Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marijan to je paráda že ses rozkojila, já už jsem taky dlouho nesáhla po odsávačce ![]()
Jinak co se týče druhátka, tak záleží na tom jaký máš danný věkový strop. jestli třeba 42 tak bych tak rok nebo 2 počkala. jestli do 40 tak bych od toho půl roku začala zadělávat.
@marijan děkuju, já jsem taky ráda. je to jeho syn s dárcem nebo bez dárce a on to tak vnímá taky. navíc malej se v něm vidí
vždycky se ráda dívám jak ho chová, hraje si s ním a povídá. včera mu četl pohádku
,asistuje mi při koupání, přes noc při krmení(dává odříhnout),přebaluje, obléká, uspává. když odchází do práce, tak je na něm vidět, jak je mu líto že nemůže být s námi.
@pajka29
Ty jo no a o mi ani neříkej. Já popravdě vidím bílý plášť a kacim se. Mám z toho všeho hrozně strach. Z hormonů že naberu a o odběru a spol nemluvím. Nikdy jsem neměla narkózu a tohle buď na noční můra ![]()
@Virgina123 taky jsem měla strach z narkózy, ale je to jen chvilinka. jestli tvůj chlap podstoupí zákrok a zvládne to, tak ty to zvládneš dvojnásob. ženy vydrží víc než chlapy. předporodní bolesti jsou o hodně bolestivější než po opu, alespoň mě to tolik nebolelo. já spíš už do sebe nechci cpát tolik hormonů. přibrala jsem asi 4 kg. teď skoro 3 měsíce po porodu mám stejnou váhu jako před těhu, ale ještě bych ráda něco schodila.
@pajka29 tak to je dobrý čtyři kila nic není já se bála že neberu víc
A předporodní bolesti jsem neměla kluk byl sekci a to je další věc kéž by to už bylo venku
![]()
@MartinaCV píše:Moje dcera je z mého vlastního vajíčka a vzhledově je naprostá kopie svého tatínka. Já vypadám, jak když k ní vůbec vzhledově nepatřím. Takže kdyby byla z darovaného, tak na první pohled by to bylo jedno, jestliže se prosadil takto silně vzhled po otciTo může pomoci těm, kterým nezbývá než volit darovanou pohlavní buňku. Mateřství a otcovství zvítězí nad tím, čí je buňka.
Marti, to je jak u nás akorát obráceně. Obě děti jsou tmavé po mně. Prof. Ulčová když je viděla, tak se jen usmála a že má opravdu silné geny. Manžel je švédský typ, ale úplně. Syn je tedy tmavší, Anny bude možná trochu po tatínkovi. Světle hnědé vlasy, v létě možná do blond
, ale kukadla mají moje, lásky moje ![]()
Holky. Mám ještě dotaz, kdy vám přišel z genettu nejaky mail s tím co s sebou na první konzultaci? Je to půl dne co jsem se objednala a řekli že pošlou mail a nic neprislo. Tak nevím zda to dojde někdy v průběhu těch tri měsíců nb jestli mi špatně nerozuměli když jsem ten mail říkala, mám hod dost složitej ![]()
Dik
@Virgina123 aha,no já už před porodem říkala že mi chce syn ten zážitek z porodu dopřát. byl správně natočenej, krásný ozvy atd. navíc chtěl ven dřív aby nebyl moc velký a moc nevážil
. neboj určitě vše zvládneš
@Virgina123 jinak já si nepamatuju že by mi říkaly co jsi mám vzít s sebou na konzultaci
@Virgina123 píše:
@pajka29
Ty jo no a o mi ani neříkej. Já popravdě vidím bílý plášť a kacim se. Mám z toho všeho hrozně strach. Z hormonů že naberu a o odběru a spol nemluvím. Nikdy jsem neměla narkózu a tohle buď na noční můra
Já třebas po injekcích nepřibrala nic. Ani v jednom případě. Neboj, váha je podle mě to nejmenší ![]()
@Virgina123 píše:
Holky. Mám ještě dotaz, kdy vám přišel z genettu nejaky mail s tím co s sebou na první konzultaci? Je to půl dne co jsem se objednala a řekli že pošlou mail a nic neprislo. Tak nevím zda to dojde někdy v průběhu těch tri měsíců nb jestli mi špatně nerozuměli když jsem ten mail říkala, mám hod dost složitej
Dik
Za mě se maily před 1. konzultací neposílaly, každopádně vezmi s sebou veškeré zprávy ze všech předešlých vyšetření, které máte, příp. operací.
@Virgina123 píše:
Holky. Mám ještě dotaz, kdy vám přišel z genettu nejaky mail s tím co s sebou na první konzultaci? Je to půl dne co jsem se objednala a řekli že pošlou mail a nic neprislo. Tak nevím zda to dojde někdy v průběhu těch tri měsíců nb jestli mi špatně nerozuměli když jsem ten mail říkala, mám hod dost složitej
Dik
Ahoj. Mne sestricka po objednani poslala e-mail s pokyny k prvni navsteve, dotaznik k vyplneni (zdravotni stav paru a rodinna anamneza) a planek jak se do Gennetu dostat ![]()
Kdyz tak se jim pripomen.
@pajka29 píše:
@marijan to je paráda že ses rozkojila, já už jsem taky dlouho nesáhla po odsávačce
Jinak co se týče druhátka, tak záleží na tom jaký máš danný věkový strop. jestli třeba 42 tak bych tak rok nebo 2 počkala. jestli do 40 tak bych od toho půl roku začala zadělávat.
Nooo tak 39 max. Takze vcera bylo pozde ![]()
To je krasny, jaky ma tvuj partner vztah k synovi
zavidim asistenci u nocniho kojeni, muz spi jako zabity ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.