Gynekologie bez obnažování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5866
12.2.18 12:29
@ka2ka píše:
@Paola21 :mrgreen: zvládne vyšetřit rukama a nemusí čumět kam je dává
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
12.2.18 12:34

Moje Dr nema ani zastenu, svlikam se vedle jejiho stolu, kde ma zidlicku. Vadi mi to, ale ma to tak nastaveno, tak do toho nerypu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
12.2.18 12:58

Nevim teda jak jinak by vysetroval kdybych byla oblečená. Myslim ze na tom není nic hrozného, rozhodně se to dá vydržet. Já osobně tam teda chodím tisíckrát radši než například k zubaři.
A můj dr má v ordinaci normální zděnou kabinku kde se svliknu ale až mě řekne. Projdu přes ordinaci ke koze, kterou má otocenou směrem do okna. No a co ???? je to v patře, nepředpokládám že by tam někdo čekal až nějaká ženská vyleze na lehátko a roztáhne nohy. A to že dr uvidí i můj holej zadek když okolo procházím, no tak co… Sestra mě tam osobně taky jednou vlezla, když mě dělal vaginální ultrazvuk, ale hle přežila jsem to :D :D
Teď začínám řešit změnu a hrozne by mě zajímalo jak to má ten dr co jsem si vybrala a chci tam přejít. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
12.2.18 13:12

Já si beru teda krátkou sukni :think:.. jinak tam má s čekárny dvě kabinky na zamykání a vždy sám si zavolá další paciantku a má oddělenou ordninaci od sestřičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
12.2.18 15:05
@ka2ka píše:
@lilith1 tak tak moje mudr nesnáší zdržování takže by nečekala až si svlečeš kalhotky, a ta předtím měla uz v jiné místnosti kam se chodilo přes čekárnu takže aby mi na kalhotky čumělo x ženských a natěšených tatínku :roll:

aha, tak to u nás naštěstí ne, u nás jsou kabinky hned u vyšetrovny užvevnitř a dr. těch pár vteřin, když si sundávám kalhotky, přežívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.2.18 18:46

@g.sandova
Nepříjemné a traumatizující

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
12.2.18 19:11

@KlPaBa však si najdi gyndu, kde budou takto přistupovat. Není přeci problém obvolat několik lékařů a poptat se jich, jak to u nich chodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
12.2.18 20:18
@KlPaBa píše:
@g.sandova
Nepříjemné a traumatizující

Tak nikam chodit nemusíš, nikdo tě nenutí. Je to tvoje zdraví. Anebo najdi fajn doktora, doktorku.

Jinak, všude je to nějaké, ale nechápu, že si někdo nechá líbit otevřené dveře, courani a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.2.18 15:30
@j.a.n.i1 píše:
@radkka Proč bych mu je měla házet na stůl, je snad nechám na židli, ne.

A až půjdu na ultrazvuk přes čekárnu, obleču se, zase se svleču, zase se obleču a stihne o pacientku méně :mrgreen: Někdo čas holt využívá efektivně, ty asi ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
13.2.18 17:16

panická hrůza z gynekologie

Jak překonat panickou hrůzu z obnažování na gynekologii? Vidím za tím opravdu ponižující zkušenost. Panickou hrůzou myslím noční můry, záchvaty úzkosti a několikahodinový hysterický pláč. Nebo je možně se nechat vyšetřit bez obnažování?

Příspěvek upraven 13.02.18 v 17:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
13.2.18 17:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.2.18 17:20

Psychoterapie. Nebo když to nebude tak hrozné, tak kamarádku, co s tebou půjde. Říct to doktorovi. Třeba jen tam jít do čekárny. Pak do ordinace. Nechat se vyšetřit jen vrchem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
13.2.18 17:34

A máš problém i se ženou? Tuším, žes tu už zakládala diskuzi.
Co zkusit to probrat s lékařkou a nějaká anxiolytika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
13.2.18 17:36

Zakládala si tu uz x diskuzi na toto tema. nevim kolik ti je let, ale res to s psychologem. pokud tedy nejsi troll nebo uchyl ktery se tu tim bavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2968
13.2.18 17:38

@KlPaBa Jak chceš vyšetřit na gyndě bez obnažování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí