Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hitparáda tchýní !!!! ![]()
Pro připravovaný seriál na internetových stránkách pro ženy sháním dobrovolnice, které mi pošlou ty nejvypečenější zážitky s jejich tchýněmi…
Pojďme si na nich smlsnout
…
Zveřejněny budou pouze vaše křestní jména.....
Můžete to psát rovnou sem anebo na SZ, to je jedno…
Díky ![]()
NiKina
Hihi
Mám horkou favoritku … jenže to se nedá popsat - to se musí vidět a hlavně ZAŽÍT ![]()
Kdyby měl někdo zájem, daruji. Zn.: Za odvoz ![]()
Baghira a Eliška
Marti, tak to je drsný! To co napíšu já, mi neřekla tchýně, ale moje matka a tak se raději odhlásím,ať nevíte která tady má takovou…! Když se nám před lety narodil kluk, nebylo obvyklé, aby se děti vozily v autosedačkách. S manželem jsme tehdy koupili takové to vajíčko kde dítko sedí obráceně směru jízdy auta. Když to moje matka viděla, seřvala nás, že ho máme vozit v korbičce kočárku a nemachrovat, že jestli se vybouráme a on nám v tom chcípne, tak ONA neuroní ani slzu a vys… se na nás.
Radka
Pridat se bohuzel nemuzu, mam fakt stesti, ze moje tchyne i tchan jsou desni pohodari a hrozne moc nam fandi.
Ale rada si vase historky prectu - mam rada horory ![]()
Marka
Tak já mám tchýni nemastnou a neslanou, nikdy nevím co si o ní mám myslet. Když jsme jí úplně nadšený oznamovali, že budeme mít miminko, tak jem prohlásila ,, Jen se neradujte, ještě nemáte vyhráno, já jsem taky o první přišla.
Pak když jsem jí oznamovala, že půjdu na velký UTZ, kde se dozvím pohlaví, tak jsem jí taky celá nadšená říkala, že jí pošlu aspoň SMS, jestli chce vedět co to je a ona mi jen suše řekla ,, Ale mě je to jedno,,.
Ale co o tchánech, o těch tu nic není ?? S tím svým jsem měla výstup docela nedávno ![]()
Taky něco přihodím.
Když jsem byla porvé těhu,nadšeně jsem jim jela ukázat test.Pak jsem potratila a tchýně mi na to s mávnutím ruky řekla"to se ti stane ještě víckrát"(dnes tvrdí že to tak nebylo)Pak prohlásila že příště to chtěj vědět až to bude 100%.Tak jsme jim vyhověli a bylo to zase špatně protože se naštvala že to vědí jako poslední.
Nebo:oslava 60 narozenin tchýně.Malá leze po zemi,tchán sepne ruce a procítěně říká„to je zázrak“.Na to můj vtipný manžel"jakejpak zázrak,obyčejná soulož"ozve se výbuch smíchu.Nesmějí se však všichni,tchán má výraz raněné srny,tchýně pláče na chodbě že má skažené narozeniny.
Určitě nás všechny tři milujou,ale způsob se mi někdy zdá velmi podivný.
Binky
Marty..tak to jsme na tom velmi ale velmi podobně…už jsem tu párkrát utrousila, jak moc mi ta paní (a její matka…už je „naštěstí“ tam) ublížila…raděj ani nepsat a nevzpomínat…jen jsem zvědavá, kdy se odváží a zase nás začne „poctívat“ svou návštěvou…má to přes ulici. A také se obávám jen ať se nezačne upínat na malého! Po té, co se její dcera odstěhovala do Brna a ona teď „ztratila“ svou matku......malý ji nemá rád..a já taky…a manža s námi…holt…tchýni si člověk nevybere…asi :+(
Ahoj,
moje tchyně je z těch lepších, ale některé její výroky mě vytáčejí. Např. od nich odjíždíme po obědě a ona manželovi řekne na rozloučenou: tak zase brzo přijeď ať se taky najíš. Nemá totiž ruce, takže bez matičky nedá ránu… Nebo, rozhodli se s jejím mužem, že pro nás přijedou v noci na letiště když jsme se vraceli z dovolené. Za žádnou cenu jsem to nechtěla, ale nepro:,–(ila jsem to. Po 6 hodinách se synem na klíně (autobusem na letiště, pak 3 hodiny na letišti a pak 2 hodiny v letadle) mi místo pozdravu položila dotaz: jsi nafrněná nebo unavená? Jen jsem polkla a odvětila, že unavená. Jen dodám, že mě nikdy naštvanou neviděla…
Tak asi tak,
Lasička a Matýsek 10 m.
teda kocky, to mate riadne bosorky. moja mexicka svokra zo zaciatku bola tiez vselijaka, ale postupne sa zacala menit. deti este nemame. niekedy, ked som u nich bola, tak sa ani so mnou nebavila, len so synom. fakt som ju neznasala. a videl to aj manzel. ale posledne 2 mesiace je ina. je mila, usmiata, usluzna, zavola mi, ideme do kina. mno proste zmena. uvidime, ako dlho jej to vyzdrzi ![]()
Silvia
Binky - nepíšeš o mé tchýni náhodou?
![]()
Moje je teda taky úžasná,ale napíšu co se stalo kamarádce. Chová psy, už leta, má chovatelskou stanici a dost dlouho se věnovala jen psům - když ji zabřezla fena, tak šli na veterinu na ultrazvuk,aby se to jako potvrdilo atd. No a asi za měsíc zjistila, že je těhu, tak pak přišla z jejího UZ s miminkem a tchýni to promítli…a ona řekla. „Jé to je krásný štěňátko“ ![]()
ja mam svoju svokru rada. ALE. Vzdy predsa musi byt nejake to ALE. Rady si nechava vacsinou na cas, ked na:,–(ame do auta a fujazdime domov. tykaju sa vylucne manzela: To v Nitre nemaju ziletky? (je mierne zarasteny). A jedz pravidelne, si kost a koza. Nemusis vela ale casto. (je prichudy). Tu riflovu bundu si si nemusel davat do kostola, vsetci boli slusne obleceni. V podstate neskodne, ale vzdy mi to „dobre padne“. A co sa tyka maleho? Dieta ma jest kazde dve hodiny - som sa nedavno dozvedela. To by nechodil, ale by sa kotulal.