Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Spíš jdu první já a zdrhnu, hlavně když někam spěcháme a já jsem nervní, abysme to stihli
Nevim, asi by mi to nevadilo, prostě bych počkala, až dorazí ![]()
Tohle bych neřešila. Já dostávám vynadáno za to, že v obchodě nevím, zda máme v lednici šunku, za to že mě kousnul sice malý pes, ale že jsem brečela, ne že by to bolelo, ale že šoku, za to, že prý ráno se nesměju hned co vstanu, já se prostě musím vždy probrat. Za cokoli co udělám. Ještě Ti to tvoje přijde jako problém?
@Saneska cože ty brecis když te kousne pes??? To nemyslis vážně
![]()
@Saneska píše:
Tohle bych neřešila. Já dostávám vynadáno za to, že v obchodě nevím, zda máme v lednici šunku, za to že mě kousnul sice malý pes, ale že jsem brečela, ne že by to bolelo, ale že šoku, za to, že prý ráno se nesměju hned co vstanu, já se prostě musím vždy probrat. Za cokoli co udělám. Ještě Ti to tvoje přijde jako problém?
Víš co, jenže toto všechno přece neznamená, že člověk nebude řešit své vlastní starosti.
Protože na to, co tu píšeš, ti může někdo napsat: co řešíš kousnutí psa nebo šunku v lednici, když mně umírá manžel? Co je proti tomu to, že se po ránu nesměješ.
A takhle bychom mohli pokračovat až do aleluja. ![]()
Tak mě se často stává, že mi často „uteče“ babička. Jsme v kuchyni a společně něco vaříme, snažím se to dělat pokud možno já, babička pak beze slova odejde a já najednou potřebuji radu, co dál. Říkám si, odešla beze slova, asi na záchod, za chvilku se vrátí a tak chvilku počkám. Tak čekám, čekám, pořád nic, pak mi dojde trpělivost, jdu, a ona si klidně sedí u televize!
Tak sice se nepohádáme, hádání jsem zrušil, ale vytočí mě to a říkám si, to nemohla něco říct, že se už nevrátí, já tam čekám jak blbec… ![]()
Myslím, že tohle nemá cenu resit. Je to vysoce osobní záležitost, ktera nutne vypadá jako blbost. Ale v každém vztahu tyhle vytacejici blbosti jsou. Jen nemá cenu resit je s někým zvenku
@kadina To jsem si dovolila no, prý co mi tak udělá petikilový pes. A ještě jsem čekala, že mě třeba obejme a já dostala ještě seřváno.
Ahoj holky, chtěla bych slyšet váš názor… Dnes jsme se s manželem pohádali, jen kvůli tomu, že jsem ho kopla…pro vysvětlení, Vysávala jsem, manžel mě pleskl přez zadek a já ho, vzhledem k tomu, že už byl z dosahu kopla do nohy.. Ne nijak moc… A on se urazil, že jsem ho kopla… Na to jsem mu řekla, že nechápu, proč je uražený, když to nebylo myšleno nijak zle… Pak jsem mu teda, řekla, že mi přijde jako by si pro hádku snad hledal záminku, no a urazil se ještě víc… Nemyslím, že jsem udělala něco tak hrozného, abych se omluvila ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych slyšet váš názor… Dnes jsme se s manželem pohádali, jen kvůli tomu, že jsem ho kopla…pro vysvětlení, Vysávala jsem, manžel mě pleskl přez zadek a já ho, vzhledem k tomu, že už byl z dosahu kopla do nohy.. Ne nijak moc… A on se urazil, že jsem ho kopla… Na to jsem mu řekla, že nechápu, proč je uražený, když to nebylo myšleno nijak zle… Pak jsem mu teda, řekla, že mi přijde jako by si pro hádku snad hledal záminku, no a urazil se ještě víc… Nemyslím, že jsem udělala něco tak hrozného, abych se omluvila
Nojo chlapi
jako malý děti.. urazlivi ![]()
@Diana69 jo to jo, ale vážně mě překvapilo, že se urazil,, přitom to děláme běžně… Ne že se mlátíme, ale pošťuchujeme, do toho se přidá syn a je z toho sranda,,… Ta reakce mě vážně dostala, ![]()
@Anonymní píše:
@Diana69 jo to jo, ale vážně mě překvapilo, že se urazil,, přitom to děláme běžně… Ne že se mlátíme, ale pošťuchujeme, do toho se přidá syn a je z toho sranda,,… Ta reakce mě vážně dostala,
Asi bych ho spíš plácla po zadku. To mi přijde lepší než kopnout…
@Anonymní píše:
@Diana69 jo to jo, ale vážně mě překvapilo, že se urazil,, přitom to děláme běžně… Ne že se mlátíme, ale pošťuchujeme, do toho se přidá syn a je z toho sranda,,… Ta reakce mě vážně dostala,
Neřeš to, ono mu dojde že to byla kravina
mluvim z vlastní zkušenosti
@Russet neměla jsem v úmyslu ho kopnout ale byl už mimo dosah ruky, tak noha prostě vylétla… Bylo to prostě jen v rámci srandy…
@Anonymní píše:
@Russet neměla jsem v úmyslu ho kopnout ale byl už mimo dosah ruky, tak noha prostě vylétla… Bylo to prostě jen v rámci srandy…
Nasyp si popel na hlavu a uprimne se omluv, pak ho to prejde.