávno dostal ránu do zubů a fakt jsem se necítil dobře, když jsem ho znovu viděl. ![]()
Hlavně klid, nechal bych to na tvojí rodině. Ty si dej teď od všech problémů pauzu.
![]()
@Anonymní píše: Více
Ahoj, jestli máš Oneplay, pusť si MONYOVÁ. Tak dlouho se nechala mlátit, až ji zabil. Násilí ve vztahu, není v pohodě.
Tak ale po šesti letech vztahu už bys asi poznala dřív, že má přítel násilnickou povahu. Je to divné.
@vokishka píše: Více
možná už přepadl tu cyklistku a v kriminále nemá přístup na emimino
@stinga píše: Více
to je taky možný
nevím, kdo to tenkrát psal, že ho zná
No hele, když si tohle jednou dovolil, je velká pravděpodobnost, že to udělá znovu. Říká že půjde k psychologovi… opravdu půjde? A kdy? A bude to k něčemu? Navíc za to vlastně můžeš ty, protože jsi na něj křičela a neodešla když to chtěl, že jo. Já bych ti teda radila jít od něho pryč. Píšeš, že je v poslední době agresivní - proč??
Já jsem třeba byla s bývalým 8let, několik let byl zlatíčko, ale postupem času začal ukazovat svá pravé já, poslední rok vztahu bylo peklo. Denně naštvanej, když jsem se zeptala co je, tak nic, když jsem se nezeptala, tak scéna ze se o něj vůbec nezajímám. Hádky kvůli každé blbosti, např že jsem přijela z práce o 5 minut dýl, že jsem si dovolila být odpoledne s kamarádkou místo abych byla s ním, atd. Začal šíleně žárlit, naprosto bez důvodu. Při hádkách pak i rozbíjel věci - hodil na zem cokoliv měl v ruce nebo po ruce (třeba i mobil), ke konci házel věci i po mě. Fakt jsem se začala bát že mi jednou něco udělá, a párkrát jsem i přemýšlela že si udělám něco já, protože už jsem nemohla. Naštěstí jsem potkala někoho, kdo mi pomohl z toho vztahu odejít, jinak by to asi nedopadlo dobře. I po rozchodu to bylo psycho, pomlouval mě kde mohl, přes právníky jsme se tahali o majetek, dělal mi strašně naschvály i dost nechutné věci co by normálního člověka nenapadlo. Doporučovala jsem mu vyhledat odbornou pomoc, protože to byl fakt labilní člověk. A to by mě těch prvních 6 let vůbec nenapadlo čeho je schopný.
@Nevšední… píše: Více
no, kolem Moravy jezdila cyklistka, která se mu líbila a přemýšlel, že ji přepadne, on tu měl víc takových agresivně sexuálních témat, tak možná už něco z toho uskutečnil, také něco o přepadení holky na benzince blouznil, je to nebezpečný člověk a potkat někde o samotě bych ho opravdu nechtěla
@inkakřivák píše: Více
no Zdenda není žádné neviňátko, ale je fakt, že už nepíše dlouho, možná od té doby, co se měnilo přihlašování na emimino, nevím
@Nevšední… píše: Více
No vždyť to byl kardinální ichtyl, to se nedá nijak slušně napsat, aby člověk nedostal ban…
@stinga píše: Více
No zaplaťpánbůh, vždyť to byl retard jak poleno - ja pamatuju ještě ty diskuse, kdy psal výši zůstatku na spořáku včetně halířů nebo pozvání ma kafe z automatu za osm korun, to bylo ještě vtipné, ale ty jeho choutky s cyklistkou už to přehnal a takový dementík může být fakt v reálu nebezpečný ![]()
@Heduš Homolková píše: Více
Jo, ty diskuze o výši naspořené částky si pamatuju, to bylo neškodné. Ty nebezpečné věci jsem asi nečetla. Strašný.
@Heduš Homolková píše: Více
Za 5 korun
i to bylo na něj moc.
Ale ten konec sem taky nějak nepostřehla. O nějaké holce na cyklostezce psal, to vim.
@JancaS84 píše: Více
ještě psal i o přepadení čerpadlářek, už si to přesně nepamatuji, nějak to snad bylo podle opravdového zločinu, někdo přepadl benzinku, svázal čerpadlářku a znásilnil, Zdendovi se to moc líbilo, že by to rád také zažil