Gauč, nebo sušičku? :)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Danitschka píše:
Přesně tak! My máme největší binec z ložního, to sundávám z filtru po hrstech, fuj… A musím teda říct, že dceři se i zlepšil ekzém, co sušičku máme. Ona ten prášek prý dokonale vyfouká, tak nemá co dráždit kůži - i dermatoložka mi to doporučovala.
jo, taky nám to říkala dermatoložka, že je fajn, že jí to suším v sušičce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 píše:
Jen pozor na spotřebu, ano. Musí, tedy jako doporučuji vřele, být áčková, jinak je to skutečně žrout, ty rádoby vyloženě levnější kusy, za dva roky je to zpět na elektřině Takž hodně koukej, ať je to A+
Přesně tak a ještě kondenzační.
- Citovat
- Upravit
@Krčka píše:
A jaké teda máte doma konkrétně prosím??
AEG lavatherm http://susicky.heureka.cz/…-75470ih1cs/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krčka píše:
A vy co jí máte, napsaly byste mi jakou máte konkrétně prosím?Mmch vešla by se mi jen do kuchyně, šlo by to technicky provést?
Klasická sušička má rozměry asi 60×60×80. Potřebuje pouze zásuvku, může být proto umístěna kdekoli. Máme AEG lavatherm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za me susicka, jedno 1,5 dite, susicka zere skora jak pracka a investice 14 tis. Pomalu nic nezehlim, davam tam krome svetru a podprsenek vse. Kdyz vidim kolik je z 1 pracky vody a to bych mela nasakle ve zdech… Ted susim i venku, ale v zime je u nas susicka nepostradatelna:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pozor jsou susicky kondenzacni a odvetracaci:-) take mame aeg lavatherm. Mame ji na pracce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 píše:
Klasická sušička má rozměry asi 60×60×80. Potřebuje pouze zásuvku, může být proto umístěna kdekoli. Máme AEG lavatherm
Přesně tak, my ji máme v předsíni.
- Citovat
- Upravit
Já osobně bych radši gauč, ale jestli bydlíš v bytě a nemůžeš sušit prádlo venku na zahradě bude pro tebe asi přínosnější sušička. Pro mě ale zbytečnost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Miluju svou susicku a nechapu jak jsem bez ni mohla zit! Peru 1× za tyden.. Plny kos, pradlo hned ciste, suche, vonave, bez zehleni poskladane ve skrince ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já budu asi samotná - ale sušičku mám a spokojená nejsem. Mám AEG a suším v ní pouze spodní prádlo, ponožky, ručníky, utěrky a ložní prádlo. Ostatní ne, protože ačkoliv máme kvalitní oblečení, tak vše sráží - trička, trika, tepláky, džíny. Košile mi uschne rychle i na ramínku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zupa píše:
Já osobně bych radši gauč, ale jestli bydlíš v bytě a nemůžeš sušit prádlo venku na zahradě bude pro tebe asi přínosnější sušička. Pro mě ale zbytečnost
Tak to jsem tvrdila několik let, ale není nad to, šoupnout prádlo do sušičky, pak ho poskládat a je uklizeno. Nemět hlavně v zimě rozvěšený na sušákách po bytě. Nemluvě o vlhkosti, kterou nasávají zdi.
- Citovat
- Upravit
@Prcíček píše:
Pozor jsou susicky kondenzacni a odvetracaci:-) take mame aeg lavatherm. Mame ji na pracce
A ty kondenzační některé s tepelným čerpadlem.
A zas ušetří se za energii pro žehličku, nekupuju aviváž, mám míň věcí (něco ve smyslu jednu pračku ručníků) tak to je taky úspora. A i když se to žehlí tak je to snáz a rychleji. Když se na to někdo potřebuje dívat přes peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prcíček píše:
Susicku povazuji za zbytecnost jen ti co ji nezkusili:-)))
To není pravda. Mám jí a nepoužívám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bamba
Možná k tomu dojdu časem
Mám strašně ráda když mi prádlo plápolá na zahradě a voní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit