Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, snažilky a těhulky.
S přítelem jsme se snažili o miminko asi 2 měsíce, byli jsme neskutečně moc rádi za dvě pozitivní čárky. Bohužel, týden po tom co jsem se dozvěděla že jsem vůbec těhotná, jsem měla spontánní potrat..
Snažím se na to nějak nemyslet, a myslet na další těhotenství které dopadne určitě lépe.☺️
Na revizi jsem nemusela, a tak se chceme s přítelem začít snažit hned.
Chtěla bych se zeptat, zda bych mohla brát gynax a kyselinu listovou zároveň?
Děkuji za odpověď.😇
Myslíš Gynex že? Abych nepletla páté přes deváté..podle mě můžeš a pro „klid duše“ s časovým odstupem..někdo k tomu bere i vitamín E kterému se říká vitamín plodnosti.. biochemickou graviditou kterou sis prošla mám za sebou několikrát, to se stane..zamrzi ale stane se..držím palce!
Pardon za chybu, opraveno.😁
Ano, moc děkuji. Na papirku bylo napsáno že by se to nemělo kombinovat, ale když jsem četla pár příspěvků, tak prej může. Tak se raději ptám.😁
Děkuji za odpověď.☺️
Jejda, to mě mrzí.
Já si tím prošla jednou, a už nikdy v životě bych si to zažít nechtěla. Obdivuju tě za to jak si silná, a zvládáš to.😇
A už máte mimi, nebo se stále snažíte?
Moc děkuji, taky držím palce. ![]()
@Kaculina256 jejdaaa, úplně v pohodě, já jen že už se moc neorientuji v těch přípravcích na podporu otěhotnění tak jsem nevěděla
abych náhodou fakt nepletla páté přes deváté..měla jsem těch biochemek celkem 4 pokud si správně pamatuji v průběhu pěti let (plus mimoděložní) ale teď se nám haluzove povedlo dlouhé době otěhotnět spontánně
takže bych neházela flintu do žita.. cesta sice trnitá ale snad to už doklepeme do konce zdárně ![]()
Biochemka jsou nepříjemná ale zase lepší než kyretáž..takhle je aspoň vidět, že to tělo se dokáže se situací dobře vypořádat samo..
@Skaiqy Jejda,to mě mrzí.😔
Tak to je super! Tak přeji hodně štěstí, a krásný zbytek těhotenství. ![]()
Ve chvíli kdy mi doktor oznámil, že jsem potratila
Ale že pro mě má aspoň jednu pozitivní zprávu a to je ta že nemusím na revizi tak jsem sice jako pozitivního nebrala v úvahu naprosto nic, ale teď když už se o tom s přítelem bavím zpětně, tak si říkám že to přece jen pozitivní je, a gord když se po revizi musí alespoň 3 měsíce čekat.🙄
A hlavní je to že jsem byla teprve v 6 týdnu, kdybych už byla v půlce těhotenství, nebo nedej bůh těsně před porodem, a dozvěděla bych se že o to přijdu, tak bych se s toho tak lehce nevzpamatovala.😔 Ještě teď si přeji aby to všechno byl jen zlý a dlouhý sen a nic s toho by se nestalo.😪
Na gynex kašli a ber jen listovku. Ta není ani tak na podporu otěhotnění, jako na zabránění některým vývojovým vadám dítěte. Jez pestrou stravu a buď hodně venku. Otěhotnět ti nejspíš jde, tak se nestrestuj, příště to už třeba vyjde. Snažíte se opravdu jen chviličku.
Já gynex brala společně s listovkou. Respektive s vitamíny pro těhotné, kde byla listovka už nastepena například Femibion
@Kaculina256 Děkuji, ono to vždy zabolí, já byla u prvního hrozně zmayenay, ještě jsem natrefila na doktora který byl totální idiot takže o to víc jsem nějak pátrala proč se to všechno stalo..Třeba chybka genetiky, imunita..je toho spousta..je dobré že o tom mluvíte, časem to všechno přejde a uvidíš že se povede
dokonce se říká, že po mikroabortu bývá pohnojeno..
Jo k tomu Gynexu..někdo radí brat, někdo ne.. záleží na Tobě.. osobně bych to zkusila, nemáš co ztratit..ale taky bych už nebrala nic jiného, jen ty kapky a listovku..člověk nechce dávat falešné naděje samozřejmě, ale já Gynex začala brát v únoru v lázních a na začátku dubna jsem našla pozitivní test po X letech a zcela přirozeně.. neříkám, že za to může právě Gynex ale určitě neuškodil..
@Skaiqy No právě, já taky neměla na pohotovosti zrovna dobrého doktora.😒
U mě to vlastně začalo v pátek večer splněním, a během chvilky to bylo doslova krvácení, neváhala jsem ani minutu a letěla na pohotovost, tam mi doktor řekl že je to v pořádku, jen klidovy režim, 14 dni bez sexu a napsal mi ascorutin.
Na druhý den ráno nehorázný bolesti, který mě budili tak že jsem se ani nevyspala. Celý den jsem ležela, vzala si prášek ale stejně krvácení nepřestalo a bolesti už vůbec ne.
Večer jsem to už nevydržela a jela na pohotovost znovu, tam mi doktor oznámil že těhotenství co tam viděl včera kolega nevidí.
Teď už ano, taky jsem o tom četla i slyšela tak tomu věřím, a nejradši bych do toho teď bušila každý den.🙃 😁
Taky už jsem na to četla pár recenzí, a mám ho doporučený od kamarádky která též potratila, tak jí doktor doporučil Gynex, a za měsíc byla těhotná.
Též říká že neví zda to bylo tím, a říkala že to mám zkusit, tak uvidíme. A jak říkáš nemám co ztratit.😉 😁
Ahoj maminky, snažilky a těhulky.

S přítelem jsme se snažili o miminko asi 2 měsíce, byli jsme neskutečně moc rádi za dvě pozitivní čárky. Bohužel, týden po tom co jsem se dozvěděla že jsem vůbec těhotná, jsem měla spontánní potrat..
Snažím se na to nějak nemyslet, a myslet na další těhotenství které dopadne určitě lépe.☺️
Na revizi jsem nemusela, a tak se chceme s přítelem začít snažit hned.
Chtěla bych se zeptat, zda bych mohla brát gynex a kyselinu listovou zároveň?
Děkuji za odpověď.😇
Příspěvek upraven 24.09.20 v 02:41