Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pennya píše:
@lleennttiillkkaa @debra.morgan Tak jistě že. říkám to stylem jakože by to bylo fajn..fajn pro nás, pro doktory už asi tolik ne
Tak porod v amerických filmech je taky zajimavý. Párkrát zatlačí, pak ji omočí vlasy a dají jí do náruče měsíční mimino ![]()
@Monchichik píše:
@Ice79 No ale u nás třeba před vyšetřením s doktorem mluvíš, sedíš proti němu u stolu a až potom tě vyšetří, takže sedět s holým zadkem na židli asi nelze, ne?Já si teda neumím zase představit, nemít na sobě sukni nebo to delší triko.
U nás se nosí osuška z domova a na tu si sedneš na židli, pokud něco chceš déle probírat.
@KlPaBa píše:
Jak překonat panickou hrůzu z obnažování na gynekologii? Vidím za tím opravdu ponižující zkušenost. Panickou hrůzou myslím noční můry, záchvaty úzkosti a několikahodinový hysterický pláč. Nebo je možně se nechat vyšetřit bez obnažování?Příspěvek upraven 13.02.18 v 17:26
Když tak to zkus s gynekoložkou, jestli to nebude o něco lepší?
Zase? To ti nestačí jedna diskuze? Ještě před gynekologií bych být tebou navštívila psychologa
@KlPaBa a jakou mas zkusenost? a s gynekolozkou nebo gynekologem?
@KlPaBa však tam nemusíš chodit nahá po ordinaci… Vem si sukni či šaty a problém vyřešen, sundas si jen kalhotky…
@karkarka píše:
Zakládala si tu uz x diskuzi na toto tema. nevim kolik ti je let, ale res to s psychologem. pokud tedy nejsi troll nebo uchyl ktery se tu tim bavi.
22 jí je, psala to v minulé diskuzi
Bětka21:
Ahoj, já tě chápu. Taky, jsem se dřív bála. Ale, mám hodnou doktorku, tak se už ani nebojim. A navíc, si vždycky na každou kontrolu beru sukni, což je vcelku praktický. ![]()
Tvl, kolik tech diskusi jeste bude? tohle neni normalni problem, vyhledej odbornou psychyckou/psychologickou pomoc.
Tak z vlastní zkušenosti, chodila jsem k soukromému lékaři ve španělsku, kdy mi dávali takovou zástěrku, bylo přítmí, nohy jsem uplně do praku neměla a on se při vyšetření nekoukal jak do otevřených vrat
Ale tam se mi za celé těhotenství nehrabal mezi nohama jen on asi dvakrát a pak až v porodnici.
Ale to ti asi bude k ničemu tady…
Ty máš strach z chlapů, nebo máš nějaký osobní problém se svým pohlavním orgánem?
Tak osuška to neřeší. Proč bych měla sedět nahá na ručníku? Proto mám sukni. A čisté fusekle ![]()
@Russet Pro mě pořád nepřijatelný, sedět s holým zadkem byť na svém ručníku. Prostě si vezmu sukni a je to vyřešeno. Nemyslím si, že by i těm doktorům bylo příjemné koukat celý den na něčí holé zadky, přestože jsou to doktoři
.A nemám problém s nahotou, klidně jdu na nudistickou pláž, ale tohle mi přijde " nechutné ".
@Monchichik píše:
@Russet Pro mě pořád nepřijatelný, sedět s holým zadkem byť na svém ručníku. Prostě si vezmu sukni a je to vyřešeno. Nemyslím si, že by i těm doktorům bylo příjemné koukat celý den na něčí holé zadky, přestože jsou to doktoři.A nemám problém s nahotou, klidně jdu na nudistickou pláž, ale tohle mi přijde " nechutné ".
Tak já mám vždycky delší triko nebo sukni, takže nesedím holým zadkem. Na nudapláž by mě nikdo nedostal ![]()
@Russet Já jsem komentovala ty, co tam s holým zadkem chodí, že to nechápu
. A na nudapláži by si se právě divila, jak nikoho nezajímáš a jak je každému jedno, jak kdo vypadá.
@Monchichik to je příjemný vědět, že je to všem putna. Já bych to stejně nedala.