Hádky a další problémy s přítelovou rodinou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.1.18 17:25

@MufTynka .

Příspěvek upraven 28.02.18 v 14:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
30.1.18 17:25
@Elvinerha píše:
Třeba ji jen cumlal? :nevim: Každopádně ani to bych takhle malé nenechala. Naše má 12m a nenapadlo by mě ji něco takového dát, nemá ani solené, nedávám ani sladké (krom ovoce a občas mléčný řez) a nevypadá, že by strádala :-D

A opravdu si myslis, ze ctyrmesicni lezici dite si bude drzet a cumlat klobasu?
Prijde mi to hodne pritazene za vlasy.
Umim pochopit, ze se proste nemaji rady a probihaji tam nejake bojuvky. Zakladatelka ma pravo si vychovavat dite po svem, o tom zadna a vsichni by to meli respektovat (a i naopak). Ale ta predstava ditete v naruci, kterak mu aktivni babi pridrzuje klobasu.. :lol:. Tak bujnou fantazii nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.1.18 17:34

@arinecka Čtyřměsíční dítě v rukou udrží hračku, to jistě víte, udrží tedy i klobásu nebo treba lionku či jiné pochutiny a bude si je strkat do pusy a cumlat. Samozřejmě dostával i nadále sunar (obcas s drcenyma piskotama)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.1.18 17:40

@vonajebohyne Čtyřměsíční dítě v rukou udrží hračku, to jistě víte, udrží tedy i klobásu nebo treba lionku či jiné pochutiny a bude si je strkat do pusy a cumlat. Samozřejmě dostával i nadále sunar (obcas s drcenyma piskotama)
Chápu, že se vám to zdá přitažené ze vlasy, já taky nikde jinde nic takoveho nevidela ani neslyšela ale bohužel je to realita :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.1.18 17:45

@LimitedEdition no tak to je hrozné, chudinka malá. Tak bohužel nejsem jediná co toto řeší a koukám že i jinde se dějí podobné extrémy. :( Děkuji za podporu, malou si bráním a bránit budu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
30.1.18 17:58

@vonajebohyne Já myslím, že není problém. Dítě udrží cokoli a vetšinou strká do pusy cokoli. Tak neni problém aby cumlalo klobásu, piškot nebo cokoli dalšího. Záleží přece na dospělýh, co mu dají. A že jsou i takoví blázni, kteří mu do ruky dají i klobásu, o tom nepochybuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.1.18 18:04

Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…tak to mě mrzí, nedokážu si představit co bych dělala já kdyby byl na jejich straně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.18 18:06

@MufTynka .

Příspěvek upraven 28.02.18 v 14:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.1.18 18:09

@P4ja toho se právě bojím, že vše odnese přítel a bude si muset vybírat mezi námi a svojí mámou a sestrou, což pro něj nebude jednoduché ale věřím že bude stát při nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
30.1.18 18:14
@MufTynka píše:
@P4ja toho se právě bojím, že vše odnese přítel a bude si muset vybírat mezi námi a svojí mámou a sestrou, což pro něj nebude jednoduché ale věřím že bude stát při nás

Tak jediné, co můžeš, je mu pomoct a stát při něm. V okolí mám několik případů, kdy to chlapi zvládli a ustáli. Holt si bude muset vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.1.18 18:25

@LimitedEdition chápu že vás nenapadlo, že se stane taková věc, takové absurdní zacházení s miminkem by jen tak někoho nenapadlo, takže si nic nevyčitejte :hug:
Ja kdybych neviděla jak se chovají k tomu chlapečkovi taky bych asi nebyla tak ostražitá
Děkuji vám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34389
30.1.18 19:22
@MufTynka píše:
@LimitedEdition chápu že vás nenapadlo, že se stane taková věc, takové absurdní zacházení s miminkem by jen tak někoho nenapadlo, takže si nic nevyčitejte :hug:
Ja kdybych neviděla jak se chovají k tomu chlapečkovi taky bych asi nebyla tak ostražitá
Děkuji vám :kytka:

Jen dotaz. Když vidíš jak se chovají k tomu malému, nenapadlo tě někdy s tím zkusit něco udělat? Pokud dělají co píšeš tak to je život ohrožující. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.1.18 19:31

@aarinecka jistě že napadlo, když jsem se snažila něco slušně říct hned to skončilo hádkou, tak jsem to zkoušela přes přítele aby jim domluvil on, ale jim je to jedno. Vždy mají odpověď typu "vždyť je zdravej, vždyť roste, vychovala jsem vás a taky žijete " atd… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.1.18 19:39

@P4ja Kolikrát jsme se už kvůli nim taky pěkně pohádali, vadilo mi, že dřív tam jezdil každý den a podobně, ale vážím si toho co v téhle situaci udělal. Ano, holt si bude muset vybrat, ale nezapříčinila jsem to já a věřím že to ustojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová