Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lleennttiillkkaa @debra.morgan Tak jistě že. říkám to stylem jakože by to bylo fajn..fajn pro nás, pro doktory už asi tolik ne ![]()
@Pennya píše:
@lleennttiillkkaa @debra.morgan Tak jistě že. říkám to stylem jakože by to bylo fajn..fajn pro nás, pro doktory už asi tolik ne
Mě je to jedno. Návštěvu na gynekologii beru jako kterékoli jiné, lékařské vyšetření. Ten doktor je doktor a ne nějaký úchyl, sestra je sestra. Denně vidí x dalších a nikdo jiný v ordinaci není…možná nějaká kytka ![]()
Z kabinky jdu v tricku a kalhotkach, ty sundam nez vylezu na kozu. Sukni ani triko neresim, at se doktor koukne, stejne nejsou zvedavy zrovna na muj holej zadek.
@lleennttiillkkaa u mé minulé doktorky si sestra nebo jiný doktor přišli jak se jim zlíbilo. Sice zaklepali, ale když jsem rozcapená a on si tam přijde pro papíry, nebylo mi to moc příjemné..teď jsem u dr, která má pracovní stůl a křeslo ve dvou menších místnostech. Tam kde je křeslo je přítmí a lampa a je to fakt lepší. a kabinka hned vedle křesla takže se nemusím promenádovat přes celou místnost jak u té minulé. ![]()
@Pennya presne takhle to ma vyresene muj gynekolog, je to perfektni. Citim se tam dobre
A sestra do vysetrovny nikdy nechodi.
Driv, ve svem rodnem meste, jsem mela doktora, ktery mel kozu natocenou na dvere, sestra se s nim chodila mezi dvere vybavovat, s nohama do praku vazne skvely zazitek. Bylo to priserne ![]()
Normálně s vrškem, ve kterým přijdu.
Nikdy jsem nepochopila ty sukně a dlouhá trika, když za chvíli uvidí stejně všechno. ![]()
@Ice79 No ale u nás třeba před vyšetřením s doktorem mluvíš, sedíš proti němu u stolu a až potom tě vyšetří, takže sedět s holým zadkem na židli asi nelze, ne?
Já si teda neumím zase představit, nemít na sobě sukni nebo to delší triko.
@Ice79 píše:
Normálně s vrškem, ve kterým přijdu.Nikdy jsem nepochopila ty sukně a dlouhá trika, když za chvíli uvidí stejně všechno.
To jo no, já to mám asi spíš psychický, když sedím na židli, tak mě nemusí vidět nahou od pasu dolu, to stačí na tý koze
(jo a vim, že na mě nikdo není zvědavý, ale stejně
)
@Paola21 Já mám k tomu teda i problém s tím, že bych tam seděla po někom, kdo tam seděl s holým zadkem a přijde mi teda fakt divný se tam promenádovat od pasu dolů nahá, i když je to doktor
Nevěřím snad ani tomu, že tam některá tak jde
.
@Monchichik píše:
@Ice79 No ale u nás třeba před vyšetřením s doktorem mluvíš, sedíš proti němu u stolu a až potom tě vyšetří, takže sedět s holým zadkem na židli asi nelze, ne?Já si teda neumím zase představit, nemít na sobě sukni nebo to delší triko.
hele tak ja treba s doktorem mluvim oblecena, pak se du vyslict, vysetreni, pak oblict a pak zas mluvime, zadny sezeni na zidli s holym zadkem ![]()
@debra.morgan Tak u nás právě vylezeš z kabinky, sedíš s doktorem u stolu, pak na kozu a pak zase šup zpátky do kabinky. Takže bych musela už na začátku vylézt polonahá
.Ale o tom, že by chodil někdo na gyndu od pasu dolů ohne textil jsem fakt nikdy neslyšela ![]()
@Monchichik píše:
@Ice79 No ale u nás třeba před vyšetřením s doktorem mluvíš, sedíš proti němu u stolu a až potom tě vyšetří, takže sedět s holým zadkem na židli asi nelze, ne?Já si teda neumím zase představit, nemít na sobě sukni nebo to delší triko.
Tak se jdu slíknout až po rozhovoru, pak zas oblíknout a pak případně něco dořešíme.
Proč sedět zadkem na židli, normálně sedím oblečená u stolu, rozebíráme, pak mě řekne, že mě prohlédne, já ani nechodím do té kabinky, sama mi říkala, že se mladý svlékají u židle. Tak jdu pár kroků s holým zadkem ke křeslu a pak se zase obléknu a můžeme. Pokračovat v debatě. Nepřijde mi na tom nic divného a abych se styděla jít před ní jen v triku, když pak roztáhnu nohy, to vůbec.
Ale teda já mám úžasnou mladou paní doktorku, a třeba ke chlapovi bych nešla. ![]()
U nás se taky mluví a pak se jde rovnou na vyšetření, ale s holým zadkem tam nesedím. Jednou se mi stalo, že jsem se zapomněla a měla jsem kalhoty, tak jsem prostě pokec strávila v kalhotech a svlíkala jsem se těsně před. Doktor má prostory bohužel blbě vyřešený, takže kabinky jsou v čekárně a z tý se jde do ordinace, tedy ne z kabinky. Nicméně jsem si vzpomněla, že si nechávám kalhotky a ty si sundavám až před tím vyšetřením.
@lleennttiillkkaa Tak já jsem hlavně nikdy nepochopila, k čemu jsou ty kabinky, stejně doktor všechno uvidí, tak se můžu svlíknout rovnou u kozy, ne.