Gynax a kyselina listová

Anonymní
24.9.20 01:44

Gynax a kyselina listová

Ahoj maminky, snažilky a těhulky. :dance:
S přítelem jsme se snažili o miminko asi 2 měsíce, byli jsme neskutečně moc rádi za dvě pozitivní čárky. Bohužel, týden po tom co jsem se dozvěděla že jsem vůbec těhotná, jsem měla spontánní potrat.. :,(
Snažím se na to nějak nemyslet, a myslet na další těhotenství které dopadne určitě lépe.☺️
Na revizi jsem nemusela, a tak se chceme s přítelem začít snažit hned. :andel:
Chtěla bych se zeptat, zda bych mohla brát gynex a kyselinu listovou zároveň?
Děkuji za odpověď.😇

Příspěvek upraven 24.09.20 v 02:41

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10073
24.9.20 02:16
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, snažilky a těhulky. :dance:
S přítelem jsme se snažili o miminko asi 2 měsíce, byli jsme neskutečně moc rádi za dvě pozitivní čárky. Bohužel, týden po tom co jsem se dozvěděla že jsem vůbec těhotná, jsem měla spontánní potrat.. :,(
Snažím se na to nějak nemyslet, a myslet na další těhotenství které dopadne určitě lépe.☺️
Na revizi jsem nemusela, a tak se chceme s přítelem začít snažit hned. :andel:
Chtěla bych se zeptat, zda bych mohla brát gynax a kyselinu listovou zároveň?
Děkuji za odpověď.😇

Myslíš Gynex že? Abych nepletla páté přes deváté..podle mě můžeš a pro „klid duše“ s časovým odstupem..někdo k tomu bere i vitamín E kterému se říká vitamín plodnosti.. biochemickou graviditou kterou sis prošla mám za sebou několikrát, to se stane..zamrzi ale stane se..držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
24.9.20 02:22

Pardon za chybu, opraveno.😁
Ano, moc děkuji. Na papirku bylo napsáno že by se to nemělo kombinovat, ale když jsem četla pár příspěvků, tak prej může. Tak se raději ptám.😁
Děkuji za odpověď.☺️
Jejda, to mě mrzí. :( Já si tím prošla jednou, a už nikdy v životě bych si to zažít nechtěla. Obdivuju tě za to jak si silná, a zvládáš to.😇
A už máte mimi, nebo se stále snažíte?
Moc děkuji, taky držím palce. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
24.9.20 02:51

@Kaculina256 jejdaaa, úplně v pohodě, já jen že už se moc neorientuji v těch přípravcích na podporu otěhotnění tak jsem nevěděla :) abych náhodou fakt nepletla páté přes deváté..měla jsem těch biochemek celkem 4 pokud si správně pamatuji v průběhu pěti let (plus mimoděložní) ale teď se nám haluzove povedlo dlouhé době otěhotnět spontánně :) takže bych neházela flintu do žita.. cesta sice trnitá ale snad to už doklepeme do konce zdárně :)

Biochemka jsou nepříjemná ale zase lepší než kyretáž..takhle je aspoň vidět, že to tělo se dokáže se situací dobře vypořádat samo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
24.9.20 03:04

@Skaiqy Jejda,to mě mrzí.😔
Tak to je super! Tak přeji hodně štěstí, a krásný zbytek těhotenství. :palec:

Ve chvíli kdy mi doktor oznámil, že jsem potratila
Ale že pro mě má aspoň jednu pozitivní zprávu a to je ta že nemusím na revizi tak jsem sice jako pozitivního nebrala v úvahu naprosto nic, ale teď když už se o tom s přítelem bavím zpětně, tak si říkám že to přece jen pozitivní je, a gord když se po revizi musí alespoň 3 měsíce čekat.🙄
A hlavní je to že jsem byla teprve v 6 týdnu, kdybych už byla v půlce těhotenství, nebo nedej bůh těsně před porodem, a dozvěděla bych se že o to přijdu, tak bych se s toho tak lehce nevzpamatovala.😔 Ještě teď si přeji aby to všechno byl jen zlý a dlouhý sen a nic s toho by se nestalo.😪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.9.20 07:14

Na gynex kašli a ber jen listovku. Ta není ani tak na podporu otěhotnění, jako na zabránění některým vývojovým vadám dítěte. Jez pestrou stravu a buď hodně venku. Otěhotnět ti nejspíš jde, tak se nestrestuj, příště to už třeba vyjde. Snažíte se opravdu jen chviličku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
24.9.20 07:56

Já gynex brala společně s listovkou. Respektive s vitamíny pro těhotné, kde byla listovka už nastepena například Femibion

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
24.9.20 08:48

@Kaculina256 Děkuji, ono to vždy zabolí, já byla u prvního hrozně zmayenay, ještě jsem natrefila na doktora který byl totální idiot takže o to víc jsem nějak pátrala proč se to všechno stalo..Třeba chybka genetiky, imunita..je toho spousta..je dobré že o tom mluvíte, časem to všechno přejde a uvidíš že se povede :) dokonce se říká, že po mikroabortu bývá pohnojeno..

Jo k tomu Gynexu..někdo radí brat, někdo ne.. záleží na Tobě.. osobně bych to zkusila, nemáš co ztratit..ale taky bych už nebrala nic jiného, jen ty kapky a listovku..člověk nechce dávat falešné naděje samozřejmě, ale já Gynex začala brát v únoru v lázních a na začátku dubna jsem našla pozitivní test po X letech a zcela přirozeně.. neříkám, že za to může právě Gynex ale určitě neuškodil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
24.9.20 11:58

@Skaiqy No právě, já taky neměla na pohotovosti zrovna dobrého doktora.😒
U mě to vlastně začalo v pátek večer splněním, a během chvilky to bylo doslova krvácení, neváhala jsem ani minutu a letěla na pohotovost, tam mi doktor řekl že je to v pořádku, jen klidovy režim, 14 dni bez sexu a napsal mi ascorutin.
Na druhý den ráno nehorázný bolesti, který mě budili tak že jsem se ani nevyspala. Celý den jsem ležela, vzala si prášek ale stejně krvácení nepřestalo a bolesti už vůbec ne. :? Večer jsem to už nevydržela a jela na pohotovost znovu, tam mi doktor oznámil že těhotenství co tam viděl včera kolega nevidí.
Teď už ano, taky jsem o tom četla i slyšela tak tomu věřím, a nejradši bych do toho teď bušila každý den.🙃 😁

Taky už jsem na to četla pár recenzí, a mám ho doporučený od kamarádky která též potratila, tak jí doktor doporučil Gynex, a za měsíc byla těhotná. :lol: Též říká že neví zda to bylo tím, a říkala že to mám zkusit, tak uvidíme. A jak říkáš nemám co ztratit.😉 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí