Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše: Více
Pokud jste nepoznali, je to ten co se pořád vraci i po xté blokaci.
@Anna766 píše: Více
Kterého? Já si pamatuju jen Zdendu setrilka.
@M_Vladim píše: Více
Tys psal
Kdyby to byl společensky tak vyzmnamný pořad, tak neběží na placeném kanálu,
Přece nemůžeš soukromým kanálům říkat, že nemají něco natočit, protože by to mělo jít ve veřejné televizi. ![]()
A dary jsou věc čistě dobrovolná, ano, bylo by to hezké, ale není na to žádný nárok.
@Anna766 Přiznávám, že jsem to nepoznala, ale budete mít asi pravdu.
Děkuji, blok necháme trvalý.
Diana ![]()
@inkakřivák píše: Více
Ten ktery se v posledni době stále vrací a na emimino a uráží ženy. Asi mu zavřeli oblíbenou hospodu.
Příspěvek upraven 01.07.26 v 14:08
Sama. Já jsem ženská. ![]()
Takže komerční kanály, jejichž prvořadým cílem je zisk, nemůžou dělat nic hodnotného, musí to být vždycky nějaká řachanda? Jako vážně? ![]()
@BeaL píše: Více
Dobrý den,
diskuzi jsem četla a považuji za viníka právě zablokovaného uživatele. Chápu, že se neshodneme, to je asi tak vše co k Vašemu příspěvku chci psát. Děkuji za rozbor.
Hezký den
Diana ![]()
@KKubula píše: Více
Tak to se tedy dohodněte s @WhiteCrow
.
Já říkám, že motivace nejsou jen peníze. ![]()
A že pokud něco moc chci sdělit společnosti, tak to sděluju tam, kde to shlédne nejvíc lidí a teprve v druhé fázi řeším, jak to zafinancovat. A že to může být i dobročinnost - té společnosti, ne těch, kdo na tom dělají.
A že by to měl být zájem veřejných medií a tedy by se jim na to neměly brát peníze.
A pokud tomu braní peněz někdo fandí, tak k tomu má motivy, které tedy nejsou můj šálek kávy. ![]()
Jak jako dohodněte? My dvě jsme na stejné vlně, to ty si tu jedeš stejnou písničku dokolečka ![]()
Nic ti nebrání v tom svou dobročinnost ukázat světu a natočit seriál klidně zadarmo, směle do toho! Můžeš klidně natočit něco na mobil a dát to na YT, když tě téma domácího násilí tak pálí ![]()
@inkakřivák píše: Více
tak Zdenda neútočil v diskusích. Ale teda úplně jsem na něj zapomněla, kdepak je ho konec.
Není důvod se s někým dohadovat, nejsem zodpovědná za její názory ani ona za moje, můžeme mít klidně každá jiný.
Tak komerční společnost snad veřejné televizi žádné peníze nesebrala?
@Anna766 píše: Více
Já vím, škoda slov na něj. Lepší je na něj nereagovat.
@JancaS84 píše: Více
Určitě. A též to říct rodičům, kteří jí jistě podpoří a ochrání.
@vokishka píše: Více
Jo, Zdenda mě vždycky pobavil. Zejména takové ty dotazy - mám 338 426, 56 Kč, je to dost?