Hematologie Nový Jičín

332
18.2.12 19:50

Hematologie Nový Jičín

Ahojky,
chtěla jsem se zeptat jestli je tu někdo ,kdo dochází na hematologii do Nového Jičína?Já tam měla jít loni na kontrolu a spletla jsem si datum.Od té doby se tam neúspěšně kolik měsíců snažím dovolat a nic.Někde jsem četla že se snad někam stěhovali,tak nevím jestli mají nové čísla?Nevíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4542
18.2.12 21:02
proxa píše:
Ahojky,
chtěla jsem se zeptat jestli je tu někdo ,kdo dochází na hematologii do Nového Jičína?Já tam měla jít loni na kontrolu a spletla jsem si datum.Od té doby se tam neúspěšně kolik měsíců snažím dovolat a nic.Někde jsem četla že se snad někam stěhovali,tak nevím jestli mají nové čísla?Nevíte někdo?

Tak počkej, najdu to číslo :-), oni se přestěhovali, a nové číslo nedali na www stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
18.2.12 21:08

Hmm, tak ti to číslo nedám, já ho nemám uložené :-). http://www.radioterapie.cz/kontakty.aspx tohle jsou jejich stránky, tam to změněné myslím mají, tak volej někam tam a nech se přepojit. A pozor, jsou přestěhovaní, je to u Tonaku :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
18.2.12 21:14

Jéjda tak moc děkuji!!!Tak to jsou teda truhlíci že tu změnu nedali na stránky.Mrknu na to a v pondělí zkusím brnknout.Moc díky za pomoc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
18.2.12 21:17

Jo, a ještě jim to řekni, ať to dají na stránky - já jsem to říkala už před dvěma měsíci a nic :-), a to jsem se tam fakt dovolala na 5×, než mne přepojili :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
18.2.12 21:29

Dobře-já je sprdnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie