Hitparáda tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
5.12.07 15:05

Trvalo mě 2 dny to všechno přečíst. Je to občas sranda, jak si jsou tchýně podobné :lol:
U nás na popis „tchýně“ trochu sedí můj otec. Vždycky má ve všem pravdu, vše dělá a ví nejlíp a my ostatní jsme blbí a nenecháme si poradit :roll: .
Můj manžel je ale (naštěstí pro něho) cizinec a nerozumí mu. Ale zato já jsem z jeho komentářů a kritik často na nervy. Ale pořád doufám, že mu to nějak vysvětlím a budeme v pohodě :roll: .
No, nechci ho nijak pomlouvat, raději si to doma vyřešíme (a nebo nevyřešíme a zblázníme se z toho všichni, to se ještě uvidí) :lol: :? 8)
Jen pro zajímavost (a možná i pro zasmání :lol: 8O ) - nelíbí se mu např. jména našich psů, tak si je přejmenoval a říká jim po svém (líbí se mu „typicky česká jména“) :roll: . Jak asi bude říkat našemu malému, který české jméno mít nebude :? 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.5.08 12:20

Jelikož se za svou tchýni stydím, tak jsem se raději odhlásila… UPS

Takže moje tchýně je Pitka s velkým P!!! Když se dozvěděla, že čekáme malou, tak byla nasraná a to hlavně proto, že se nám to povedlo hned a na první pokus!!! Ona měla před manželem snad 5 potratů (u ní to ovšem bylo už o psychické autosugesci, že potratí…), ale což o to.

Je to prvotřídní PRASE, nikdy a to zdůrazňuji NIKDY neumyla sporá, ledničku, mikrovlnku, záchod!!!! NIKDY!!! A je toho více!!! Má doma takový bordel, že by se tam člověk bál projít v botech natož naboso. Bordel je všude, kam se člověk podívá!! Myje se jednou týdně… v neděli, takž jistě chápete, jak jsem z jejího přirozeného zápachu ráda!! Bydlíme v jednou baráku, ona obývá spodní patro a my (s manželem a malou) horní. Má kočku (peršana) a ty chlupy od něj jsou úplně všude, krásně se vám přilepí na ponožky jen co se vyzujete v předsíni… paráda, vzhledem k tomu, že máme dítě (11 měsíců), co si vše cpe do pusinky…

Mám pokračovat?

Vážně?

Její skříňky v kuchyni jsou plné molů a broučků, páč si ta lemra skladuje doma vše… třebas i 5 let staré koření - proč ne? Jednou se přeci jistě bude hodit, no ne? Vyhodit cokoliv je pro ní nemožné!!! Takže máme nahoře vždycky nějakou tu rodinku molíků, páč tchýně je takové prase, že ani deratizace by si s tím jejích kutlochem nevěděla rady!!

Takže raději končím, o zájmu o malou pomlčím, o tom, co jí kupuje nevhodného raději taky a o tom, že s ní NIKDY nevyšla ven v kočárku TAKY!!! Tchýni ZDAR a sílu, páč až mě dojdou nervy, tak se bude divit…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.5.08 21:48

Heheh, anonymní, musím teda říct, že byla odvaha vzít si za manžela syna takové špíny… Já bych do toho nešla.
Pavloska

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.5.08 12:23

Pavlosko já jsem si brala ho a ne tchýni!!!!!! Navíc ona na začátku slibovala, že si koupí byt naproti, aby byla blízko (kdyby něco potřebovala), ale jaksik k tomu vůbec nedošlo… bohužel!!!

Nechápu ale, proč bych si nemohla vzít chlapa, kterého miluju a dal mi všechno, jenom proto, že jeho matka je taková jaké je… to mi nejde na rozum… a to se neuraž :-)

• Citovat
  • Upravit
39
22.5.08 13:26

Nedá mi to, abych taky nenapsala o mé tchýni. Jediné pozitivum na ní je, že bydlí 200 km daleko. S mým mužem vychází dobře jen od té doby, co bydlíme tak daleko. Když pominu fakt, že je hrozný hypochondr (abych jí nekřivdila-byla hodně vážně nemocná, ale ona si stěžuje na úplně všechno a hlavně POŘÁD, to ale je jedno), tak je hrozně, ale hrozně na peníze. A taky děsně falešná. Kdykoliv přijedeme, nadává na švagrovou, pomlouvá je, ale do telefonu teče jako med. Co asi říká o nás, že? Vlastním dětem závidí, ona totiž peníze závidí všem, všechno přepočítává. A hlavně se jí nesmí nic vyčíst nebo říct na rovinu.Pro mě nepředstavitelné - doma jsme si vždycky všechno s mamkou vyříkaly a byl klid.

Pro dokreslení pár příkladů: V době, kdy jsme ještě nebyli svoji a manžel bydlel u rodičů, dával jim příspěvek na domácnost (v té době 3.000 Kč, což bylo jó peněz), z toho celý týden pracoval mimo (vůbec nebyl doma), víkendy jsme trávili střídavě u nás nebo u nich - museli jsme, protože jsme bydleli 200 km od sebe. Takže všeho všudy byl doma 4 dny v měsíci, teda i se mnou. V té době si tchýně stěžovala své dceři (švagrové), že se každý den sprchujeme (což byli 4 dny v měsíci), kolik stojí všechno peněz.

Vrcholem bylo, když (před vlastním synem) schovala zubní pastu, aby ji nemohl použít a koupil si vlastní. Poslední kapkou bylo, když mi manžel se studem řekl, že musí dát rodičům víc peněz, protože mu řekla, že trávím víkendy u nich a moc to stojí - byla jsem tam 4 dny v měsíci, jím jako vrabec, naši v životě nechtěli od manžela ani korunu, brali to prostě tak, jednou jsme my tam, jednou u nich. Navíc jsem ze začátku - dva roky přespávala a stravovala se vždy o víkendech u mých příbuzných, protože jeho rodiče nikdy nenavrhli, že když můj drahý tráví bez problémů víkendy u našich, mohli by oni pozvat i mně. Je mi špatně, když si na to vzpomenu, bohužel jsme neměli na vybranou, ale hned jak jsem dostudovala, přestěhovali jsme se do vlastního a byl klid.

Teď vycházíme dobře, ale jedině proto, že se vidíme jednou za tři měsíce, jsme soběstační a nic nepotřebujeme. Když ale poslouchám, co mi vždy líčí švagrová.......

Ještě jsem si vzpomněla, jaká je herečka: když se s manželem pohádali, protože mu opět vyčítala peníze, její reakce byla, že mlaskla skleničkou s pitím o zem, běžela do ložnice, třískla sebou o postel a brečela, ale stylem ne že by brečela, ona bučela bébébé (jako malé dítě), to všechno přede mnou- v době, kdy jsme spolu teprve chodili. Co k tomu dodat? Ikdybych jí chtěla něco říct na rovinu, tak to nemá cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.5.08 18:50

Anonymní, já se neurážím, já Ti skládám holt za Tvou odvahu.:-D
Máš tam ale příliš mnoho vykřičníků, nejsi tak trochu uštěkaná? :-D
Pavloska

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.5.08 19:45

Pavlosko

ojojoj někdo má tady rýpavou, takže pro vysvětlení, jelikož zde nelze vyjádřit mé pocity, zdůrazňuji význam slov výkřičníky, stačí? :-)

a nechme toho, tady na to určitě není nikdo zvědavý, tady se probírá zdaleka jiné téma :-))

• Citovat
  • Upravit
128
27.5.08 13:12

Tak já vám řeknu taky něco o své tchýni.
Jenom pro informaci s manželem nežiju, protože jsem mu přišla na nevěru a on se nakonec odstěhoval, za tou ...... slečnou. A mě nechal byt + mi posílá peníze, abych se o sebe mohla dobře postarat.

Před týdnem mi volala tchýně a začal mi vše vyčítat, že za to můžu jenom já, že si našel jinou.Tak jsem ji řekla, že já si milence nenašla a že teda nevidím důvod, proč bych za to jako mohla a že bych byla moc ráda, kdyby mi to vyvětlila.
Tak to začala na mě ječet, že co si o sobě jako myslím a že co si to jako dovoluji na ni zvýšit hlas a že si mě neměl vůbec brát, že mi prej šlo jenom o peníze a že ten spratek v mém břiše stejně není manželův.
Tak to mě dorazilo a třískla jsem ji telefonem.

No a o víkendu jsem se v sobotu jela podívat za mamkou a když jsem už na večer chystala jít domů, tak mi volala zase tchýně, že jestli jsem doma, tak jsem ji řekla, že nejsem a že co potřebuje, tak hnedka řekla, že nic, že to nechá na jindy.Tak jsem šla dom a když jsem přicházela k baráku, tak jsem uviděla před barákem tchána, tak jsem se lekla, že co se děje. Tak jsem rychle vběhla domů, výtahem vyjela do svého patra a přistihla jsem tam tchýni jak tam s nějakým chlapem mění zámek u dveří.
Tak jsem se ji zeptala, že co to má znamenat? Tak mi řekla, že mám deset minut na to, abych si sbalila věci a vypadla, že tam nemám co dělat, že ten byt není můj. tak jsem ji řekla, že to teda ne, že ho máme napůl s manželem a že teda nemá právo mě z bytu vyhazovat.Protože ona do toho bytu nevrazila ani korunu.Tak to na mě zase začala ječet, že jsem k…a a že spím kde ským a že mi to možná manžel uvěřil, ale ona ne. Tak jsem volala manželovi, že co to má znamenat. Tak asi tak za půl hodiny přijela naštěstí to vše vyřešil, tchýni seřval a vyhodil ji a mě se normálně za to vše omluvil.Jenže já jsem z toho všeho byla už dost v šoku.Tak mi řekl, že si mám nechat vyměnit zámek a že když přijde znovu tchýně, tak mu mám zavolat.

Tak to jsem zažila. jako já jsem z tchýně zralá na nemocnici. Je to dost škaredý, že si toto o mě myslí.

Jako je neuvěřitelný, jak dokážou báýt někteří lidi tak hnusní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
27.5.08 13:40

,,,

Příspěvek upraven 04.10.10 v 19:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
27.5.08 16:34

Petus, však já ji své dítě nikdy neukážu, po tom co mi řekla a jak mě urazila, tak ta osoba je mi cizí, neznám ji!!!!!!!!!!!!!! :evil: Neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
27.5.08 16:57

Katuso - to je vážně síla, ještě že manžel se aspoň ted zachoval jako charakterní.

Já mám taky bezva tchýni. Snažím se jejím výrokům smát, ale občas to nejde. TAdy je pár ukázek:

po půl roce našeho vztahu jsem se jí zeptala, zda by mi nemohla tykat. Odpověď. No to by teda rozhodně nešlo, svým prodavačkám jsem taky nikdy netykala.

Svatební šaty, které jste si vybrala jsou hezké. škoda, že sluší jen štíhlým a vysokým dívkám. Svatební oblek jejího syna byl podle ní na pohřeb. Týden před svatbou to vypadalo, že ani nepřijde.

Svatba nemůže odjíždět od nás, to by se tomu vaše matka vyhla a navíc já vaší rodinu neznám, tak co kdyby se k nám domů dostal nějaký homles (tím jako myslela vetřel někdo cizí). Po tomohle výroku jsem se rozbulela a odešla, tchyně za mnou přišla nahoru a řekla, že mě má ráda, protože kdyby neměla, tak mi to dá najevo.

Týden po svatbě. Váš byt rozhodně nemůže prodat. Co kdyby jste se náhodou rozvedli, tak kde byste pak bydlela? Stavíme domeček, takže ona předpokládá, že je automaticky manžela.

Teď, co máme dítě, tak je pořád něco, ale snažím se si toho nevšímat. Nechci, aby malý neměl vztah s babičkou kvůli tomu, že nejsem pro jejího syna ta pravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
28.5.08 10:28

Tak to máš taky dost těžký.Jako já vlastně můžu být ráda, že jsem se tu sobotu vrátila tak brzo, protože, kdybych přišla později, tak bych se ani do svého bytu nedostala.
Jako ta baba je neuvěřitelná,protože mi furt píše hnusný sms, že jsem k… a další hnusný věci, z kterých je mi fakt hrozně, docela mám strach, co udělá příště.Asi si změním telefoní číslo. Dneska jsem si šla koupit nový zámek a ještě nahoru jeden bezpečnostní a jelikož jsem šikovná holka, tak jsem si ho aji sama vyměnila. A teď se cítím fakt bezpečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
28.5.08 17:15
8O 8O

Katko, Radko, to je opravdu HUSTÝ.
Nenechte se těma krávama rozhodit, ona se jim tahle špína jednou šeredně vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
28.5.08 20:12

Teda posunujete moje vnímání toho, co může taky nastat. A to jsem myslela, že moje tchýně není zrovna ideál. Ale za sebe bych okamžitě situaci řešila a rozhodně jim to nedovolila. I za cenu rozhádání nebo velkýho konfliktu! Tohle si přece nemůžete nechat líbit?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
29.5.08 09:28

Ty tak mě tu sobotu na sekundu napadlo, že bych na ni podala trestní oznámení, ale pak jsem nad tím přemýšlela, že bych tím ničeho nedosáhla a spíše naopak by ona byla na mě ještě víc hnusná a mstila by se mi jak by to jen šlo. Prostě to budu muset přetrpět. Ale z bytu se vyhodit teda nenechám. Ale mám vcelku strach, že až budu v nemocnici rodit, tak že na mě udělá nějaký podraz. Jsem mluvila se známou co se sní zná a říkala mi, že se sní bavila a ona ji o mně vykládala tak hnusný věci, že to dítě není manželovo a že já sama kde ským spím a že mě viděla už několikrát jak jsem s nějakým chlapem a nejhorší je to, že te známe navykládala, že tu sobotu byla u mě jenom kvůlu tomu, že se chtěla na mě podívat jak se mám a že ten zámek prej nechávala vyměnit jenom kvůli tomu, že prej byl ten původní špatnej a že se tam zasekával klíč a že mi chtěla jenom pomoc a to nejlepší, čemu jsem se už musela zasmát, bylo to, že prej jsem ji napadla. A že jsem šílená histerka, co by měla být v blázinci.

Tak jsem to te známe vysvětlila a řekla ji, jaká je pravda.

No a co mě ještě víc dostalo, když té známe tchýně začala vykládat, že už viděla tu milenku Ilonku a že je moc milá a hodná holka a že prej doufá, že se s manželem co nejdříve rozvedeme a on si ji pak vezme a bude mít už konečně vnoučátka.

Prostě ta kr… mě úplně odstrčila, jako kdybych byla úplně cizí člověk.
Jako ale ona neví jedno, že jsem se s manželem dohodli, že se rozvádět nebudeme, jenom on bude žít jinde. Aspoň teda prozatím to tak necháme.
Takže se bude muset ta ježibaba smířit s tím, že vnoučátko porodím já a ne ta slepice. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová