Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@KlPaBa píše:
@debra.morgan žádného si nezvolím dokud po mě bude chtít abych se obnažovala
prosím tě a jak si jako představuješ gynekologickou prohlídku?
@KlPaBa píše:
@debra.morgan žádného si nezvolím dokud po mě bude chtít abych se obnažovala
To je jako kdyby jsi řekla ze nepůjdeš k zubaři, pokud u něho budeš muset otevřít hubu a ukázat zuby.. ![]()
Co budeš dělat když budeš mít gynekologické obtíže?? ![]()
@KlPaBa píše:
@Zara.Ray
Nic
A měla jsi vůbec někdy gynekologické obtíže? Je divné že takhle hazardujes se svým životem.
Kolik ti je prosímtě ![]()
@KlPaBa píše:
@Zara.Ray píše: Více
A co budeš dělat až se nějaké gyn obtíže dostaví. Neleceny zánět dělohy tě zabije. A ty nikdy nechceš mimčo. Já tě moc nechápu ![]()
Tak zásadně nosím sukni. Je velký rozdíl v tom, zda chodím po místnosti s holým zadkem. Nebo zda ukážu, co je nezbytně nutné.
@KlPaBa neblbni. Tak si najdi ženskou gym. Jsou i jemné. S já nosím dlouuuuuhou sukni až na zem. Je to nepříjemné, ale vydržíš to.
@KlPaBa píše:
@Zara.Ray radši umřít než žít ponížená
Jj, pokud to mas takhle, tak je to pro tebe nejspis to nejlepsi reseni.
@Zara.Ray píše:
Ty jsi nějak jinak nábožensky založená
Ona je hloupost náboženstvím? Sakra, tak to máme ale zbožných lidí…
@j.a.n.i1 píše:
Ona je hloupost náboženstvím? Sakra, tak to máme ale zbožných lidí…
Tak já se snažím najít důvod proč si takhle zahrává. Je mladá a nechápu to ![]()
Nikdy jsem se nesetkala s člověkem, který gyn prohlídku bere za ponižování. ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
protože nejsi ve filmu, ale v realitě. Je jasný, že ve filmu nebudou ukazovat vystrčenou prďku, že?
Počítám, že ve skutečnosti jsou tam ty ženský taky odhalený, aby ten doktor něco viděl.
@debra.morgan píše:
to myslis ironicky, že? prece nemuzes byt tak hloupa abys srovnavala film s realitou…
Holky pletete se, ziju v Australii a takhle vysetruji. Vejdu dovnitr, doktorka vyjde ven, nebo se otoci, ja se svliknu, hodim pres sebe plachtu, nadzvedne si to jen tolik, co nutne potrebuje. Normalne to existuje, nemusite hned nadavat lidem do hloupych jen proto, ze jste nezazily jiny system ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Tak se jdu slíknout až po rozhovoru, pak zas oblíknout a pak případně něco dořešíme.
Tak to ale všude nejde ![]()