Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Moje Dr nema ani zastenu, svlikam se vedle jejiho stolu, kde ma zidlicku. Vadi mi to, ale ma to tak nastaveno, tak do toho nerypu.
Nevim teda jak jinak by vysetroval kdybych byla oblečená. Myslim ze na tom není nic hrozného, rozhodně se to dá vydržet. Já osobně tam teda chodím tisíckrát radši než například k zubaři.
A můj dr má v ordinaci normální zděnou kabinku kde se svliknu ale až mě řekne. Projdu přes ordinaci ke koze, kterou má otocenou směrem do okna. No a co ???? je to v patře, nepředpokládám že by tam někdo čekal až nějaká ženská vyleze na lehátko a roztáhne nohy. A to že dr uvidí i můj holej zadek když okolo procházím, no tak co… Sestra mě tam osobně taky jednou vlezla, když mě dělal vaginální ultrazvuk, ale hle přežila jsem to
![]()
Teď začínám řešit změnu a hrozne by mě zajímalo jak to má ten dr co jsem si vybrala a chci tam přejít. ![]()
Já si beru teda krátkou sukni
.. jinak tam má s čekárny dvě kabinky na zamykání a vždy sám si zavolá další paciantku a má oddělenou ordninaci od sestřičky ![]()
@ka2ka píše:
@lilith1 tak tak moje mudr nesnáší zdržování takže by nečekala až si svlečeš kalhotky, a ta předtím měla uz v jiné místnosti kam se chodilo přes čekárnu takže aby mi na kalhotky čumělo x ženských a natěšených tatínku
aha, tak to u nás naštěstí ne, u nás jsou kabinky hned u vyšetrovny užvevnitř a dr. těch pár vteřin, když si sundávám kalhotky, přežívá.
@KlPaBa však si najdi gyndu, kde budou takto přistupovat. Není přeci problém obvolat několik lékařů a poptat se jich, jak to u nich chodí…
@KlPaBa píše:
@g.sandova
Nepříjemné a traumatizující
Tak nikam chodit nemusíš, nikdo tě nenutí. Je to tvoje zdraví. Anebo najdi fajn doktora, doktorku.
Jinak, všude je to nějaké, ale nechápu, že si někdo nechá líbit otevřené dveře, courani a podobně.
@j.a.n.i1 píše:
@radkka Proč bych mu je měla házet na stůl, je snad nechám na židli, ne.
A až půjdu na ultrazvuk přes čekárnu, obleču se, zase se svleču, zase se obleču a stihne o pacientku méně
Někdo čas holt využívá efektivně, ty asi ne ![]()
Jak překonat panickou hrůzu z obnažování na gynekologii? Vidím za tím opravdu ponižující zkušenost. Panickou hrůzou myslím noční můry, záchvaty úzkosti a několikahodinový hysterický pláč. Nebo je možně se nechat vyšetřit bez obnažování?
Příspěvek upraven 13.02.18 v 17:26
Psychoterapie. Nebo když to nebude tak hrozné, tak kamarádku, co s tebou půjde. Říct to doktorovi. Třeba jen tam jít do čekárny. Pak do ordinace. Nechat se vyšetřit jen vrchem.
A máš problém i se ženou? Tuším, žes tu už zakládala diskuzi.
Co zkusit to probrat s lékařkou a nějaká anxiolytika?
Zakládala si tu uz x diskuzi na toto tema. nevim kolik ti je let, ale res to s psychologem. pokud tedy nejsi troll nebo uchyl ktery se tu tim bavi.