Gynekologie bez obnažování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3274
11.2.18 14:12

@lleennttiillkkaa @debra.morgan Tak jistě že. říkám to stylem jakože by to bylo fajn..fajn pro nás, pro doktory už asi tolik ne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
11.2.18 14:16
@Pennya píše:
@lleennttiillkkaa @debra.morgan Tak jistě že. říkám to stylem jakože by to bylo fajn..fajn pro nás, pro doktory už asi tolik ne :-D

Mě je to jedno. Návštěvu na gynekologii beru jako kterékoli jiné, lékařské vyšetření. Ten doktor je doktor a ne nějaký úchyl, sestra je sestra. Denně vidí x dalších a nikdo jiný v ordinaci není…možná nějaká kytka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
11.2.18 14:22

Z kabinky jdu v tricku a kalhotkach, ty sundam nez vylezu na kozu. Sukni ani triko neresim, at se doktor koukne, stejne nejsou zvedavy zrovna na muj holej zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
11.2.18 14:27

@lleennttiillkkaa u mé minulé doktorky si sestra nebo jiný doktor přišli jak se jim zlíbilo. Sice zaklepali, ale když jsem rozcapená a on si tam přijde pro papíry, nebylo mi to moc příjemné..teď jsem u dr, která má pracovní stůl a křeslo ve dvou menších místnostech. Tam kde je křeslo je přítmí a lampa a je to fakt lepší. a kabinka hned vedle křesla takže se nemusím promenádovat přes celou místnost jak u té minulé. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kimiska1
11.2.18 14:32

@Pennya presne takhle to ma vyresene muj gynekolog, je to perfektni. Citim se tam dobre :palec: A sestra do vysetrovny nikdy nechodi.

Driv, ve svem rodnem meste, jsem mela doktora, ktery mel kozu natocenou na dvere, sestra se s nim chodila mezi dvere vybavovat, s nohama do praku vazne skvely zazitek. Bylo to priserne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2659
11.2.18 14:52

Normálně s vrškem, ve kterým přijdu. :nevim: Nikdy jsem nepochopila ty sukně a dlouhá trika, když za chvíli uvidí stejně všechno. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
11.2.18 15:00

@Ice79 No ale u nás třeba před vyšetřením s doktorem mluvíš, sedíš proti němu u stolu a až potom tě vyšetří, takže sedět s holým zadkem na židli asi nelze, ne? :D Já si teda neumím zase představit, nemít na sobě sukni nebo to delší triko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
11.2.18 15:05
@Ice79 píše:
Normálně s vrškem, ve kterým přijdu. :nevim: Nikdy jsem nepochopila ty sukně a dlouhá trika, když za chvíli uvidí stejně všechno. :roll:

To jo no, já to mám asi spíš psychický, když sedím na židli, tak mě nemusí vidět nahou od pasu dolu, to stačí na tý koze :lol: (jo a vim, že na mě nikdo není zvědavý, ale stejně :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
11.2.18 15:08

@Paola21 Já mám k tomu teda i problém s tím, že bych tam seděla po někom, kdo tam seděl s holým zadkem a přijde mi teda fakt divný se tam promenádovat od pasu dolů nahá, i když je to doktor :lol: Nevěřím snad ani tomu, že tam některá tak jde :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
11.2.18 15:09
@Monchichik píše:
@Ice79 No ale u nás třeba před vyšetřením s doktorem mluvíš, sedíš proti němu u stolu a až potom tě vyšetří, takže sedět s holým zadkem na židli asi nelze, ne? :D Já si teda neumím zase představit, nemít na sobě sukni nebo to delší triko.

hele tak ja treba s doktorem mluvim oblecena, pak se du vyslict, vysetreni, pak oblict a pak zas mluvime, zadny sezeni na zidli s holym zadkem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
11.2.18 15:16

@debra.morgan Tak u nás právě vylezeš z kabinky, sedíš s doktorem u stolu, pak na kozu a pak zase šup zpátky do kabinky. Takže bych musela už na začátku vylézt polonahá :lol:.Ale o tom, že by chodil někdo na gyndu od pasu dolů ohne textil jsem fakt nikdy neslyšela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
11.2.18 15:55
@Monchichik píše:
@Ice79 No ale u nás třeba před vyšetřením s doktorem mluvíš, sedíš proti němu u stolu a až potom tě vyšetří, takže sedět s holým zadkem na židli asi nelze, ne? :D Já si teda neumím zase představit, nemít na sobě sukni nebo to delší triko.

Tak se jdu slíknout až po rozhovoru, pak zas oblíknout a pak případně něco dořešíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
11.2.18 15:57

Proč sedět zadkem na židli, normálně sedím oblečená u stolu, rozebíráme, pak mě řekne, že mě prohlédne, já ani nechodím do té kabinky, sama mi říkala, že se mladý svlékají u židle. Tak jdu pár kroků s holým zadkem ke křeslu a pak se zase obléknu a můžeme. Pokračovat v debatě. Nepřijde mi na tom nic divného a abych se styděla jít před ní jen v triku, když pak roztáhnu nohy, to vůbec. :lol: Ale teda já mám úžasnou mladou paní doktorku, a třeba ke chlapovi bych nešla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
11.2.18 16:17

U nás se taky mluví a pak se jde rovnou na vyšetření, ale s holým zadkem tam nesedím. Jednou se mi stalo, že jsem se zapomněla a měla jsem kalhoty, tak jsem prostě pokec strávila v kalhotech a svlíkala jsem se těsně před. Doktor má prostory bohužel blbě vyřešený, takže kabinky jsou v čekárně a z tý se jde do ordinace, tedy ne z kabinky. Nicméně jsem si vzpomněla, že si nechávám kalhotky a ty si sundavám až před tím vyšetřením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
11.2.18 16:25

@lleennttiillkkaa Tak já jsem hlavně nikdy nepochopila, k čemu jsou ty kabinky, stejně doktor všechno uvidí, tak se můžu svlíknout rovnou u kozy, ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí