Gynekologie bez obnažování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
14.2.18 07:17

@tini takhle to také není vůbec špatné. Bohužel ne všude to takhle dělají. U nás kabinka, že které se jde přímo k Dr. Kdybych měla jít zpět přes sestru, vadilo by mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caboverde
14.2.18 08:51
@tini píše:
Muj lekar se mnou hovori u stolu s oblecenou, pak se svleknu a to on se nediva, ani jak jdu ke koze.Pak az pristoupi, dokonce i upozorni, ze se dotkne, pak se zase obleknu a u znovu s nim u stolu mluvim jiz oblecena

Jsem zvyklá na tentýž postup. Představa, že sedím při rozhovoru s lékařkou od pasu dolů nahá, se mi zdá dostatečně ponižující. A nezachránila by to ani žádná sukně nebo ručník pod zadkem. Toto jsem nezažila ani v nemocnicích. Porodnice byla mimopražská a druhá gynekologická klinika byla pražská.
Pokud má zakladatelka psychický blok z vyšetření na gynekologii, měla by vyhledat takové zařízení, kde bude přístup k pacientovi modernější a trochu víc lidský.
Společně s psychologem může zapracovat na tom, aby blok minimalizovala.
Zakladatelko, pokud je tvůj problém skutečný, přestaň ho řešit s cizími lidmi na internetu. Oni to za tebe nevyřeší. Jak postupovat jsem ti popsala celkem srozumitelně. Jsi plnoletá a svépravná. Plnou odpovědnost za své zdraví neseš pouze ty sama. A řeči o tom, že se celý život obejdeš bez návštěvy gynekologie, jsou naprosto scestné. Mně kupříkladu hrozila akutní břišní příhoda a následná smrt.
Pokud tvůj odpor k lékařským dotekům vychází z podobného traumatu, které jsem popisovala v předchozích příspěvcích, kontaktuj občanské sdružení Elektra, kde tě nasměrují na prověřeného gynekologa vhodného pro obzvlášť citlivé případy.

• Citovat
  • Upravit
2659
14.2.18 20:45
@Monchichik píše:
@Russet Já jsem komentovala ty, co tam s holým zadkem chodí, že to nechápu :lol:. A na nudapláži by si se právě divila, jak nikoho nezajímáš a jak je každému jedno, jak kdo vypadá.

Já zas nechápu nudisty. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
15.2.18 10:17
@radkka píše:
Já nosím oblečení jaké chci, sukni si vezmu v kabince, žíly mi to nerve.
Nikdy dřív jsem to nedělala, protože to nebylo potřeba, tady to tak prostě je, ale nevidím důvod, proč zbytečně vysírat. Bohužel má blbý prostor pro ordinaci, ale díky bohu aspoň za to, kdyby tady nebyl, tak ke schopnému lékaři musím minimálně hodinu autem. Takže jo, klidně se převleču.

No, pokud očekávání normálního slušného chování lékaře vůči pacientovi chápeš jako vysírání ze strany pacienta, tak se fakt nemáme o čem bavit. Já třeba nevidím důvod, proč já bych si měla kupovat sukni a nosit si ji k lékaři jen protože on má blbý prostor pro ordinaci… nehledě na to, že nějak nechápu ten rozdíl, jestli u kozy sundám kalhoty a kalhotky nebo budu zpod sukně lovit kalhotky a pak na koze vytahovat vyhrnovat tu sukni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí