Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den, také plánujeme jít na tento test… Nevíte, jak dlouho to trvá?
Na 2 zařízeních mi odepsali, že 6 a více týdnů, to je strašně dlouhoChtěla jsem mimčo co nejdřív, ale takhle se to zase strašně nesmyslně posune. Nebo jestli to třeba nedělají jen v nějaké laboratoři, klidně si připlatím, ale aby to bylo třeba tak za 2 týdny.
U nás genetika měsíc (v dětské nemocnici Brno)..To prostě neuspěchas.. bohužel je to jedno z nejdéle trvajících vyšetření kvůli své komplexnosti..
@Skaiqy píše:
U nás genetika měsíc (v dětské nemocnici Brno)..To prostě neuspěchas.. bohužel je to jedno z nejdéle trvajících vyšetření kvůli své komplexnosti..
Tak to už zní líp, ale budou tam hádám jiné objednací lhůty zas ![]()
Asi je to evidentně hodně náročné na vyhodnocení
A vy jste byli předpokládám s dítětem? Tam asi zase bude jiná skladba těch testů…
@Anonymní píše:
Tak to už zní líp, ale budou tam hádám jiné objednací lhůty zas
Asi je to evidentně hodně náročné na vyhodnoceníA vy jste byli předpokládám s dítětem? Tam asi zase bude jiná skladba těch testů…
Ne, my byli po mimoděložním..povedlo se nám pak až za 5 let..v dětské nemocnici je oddělení pro genetiku pro dospělé (nevím odkud jste, tak jsem radši napsala i místo)..
Jak říkám, je to jedno z nejkomplexnějších vyšetření, buďto čekat na objednávačku, nebo na výsledky..s tím holt nic moc nelze udělat..
U nás genetická kompatibilita 10Týdnů. Termín na konzultaci výsledků máme až 20.5. a máme prý počítat s dobou 45 - 90 minut. máte někdo s tímto zkušenosti, jak dlouho Vám to trvalo? Děkuji za odpověď
Ahoj.Pred lety jsem chtela darovat vajíčka, přičemž mi zjistili ze jsem přenašečka svalové dystrofie, a že pokud bych plánovala další dítě (syn naštěstí zdraví),bylo by dobré si předem zajít s nynějším partnerem na testy. Nevite prosím kde tyto testy dělají, zda je to hrazené, popřípadě kolik takové testy stojí? Dekuji
@Petrus2412 píše: Více
Měl by to vyřídit tvůj gynekolog nebo ti dát kontakt na příslušný pracoviště.
@Petrus2412 píše: Více
Tak na testy musi jen partner. Ty uz jsi testy mela.