Hitparáda tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andela
10.3.06 15:13

Znechuceny_chlap- proč myslíš že jsem dáreček, že se nedivíš že mě býv.tchýně nemusela? Podle čeho soudíš?

• Citovat
  • Upravit
2901
10.3.06 15:15

Andělko,
kašli na chlapa, který leze do ženských diskusí :))))

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
10.3.06 15:18

Andělo, nenech se nervovat anonymem. Nestojí ti za to. Ten chlap - ten tvůj ex, to byl asi pěknej mazánek.
Ten anonym to bere z pohledu chlapa a to bejvaj právě ti, kteří často maminkám nedokážou zavřít pusu, nemluvě o tom, že málokteré dítě tu chybu u rodiče přizná. Takže se nestresuj;)
Koneckonců pojem nezkušený chlap mluví sám za sebe, nejspíš ani neví, čeho jsou rodičové schopni.
Samozřejmě netvrdím, některé snachy a zeťové jsou taky dárečci k pohledání, navíc z pohledu každýho situace vypadá jinak:)
Nestojí to za odpověď. Původně jsem taky chtěla reagovat a pak si říkám, proč? Nemá cenu, nejspíš právě o tu reakci mu šlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
10.3.06 15:20

Pardon, zaměnila jsem pojem nezkušený a znechucený - ale většinou to je u chlapa prašť jako uhoď;) Znechucen je, protože je nezkušen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.3.06 15:51

Baghira: To je pro mě novinka - emiminko je jen pro ženy?? 8O Ty jsis ke zplozeni svyho potomka vystacila sama? Nebo patris mezi zensky, kterysi mysli, ze muzsky ma pravo jen udelat dite a pak uz jen drzet hubu a solit prachy na drevo?

Gabinka: Dost jsi me pobavila svym psychologickym rozborem me osobnosti, diky!

Aby bylo jasno, devcata, nikoho tady nechci provokovat, jen jsem vyjadril svuj nazor na Andelu. Proste me dostalo, jak tady vsechny kolem sebe prezentovala jako hieny (extchyne) nebo polotrouby (expritel), ale na sobe nevidi chybicku (ostatne, to je pro mnoho zdejsich prispevatelem typicky jev).

Ten tvuj pritel opustil svou pritelkyni s ditetem pred tim, nez ses s nim seznamila, nebo potom? O to mi slo, Andilku. Ja netvrdim, ze se lide nemohou rozchazet, i kdyz maji dite - ne vzdy to ve vztahu klapne, ze. Ale zenske, ktere prebiraji zadane muzske, to jsou malokdy lilie (opacne to samozrejme plati take).

Mejte se hezky a dal placte nad tim, jake mate silene tchyne - skvele se tu bavim (i kdyz nektere pribehy jsou drsne). Jak chcete proboha vychovavat deti, kdyz neumite zatocit se semetrikou, ktera neni ani vase pribuzna?

• Citovat
  • Upravit
1753
10.3.06 15:53

Re: Tady se vykecávaj zajímají týpci

znechuceny_chlap píše:
andela píše:Teď mám tchýni zlatou. Sice mě nejdřív taky nemohla překousnout( přítel se rozešel s holkou a měli spolu dceru)…

Ty si asi taký jasnonozrivý dokonalý že si z toho jej textu prišiel na to že bola „dáreček“. Škoda slov na zbabelý anonym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
10.3.06 15:58

Anonyme, určitě to tu neni pro ženy jen…

Víš, co se týče zde probíraných věcí, ono je těžký někdy pro jinou ženu pochopit, proč jedna jedná tak a ne onak, natož, aby ženskou pochopil chlap. Ne každej to dokáže a ne každej se za svojí ženskou dokáže u maminky postavit. Chlap, kterej je furt v práci (teda ten můj 7dní v týdnu), jednoduše poradí ignoruj, proč se budu hádat. Jenže ignorovat nejde, když to posloucháš denně a jsi na to sám. Zkusil sis někdy takovou tchýni srovnat do latě? Ne každá je stejná, ne každá z nás na to má, protože tchýně jsou různé.

Nebudu to tu s tebou probírat, jen je hrozně lehký jen podle jednoho komentáře někho soudit, že je špatnej. Správně jsi řekl, že o Anděle nic nevíš než to, co tam napsala, takže nesuď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
10.3.06 16:01
Anonymní píše:
Baghira: To je pro mě novinka - emiminko je jen pro ženy?? 8O Ty jsis ke zplozeni svyho potomka vystacila sama? Nebo patris mezi zensky, kterysi mysli, ze muzsky ma pravo jen udelat dite a pak uz jen drzet hubu a solit prachy na drevo?

Gabinka: Dost jsi me pobavila svym psychologickym rozborem me osobnosti, diky!

Aby bylo jasno, devcata, nikoho tady nechci provokovat, jen jsem vyjadril svuj nazor na Andelu. Proste me dostalo, jak tady vsechny kolem sebe prezentovala jako hieny (extchyne) nebo polotrouby (expritel), ale na sobe nevidi chybicku (ostatne, to je pro mnoho zdejsich prispevatelem typicky jev).

Ten tvuj pritel opustil svou pritelkyni s ditetem pred tim, nez ses s nim seznamila, nebo potom? O to mi slo, Andilku. Ja netvrdim, ze se lide nemohou rozchazet, i kdyz maji dite - ne vzdy to ve vztahu klapne, ze. Ale zenske, ktere prebiraji zadane muzske, to jsou malokdy lilie (opacne to samozrejme plati take).

Mejte se hezky a dal placte nad tim, jake mate silene tchyne - skvele se tu bavim (i kdyz nektere pribehy jsou drsne). Jak chcete proboha vychovavat deti, kdyz neumite zatocit se semetrikou, ktera neni ani vase pribuzna?
  • :)))))tak toto ma fakt dostalo. Kto tu plače ? -:)))) Len pokračuj, v zapájaní sa do diskusie, ktorej pointe nie si zďaleka schopný porozumieť.
    Je to fakt zábavné.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
10.3.06 16:07

Hele, ty anonymní srandisto! Neříkala jsem, že emimino je jen pro ženský. Ale upřímně - já nelezu do diskusí, kde si chapi honí triko s tím, kdo čurá výš a dál a kdo uloví větší rybu a líp si sešteluje motor -
beru to jako chlapskou záležitost.
„Chlap“, který se vetře do diskuse, kde si ženské navzájem vylívají srdíčko a ještě se do nich naváží - to je pro mě jenom „chlap“ v uvozovkách. Spíš ještě chlapeček .......

A už si mě neber do huby, Einsteine!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
10.3.06 16:20

Baghiro :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
10.3.06 16:34

Baghíro Souhlasím s tebou. Také si myslím, že pán je trochu nevyzrálý. :lol:

Svůj názor si vyjádřil a jak tvrdíš nejsme bez chyb. Jsme jen lidi, kteří určitá léta věnují jenom výchově dětí a starání se o domácnost. Když ještě musíme opečovávat manželé, kteří jsou trochu mimo jako ty, tak se nediv, když už toho máme dost. Do toho ještě tchýně s jejími výlevy.
Proč si všichni chlapy myslí, že máme být super ženy? Vy si zase vyléváte srdce v hospodě mezi kamarády a také si nás berete do pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.3.06 16:39
baghira píše:
Hele, ty anonymní srandisto! Neříkala jsem, že emimino je jen pro ženský. Ale upřímně - já nelezu do diskusí, kde si chapi honí triko s tím, kdo čurá výš a dál a kdo uloví větší rybu a líp si sešteluje motor -
beru to jako chlapskou záležitost.
„Chlap“, který se vetře do diskuse, kde si ženské navzájem vylívají srdíčko a ještě se do nich naváží - to je pro mě jenom „chlap“ v uvozovkách. Spíš ještě chlapeček .......A už si mě neber do huby, Einsteine!

WOW. Ty jsi BOREC. Krasne me tu stavis do late. Muzes mi vysvetlit, proc takhle neutres tu svou tchynku, ty Amazonko? Na to uz nemas, aby sis dokazala pro:,–(it svuj nazor z oci do oci, ze? Ty umis jen delat bububu na anonymnim internetu (ale bacha, at si to neprecte tva tchyne!!!)

Mimochodem, co chces naznacit temi chlapskymi zalezitostmi? To jako, ze vychova deti je zenska zalezitost? DELAS SI SRANDU???? A brzdi ve slovniku, mila zlata. Kdyz tady nektere z vas utrela Katrin a nazvala je husickama, tak jste se mohly pominout vzteky, ale je mam HUBU?? Sama si do ni nevidis, chudinko.

Gabina: Chapu, vy si tady chodite stezovat, jak mate strasne tchyne. Kdyz vam nekdo naznaci, ze chyba vetsinou byva na obou stranach, tak to razne odmitnete s tim, ze „neznas konkretni situaci“. Jiste, ze neznam. Tady totiz znate jen to, co jste ochotne na sebe prozradit. Jak jste si touto netoleranci k jinym nazorum podobne svym tchynim! Az z toho beha mraz po zadech.

Mimohćhodem, co furt mate s tim, ze jsme tady jako „anonym“? Cim ze to lisi od toho, kdyz se nekdo prihlasi jako Baghira? Pořadim a poctem pismenek?

Ber to tak, ze ja ve svych 35 letech a 2 malych detech dokazu spolu se svou 28letou zenou vychovavat bez problemu nase deti podle svych predstav. Asi i proto, ze jsme se uz pred svatbou spolehali se zenou jen na sebe (se svymi rodici mam dobry vztah, ale bydli 200 km daleko, takze nam do niceho nekecaji, ale bohuzel nam nemohou ani nijak vyrazne pomahat). Spousta zen z tohoto fora bydli u tchanovcu, ktere nemohou vystat. Proc se proboha neodstehuji? Ja take platim hypoteku, za mou osobni nezavislost mi to stoji. Hodne z vas si tady stezuje, ze jejich manzel jim neni ve sporu s rodinou oporu. Proboha zenske, proc jste ji brali, kdyz jste videly, ze to jsou mazanci?

• Citovat
  • Upravit
6545
10.3.06 16:40

Nikino, jak to vypadá s těma stránkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.3.06 16:56

Anonyme fandim ti a souhlasim s tebou, i když jsem ženská a mám taky někdy výhrady ke své tchýni. Ale proti vám ostatním nic nemám. Nehodnotím konkrétní spory, který máte některá s Anonymem (neznám vás), myslím to na myšlenky obecně. :)

Obdivuju chlapa, který to tu čte. :)

M.K.

• Citovat
  • Upravit
6545
10.3.06 16:56

měla jsem napsanej příspěvek, ale smazala jsem ho. Nebudu se rozčilovat ani s nikym dohadovat.
Anonym (kdyby sis aspoň ten nick vymyslel ono se pak komunikuje líp, než když se píše anonymní, bylo by to adresnější, i když to je pořád anonymní) má koukám dobrej rozhled v diskusích.
V každý diskusi se najde někdo, kdo oponuje - už se to stalo i mě, že se na moji hlavu smetla smršť. Vlastně o tom diskuse je, že si řeknem svý názory a ty se liší.
NEbudu tu obhajovat svoje postoje a názory, nebudu tady rozebírat svojí story. Vím, že na tom můžu bejt i hůř (i líp). Každej si tu budem stát za svým. Nikoho tu nechci přesvědčovat, že u nás to je opravdu takový a makový a druhej mě bude přesvědčovat, že to vidim špatně.
mě se zkrátka jen nelíbilo, jak jednoduše anonym odepsal Andělu, odsoudil, když fakt neví, co tam bylo. Asi jako Karin. Prostě každej, kdo myslí jinak, je divnej, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová