Co jste dostaly na hematom v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pce
13873
27.1.12 19:40
kuratko1976 píše:
Ahoj holky, tak si tady pročítám vaše trápení a chtěla bych se k vám přidat a potěšit! Já jsem sice ve 20t a doufám, že nejhorší mám za sebou a že jsme se natrápili! Jsem po třetím pokusu ivf. Tak do třetice všeho dobrého. Hodně tady píšete o krvácení a špinění. Hned na začátku se mi v děloze vytvořil hematom a rostl a rostl a rostl!!! Já jsem s malými přestávkami špinila celé 4 měsíce. Pak jsem začala krvácet a v nemocnici jsem si poležela na kapačkách měsíc! Paní doktorka byla velice negativní a při každém ultrazvuku mi říkala, že to vidí špatně, že určitě potratím a bla bla bla!!! To jsem byla v 7-8t. Ale já a prcek jsme velcí bojovníci a právě před týdnem jsme hematom (6×8cm!!!!!!!) porazili!!! A prcek roste a daří se mu. Ale byly to nervy! Tím chci hlavně říci, NEVZDÁVEJTE SE A BOJUJTE!!! Stojí to za to! A tím, že mi první miminko umřelo ve 12t vím o čem mluvím. Tak se držte, přeji hodně sil a pevnou vůli!!

Ahoj a můžu se zeptat co se stalo že zemřelo ve 12tt to bylo následkem hematomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kuratko1976
27.1.12 21:13

Ne ne, prvnímu miminku přestalo bít srdíčko…

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
28.1.12 09:58
kuratko1976 píše:
Ne ne, prvnímu miminku přestalo bít srdíčko…

hmm to je smutný :( a já myslela že pak po tom 12tt už je to relativně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
28.1.12 10:50

holky a tkovje dotaz zakázal vám dr sex?mně teda ne ale nesexujeme bojím se …ons e ted ao tomhle nezmínil a už máme docela chut tka jeslti můžeme nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
28.1.12 10:57
Crystal87 píše:
holky a tkovje dotaz zakázal vám dr sex?mně teda ne ale nesexujeme bojím se …ons e ted ao tomhle nezmínil a už máme docela chut tka jeslti můžeme nebo ne :nevim:

mě teda jo…ani cvičit nesmím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
28.1.12 11:02
Pce píše:
Crystal87 píše:
holky a tkovje dotaz zakázal vám dr sex?mně teda ne ale nesexujeme bojím se …ons e ted ao tomhle nezmínil a už máme docela chut tka jeslti můžeme nebo ne :nevim:
mě teda jo…ani cvičit nesmím.
no tak holdradši počkám do pondělka co řekne chjooooo :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kuratko1976
28.1.12 19:23

Já jsem po celou dobu, kdy jsem měla hematom nesměla vařit, uklízet natož sexovat… Pořád klidový režim jako v nemocnici a protože to je náš třetí pokus, dodržovala jsem vše!!! Wc, sprcha a do pelíšku :-)

• Citovat
  • Upravit
59426
28.1.12 20:13

Sex určitě ne, jakmile doktor řekne klidový režim tak do toho počítá i sex :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verucira
8.2.12 15:26

hematom

ahoj,narazila jsem na tuto diskuzi,mám hematom asik jen 1cm jsem v osmém týdnu těhu,doktor říkal že by to nemělo vliv na těhu mít,beru jen utrogestan a mám nařízený klid.režim a žádný sex,jen by mě zajímalo jestli je to vážný,špiním snad od té doby co jsem zjistila že jsem těhu,někdy míň někdy víc,je to tím hematomem?díky moc za odpověďi :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
8.2.12 15:54
Verucira píše:
ahoj,narazila jsem na tuto diskuzi,mám hematom asik jen 1cm jsem v osmém týdnu těhu,doktor říkal že by to nemělo vliv na těhu mít,beru jen utrogestan a mám nařízený klid.režim a žádný sex,jen by mě zajímalo jestli je to vážný,špiním snad od té doby co jsem zjistila že jsem těhu,někdy míň někdy víc,je to tím hematomem?díky moc za odpověďi :mavam:

Ahoj já jsem měla první hematom v 6tt a měl taky asi 1cm druhý v 10tt a ten už měl stejne jako mimi 3cm a to už bylo kritické…nechali si mě v nemocnici na dva dny a píchali mi injekce, když mě propouštěli měl už hematom jenom 12mm a mimi to všechno zvládlo…tak neboj, hlavně buď opravdu v klídku. A ještě ti můžu doporučit Ascorutin, je volně prodejný bere se 3×1 a měl by pomoci vstřebání hematomu a zesílit cévky aby nepraskaly a netvořily ty hematomy. Dostala jsem ho pokaždé už v nemocnici pak tedy nechápu že to ho mudr nenapsal. V příbalovém letáku je sice psáno že se nesmí brát v těhu ale ptala jsem se na to doktorky a ta mi řekla že tohle nemám vůbec číst že se běžne v těhu píše a ty firmy se tím jen chrání.Ten prášek obsahuje v podstatě jenom vitamín C (ten zpevňuje cévy) a rutin (ten obsahuje pohanka a nejsem si vědoma toho že by se v těhu nesměla jíst) Takže neboj…mimi to určo zvládne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verucira
9.2.12 15:03

ahoj tak to moc děkuji,doufám že se nebude zvětšovat.no já myslím že mám vitamínu c dost až moc,jelikož furt jim ovoce a na kiwi mám nejvíc chuť tak ho jím ve velkém i když vím že se moc nesmí,tak doufám že bude vše ok,nebo si mám přece ten ascorutin koupit?

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
9.2.12 15:49
Verucira píše:
ahoj tak to moc děkuji,doufám že se nebude zvětšovat.no já myslím že mám vitamínu c dost až moc,jelikož furt jim ovoce a na kiwi mám nejvíc chuť tak ho jím ve velkém i když vím že se moc nesmí,tak doufám že bude vše ok,nebo si mám přece ten ascorutin koupit?

myslím že tím nic nezkazíš a jestli si nejsi jistá cinkni mudr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
9.2.12 15:53

já mylsím že ascorutin pokud špiníš určitě kup…já nešpiním a stejně ho mám brát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
9.2.12 15:54

já jsem už pak taky nešpinila a měla jsem ho brát dál…on totiž napomáhá k upevnění těch cévek které praskají a tvoří ty hematomy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
9.2.12 16:27

JJ já se i snažím jíst pomeračně grepy to mi naštěstí jede:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí