Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3483
5.1.18 11:36

@Virgina123 tak to je skvělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
5.1.18 11:42

@marijan to je paráda že ses rozkojila, já už jsem taky dlouho nesáhla po odsávačce :)
Jinak co se týče druhátka, tak záleží na tom jaký máš danný věkový strop. jestli třeba 42 tak bych tak rok nebo 2 počkala. jestli do 40 tak bych od toho půl roku začala zadělávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
5.1.18 11:54

@marijan děkuju, já jsem taky ráda. je to jeho syn s dárcem nebo bez dárce a on to tak vnímá taky. navíc malej se v něm vidí :) vždycky se ráda dívám jak ho chová, hraje si s ním a povídá. včera mu četl pohádku :),asistuje mi při koupání, přes noc při krmení(dává odříhnout),přebaluje, obléká, uspává. když odchází do práce, tak je na něm vidět, jak je mu líto že nemůže být s námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
5.1.18 11:58

@pajka29
Ty jo no a o mi ani neříkej. Já popravdě vidím bílý plášť a kacim se. Mám z toho všeho hrozně strach. Z hormonů že naberu a o odběru a spol nemluvím. Nikdy jsem neměla narkózu a tohle buď na noční můra :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
5.1.18 12:50

@Virgina123 taky jsem měla strach z narkózy, ale je to jen chvilinka. jestli tvůj chlap podstoupí zákrok a zvládne to, tak ty to zvládneš dvojnásob. ženy vydrží víc než chlapy. předporodní bolesti jsou o hodně bolestivější než po opu, alespoň mě to tolik nebolelo. já spíš už do sebe nechci cpát tolik hormonů. přibrala jsem asi 4 kg. teď skoro 3 měsíce po porodu mám stejnou váhu jako před těhu, ale ještě bych ráda něco schodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
5.1.18 13:29

@pajka29 tak to je dobrý čtyři kila nic není já se bála že neberu víc
A předporodní bolesti jsem neměla kluk byl sekci a to je další věc kéž by to už bylo venku
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
5.1.18 14:15
@MartinaCV píše:Moje dcera je z mého vlastního vajíčka a vzhledově je naprostá kopie svého tatínka. Já vypadám, jak když k ní vůbec vzhledově nepatřím. Takže kdyby byla z darovaného, tak na první pohled by to bylo jedno, jestliže se prosadil takto silně vzhled po otci :) To může pomoci těm, kterým nezbývá než volit darovanou pohlavní buňku. Mateřství a otcovství zvítězí nad tím, čí je buňka.

Marti, to je jak u nás akorát obráceně. Obě děti jsou tmavé po mně. Prof. Ulčová když je viděla, tak se jen usmála a že má opravdu silné geny. Manžel je švédský typ, ale úplně. Syn je tedy tmavší, Anny bude možná trochu po tatínkovi. Světle hnědé vlasy, v létě možná do blond :lol:, ale kukadla mají moje, lásky moje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
5.1.18 14:44

Holky. Mám ještě dotaz, kdy vám přišel z genettu nejaky mail s tím co s sebou na první konzultaci? Je to půl dne co jsem se objednala a řekli že pošlou mail a nic neprislo. Tak nevím zda to dojde někdy v průběhu těch tri měsíců nb jestli mi špatně nerozuměli když jsem ten mail říkala, mám hod dost složitej :mrgreen:
 Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
5.1.18 15:13

@Virgina123 aha,no já už před porodem říkala že mi chce syn ten zážitek z porodu dopřát. byl správně natočenej, krásný ozvy atd. navíc chtěl ven dřív aby nebyl moc velký a moc nevážil :D. neboj určitě vše zvládneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
5.1.18 15:14

@Virgina123 jinak já si nepamatuju že by mi říkaly co jsi mám vzít s sebou na konzultaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
5.1.18 16:14
@Virgina123 píše:
@pajka29
Ty jo no a o mi ani neříkej. Já popravdě vidím bílý plášť a kacim se. Mám z toho všeho hrozně strach. Z hormonů že naberu a o odběru a spol nemluvím. Nikdy jsem neměla narkózu a tohle buď na noční můra :nevim:

Já třebas po injekcích nepřibrala nic. Ani v jednom případě. Neboj, váha je podle mě to nejmenší ;-)

• Citovat
  • Upravit
LuciisPuciis
5.1.18 16:16
@Virgina123 píše:
Holky. Mám ještě dotaz, kdy vám přišel z genettu nejaky mail s tím co s sebou na první konzultaci? Je to půl dne co jsem se objednala a řekli že pošlou mail a nic neprislo. Tak nevím zda to dojde někdy v průběhu těch tri měsíců nb jestli mi špatně nerozuměli když jsem ten mail říkala, mám hod dost složitej :mrgreen:
Dik

Za mě se maily před 1. konzultací neposílaly, každopádně vezmi s sebou veškeré zprávy ze všech předešlých vyšetření, které máte, příp. operací.

• Citovat
  • Upravit
141
5.1.18 17:14
@Virgina123 píše:
Dik

Ahoj. Mne sestricka po objednani poslala e-mail s pokyny k prvni navsteve, dotaznik k vyplneni (zdravotni stav paru a rodinna anamneza) a planek jak se do Gennetu dostat :)
Kdyz tak se jim pripomen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
5.1.18 19:58

Moc díky holky když to nepřijde tak se jim předtím připomenu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
5.1.18 20:01
@pajka29 píše:
@marijan to je paráda že ses rozkojila, já už jsem taky dlouho nesáhla po odsávačce :)
Jinak co se týče druhátka, tak záleží na tom jaký máš danný věkový strop. jestli třeba 42 tak bych tak rok nebo 2 počkala. jestli do 40 tak bych od toho půl roku začala zadělávat.

Nooo tak 39 max. Takze vcera bylo pozde :mrgreen:

To je krasny, jaky ma tvuj partner vztah k synovi :palec: zavidim asistenci u nocniho kojeni, muz spi jako zabity :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.