Gynekologie bez obnažování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
13.2.18 19:41
@Monchichik píše:
@Russet Já jsem komentovala ty, co tam s holým zadkem chodí, že to nechápu :lol:. A na nudapláži by si se právě divila, jak nikoho nezajímáš a jak je každému jedno, jak kdo vypadá.

To věřím, ale ten pocit, že JÁ na sobě nic nemám, na veřejnosti nesnesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
13.2.18 19:45

@g.sandova Možná by si překvapila sama sebe :lol:. Můj muž nevěděl, že jedeme na nudi. Cestou jsem mu to oznámila, málem omdlel. Tam zjistil, že plavání bez plavek je super a když viděl, jak jsou kolem nahý lidi a jsou úplně v pohodě, nikdo na nikoho nečumí, prostě je to normálka, tak byl taky v pohodě. Záměrně to teda nevyhledávám, ale nemám s tím problém. Prostě každý jsme nějaký a tak to taky beru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
13.2.18 19:48

@Monchichik já třeba to mám tak, že mi všichni kolem přijdou v pohodě. Ať jsou jací jsou. Ale já si připadám hrozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
13.2.18 19:50

@g.sandova Tak nikdo není dokonalý :lol:. A určitě hrozná připadáš jen sobě :lol:. Já taky se sebou nejsem spokojená, ale lepší už to nebude a trápit se tím taky nehodlám :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
13.2.18 19:55

@Monchichik já se nechci vyprasit, ale stavět na hlavu už se taky nehodlám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
13.2.18 20:00

@g.sandova Tak já se vždycky směju, že taky nemám doma Brada Pitta, tak co by chtěl, ne? :lol:. Ale od mého muže slyším pořád lichotky, tak je to dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.18 20:21

Já se stydím tak maximálně za své staré tělo 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
13.2.18 20:43

@BoženaVelbová ja taky nemladnu. Neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
13.2.18 21:45
@radkka píše:
A až půjdu na ultrazvuk přes čekárnu, obleču se, zase se svleču, zase se obleču a stihne o pacientku méně :mrgreen: Někdo čas holt využívá efektivně, ty asi ne :nevim:

To ale neni muj problem, ze ma doktor neefektivne zarizenou ordinaci, nevidim duvod proc bych kvuli tomu mela nekam nosit sukni. On ma utz blbe, on si pocka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.2.18 21:58

@j.a.n.i1 On je naštěstí tak šikovný, že i přes jeho neefektivní ordinaci jsme všechny rády, že u něho jsme. Díky bohu bez tebe a moc mu přeji, aby takového člověka nepotkal. A pak, že já zbytečně prudim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
13.2.18 22:07

@radkka Nosit obleceni jake chci a mit moznost se svleknout tesnepred

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.2.18 22:15
@j.a.n.i1 píše:
@radkka Nosit obleceni jake chci a mit moznost se svleknout tesnepred

Já nosím oblečení jaké chci, sukni si vezmu v kabince, žíly mi to nerve.
Nikdy dřív jsem to nedělala, protože to nebylo potřeba, tady to tak prostě je, ale nevidím důvod, proč zbytečně vysírat. Bohužel má blbý prostor pro ordinaci, ale díky bohu aspoň za to, kdyby tady nebyl, tak ke schopnému lékaři musím minimálně hodinu autem. Takže jo, klidně se převleču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4159
13.2.18 22:18

Muj lekar se mnou hovori u stolu s oblecenou, pak se svleknu a to on se nediva, ani jak jdu ke koze.Pak az pristoupi, dokonce i upozorni, ze se dotkne, pak se zase obleknu a u znovu s nim u stolu mluvim jiz oblecena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caboverde
13.2.18 22:28
@KlPaBa píše:
@g.sandova
Nepříjemné a traumatizující

Odkud jsi? Mohu ti doporučit perfektní gynekoložku z Prahy. Sama jsem před lety nebyla vůbec schopná absolvovat gynekologické vyšetření, důvodem bylo trauma z dětství (sexuální zneužívání). Nakonec klidně to tady napíšu veřejně, objednej se do Medy k paní doktorce Pavlíně Marešové, pokud je to pro tebe v přijatelné dojezdové vzdálenosti. Meda je soukromé zařízení v areálu pražské nemocnice Na Bulovce. Gynda je nepříjemná každé ženě, ale z vlastní zkušenosti moc dobře vím, jak těžké to může být v kontextu s jinými souvislostmi.

• Citovat
  • Upravit
Caboverde
13.2.18 22:50

Varianta číslo dvě je objednat se na nejbližší sexuologii, kde se můžeš s problémem svěřit. Většina sexuologů disponuje kontakty na gynekologie pro takové citlivé případy. Sexuolog ti může vypsat i žádanku ke konkrétnímu lékaři, který se mu pro tvoji situaci bude zdát vhodný.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa