Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Terrad píše:ewulka píše:Fakt se to dá naučit podle internetu, ale chce to zkoušet a háčkovat a háčkovat. Já jich už vypárala, ale když se mi něco hodně líbí, tak to pořád zkouším, než to nějak vypadá. Já háčkuju teprve tak od června nebo května. A bambulky jsou uháčkované zvlášť a pak našité.
Holky,
vážně vám závidím, jak umíte háčkovat i plést, krása!
Začínám s háčkováním jako začátečník, dá se vůbec přes internet dobře naučit háčkovat, nebo vy jste začínaly jinak?
Terrad, ty bambulky jsou v čepce, nebo našitý nahoře?
Ježiš, jak já bych chtěla už háčkovat, aspoň ty základy
Povedaná a malé moc sluší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky mám dotaz, háčkuju svojí první ušanku a nevím jak se na ty uši přidělá copánek, dělám jí podle týhle čepičky určitě už máte nějaké fígly, mohla bych vás o ně poprosit? děkuju
- Citovat
- Upravit
Terrad je krásná!!! moc pěkná barvička!
a nebojte fakt to půjde. jde to zkoušet a zkoušet.. mě ukázala známá jak se dělá DS a jak začít.. a pak už jsem jela sama.. a zkoušela.. a zkoušela..
jinak jak přidělávám cůpky.. já si nastřihnu délku prostrčím očkem všechny nitky těmi klapičkami.. a pak upletu copánek.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo takže když chceš dlouhý cůpek musíš nastřihnout vlastně 2× provleču.. a dám na půl. prameny rozdělím na tři a pletu cůpek. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ewulka píše:
Holky,
vážně vám závidím, jak umíte háčkovat i plést, krása!
Začínám s háčkováním jako začátečník, dá se vůbec přes internet dobře naučit háčkovat, nebo vy jste začínaly jinak?
Terrad, ty bambulky jsou v čepce, nebo našitý nahoře?
Ježiš, jak já bych chtěla už háčkovat, aspoň ty základy
já si myslím, že se podle netu dá naučit háčkovat
, já to ale umím od dětství, jen jsem to moc nevyužívala až teď, člověk asi musí dozrát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poki-díky,já jsem se naučila háčkovat od holek v lázních loni a jinak ,mám knížku a sem tam zabrousím i na net.Takže si myslím,že to podle toho jde naučit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky nemáte některá návod na aplikaci na čepičku** Hello Kitty?**
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki na mmb toho je myslím spoustu, já kitty dělám podle sebe. udělám oválek, pak naháčkuju uši a ještě to jednou objedu krátkým sloupkem a zarovnám nerovnosti (-:
no a tady poslední počin. ta jarní je předělávka, matroš není až na žlutou můj, a nechávala jsem jenom ten zelený základ, zbytek je můj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aty to byl nějaký bonbonek ne? to vůbec nemohlo být… ta původní.. je moc krátká..
jinak jsou super!!!
já jsem dodělala návleky.. a jdu na další zimní čepku a nákrčník..
a pak další dvě šály a čepičku, a pak šála a tři čepičky.. a další a další.. mám toho moc!
ATY PROSÍM HÁČKUJEŠ ŠÁLKY.. JDE TO RYCHLEJI NEŽ PLETENÍ??? MÁM DĚLAT TŘI! A NEVÍM… jak háčkuješ??? aby to odsýpalo???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit