Hitparáda tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3960
29.5.08 09:43

Katušo - drž se holka, tohle je jak z nějakého špatného vtipu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
30.5.08 11:01

Děkuji. Tak já jsem si taky ze začátku naivně myslela, že je to jenom špatnej vtip, jenže opak byl pravdou. Se to snažím stále hodit za hlavu, ale jelikož to je dost silný kafe, tak to moc nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
3.6.08 18:00

Kaťušo - to chce opravdu pevný nervy, tvoje tchyně je velmi zlý člověk. Škoda, že se nemůžeš odstěhovat někam daleko a nevídat ji. Přeju ať se máš, jak nejlíp to jde a ať ti miminko v bříšku krásně roste a jste oba zdraví a šťastní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
3.6.08 18:18

Tedy, to je síla 8O , holky. Tak zlá a zákeřná zase moje tchýně není, ale i tak je náš vztah opravdu chladný. Ona se sice snaží se nám neustále přiblížit, ale po tom, co mi prováděla se mi už nějak nechce jí ani věřit. Takže pevné nervy všem snachám a zeťákům :lol: . A EinsteinII má pravdu, že se jim to vrátí. Já taky říkám, že „…Boží mlýny melou pomalu, ale jistě…“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.6.08 10:10

Taky něco

Taky musím s něčím přispět. Především bych chtěla říct, že tchýni mám supr, ale jedna věc mně dostala. Přišla k nám domu a prohlásila, že mám doma bordel, no co si budeme říkat se 3 malými dětmi nemůže čekat vydensifikovaný byt. No znáte to hračky po zemi atd. A ona prý když byliy děti malé měla tak naklizeno, že se dalo jíst z podlahy. A nedávno jsem se dozvěděla, že měla doma takovej svinčík, že si nebylo ani kam sednout. Takže už jí neberu tak vážně. ALE to není nic proti tomu co provedla skoro tchýně kamarádce. Podotýkám, že kamarádka je alergik. Každý večer po odličování jí strašně slzely oči, tak si myslela že má zánět spojivek. Asi po týdnu zjistila, že jí tchýně přilila do odličovácího mlíka SAVO PROTI PLÍSNI takže vyházeli veškerou kosmetiku svojí přítelovu i jejich malé dcerky. A odstěhovali se od ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
6.6.08 13:41

Tak to je nářez!!! :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
6.6.08 13:52

Eva: tak to byt tou tvoji kamoskou - asi bych tchyni na rozloucenou upekla „savokolace“ … aby si holka posmakla :twisted:

Opravdu nekdy plati - ze tchyne a uzeny - dobry sou studeny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
10.6.08 23:00

Katuša: holka ty máš teda těhotenství, už jsem sledovala tu tvojí diskuzi, kde si řešila ten rozchod. Ale tohle je teda hustý. Tak jí tím trestním ozn. jen pohroz, řekni pokud ti nedá pokoj, že půjdeš na policii a že máš všechny sms schovaný. Ať ti dá baba konečně pokoj. Jen ti přeju zdravý miminko a pevný nervíky a hodně sil :) pa pa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
13.6.08 20:55

Ahoj holky - tak já se přidám k vám do klubu!!!
Já nemám tchýni, fakt nekecám, ale úplnou http://www.sirmi.ic.cz/smajl/579.gif /> Nevím jakou perličku bych vám sem hodila, ale všechny nemůžu, protože bych tady zabrala úplně celou diskusi a navíc takové příhody by jste mi stejně ani nevěřily!!!
Kamarádka si taky vždycky myslela, že kecám a až ji jednou poznala tak mi říká: „Hele, já jsem ti nikdy nevěřila, že je tak hrozná, ale ona je ještě horší než jsi říkala!!!!!!!!!!!!“
Je to šílené a ani se tomu nechce věřit!

• Citovat
  • Upravit
6
14.6.08 08:23

Jen se pochlub

Jen se pochlub a svěř se nám. Aby nás to varovalo a my nebyly jednou ještě horší.Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
29.6.08 07:46

Ahoj,taky se přidám.Moje tchyně je slizký had. Manžel je ze 3 dětí. Ona ale pořád protěžuje ty druhé 2 (starší je kriminálník-zloděj a mladší je zase sobeckej hajzl,kterýho máme bohužel doma,protože on chudinka nemá kde bydlet - ona ho v obrovským baráku nechce- je mu 30! a má pouze TV, kolo, staré ojeté auto a hromadu dluhů) Když jsme u ní,tak nás chválí až do nebes a slibuje jak se bydlení vyřeší a pak se dozvíme,že se stejně čeká až si dostavíme domek a vypadneme ze státního bytu,aby ho ten hajzlík mohl mít, protože on je přece chudinka malá. :twisted: Staršímu dala na svatbu 50tis. My jsme nedostali nic a vše si zaplatili. Celý majetek rodiny je napsaný na ní,ale jí to nestačí. Manželova babička nám chce dát ještě pozemek v Praze,ale to se jí nehodí do krámu. Kdyby její maminka umřela,tak ho přece nezdědí!!!! Tak jí přemlouvá a vymlouvá jí převod toho pozemku na manžela,že to je přece zbytečné,že to je v rodině.

A další věc. Byla jsem v nemocnici a ona se ani nezeptala manžela,jestli nepotřebuje s dětmi pomoci, když jí to vyčetl,tak mu řekla: ahoj už musím jít dělat na zahradu. Tak musela hlídat celou dobu moje mamina.

Prostě jí nechápu.S manželem jsme k ní byli vždy slušní, pomáhali,kde to šlo. Švagři z ní tahají jen peníze (nám žádné nedá-my jsme přece soběstační!) a řvou na ní při každé příležitosti a byli by nejradši,kdyby už bylo po ní, protože ten dům u Prahy (cca 12+3 kuchyně+3 koupelny…) je v závěti napsaný na ně.

O citové stránce se nezmiňuji. Zavolá jen,když něco potřebuje, za vnoučaty sama nepřijede. Ani se vlastně nezajímá- samozřejmě pouze o naše děti- ty ostatní jsou pro ní přednější.

Nikdy jsem jí nedala znát,že mi vadí,jak manžela bere, ale už toho fakt bylo dost a když ještě vidím,jak ho mrzí,že na něj kašle, tak se budu muset ozvat, i když budu za mrchu. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
13.7.08 22:30

Ahoj, i já přidám svou troškou do mlýna… člověk to ze sebe potřebuje nějak dostat, že :)

S mojí tchýní bydlíme v jednom městě (podotýkám, že je to velice malé město), přesto se s ní vídámje minimálně. Tedy, přesněji řečeno vídáme ji jen tehdy, pokud za ní přijdeme my, nebo pokud přijdeme k manželově babičce.

Když jsem byla těhotná, tak moje milovaná tchyně měla jedinou starost - aby jako babička nebyla odstrčená na druhou kolej. Pak se Eliška narodila, tchyně se přijela podívat 2× do porodnice, pak jednou když jsme přijely domů… pak už ne. Ze začátku jsem jí volala, když jsem šla s Eliškou ven (nechtěla jsem, aby se cítila odstrčená). Jenomže jsem pokaždé narazila. Pokaždé měla nějakou výmluvu: Myju okna, peru. Když už asi po čtvrté myla okna, přišlo mi to divný, tak už nevolám. Naposledy jsme se všichni viděli u manželovo babičky. Nevydržela jsem to a tchyni jsem řekla, ať se na malou přijde podívat, že ji dlouho neviděla. Odpověď mě odrovnala: „Já nemám čas. Já pořád něco dělám, víš. Včera jsem třeba uklízela ložnici.“… tchyně je samozřejmě v důchodu. Občas ji tedy potkám, jak jde po městě s nějakou kamarádkou. Do kočárku se ale podívat nejde.

Takže jsem se poučila a dnes už vím, že ji nikdy nemohu požádat o pohlídání (i kdybych umírala), protože ona nemá čas. Uklízí.

Chvíli jsem se jejím přístupem trápila. Bylo mi to líto kvůli Elišce, ale pak jsem si řekla, že jednu babičku má (moje mamka ji zbožňuje) a ta ji holt musí stačit. Jako tchyně není až tak hrozná. Nevídáme ji, takže neškodí (i když také jsme si s ní zažili své a udělala nám veliké problémy), ale jako babička nestojí za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
21.7.08 15:03

Ahoj, tak i ja pridam popis sveho vztahu s tchyni. No, procitala jsem tady poslednich nekolik stranek a prislo mi, ze vetsina tchyni nema o vnoucatka zajem, holky jak ja vam ten nezajem ZAVIDIM!!!!!!!!!
U nas je to totiz presne naopak, tchyni vadi, ze malou nevida tak casto jak by chtela, tj. nejspis denne :)
Tchyne nejspis ve sve podstate neni zla, ale je natolik odlisna ode me, ze si proste vzajemne nerozumime a to hlavne ted, co se mala narodila. Nerikam, ze predtim jsme mely nejaky skvely vztah, ale slo to. Ted po narozeni Tyny je to ale des, ja mam vzdyky uplnou hruzu z toho, ze o vikendu (jezdime tam ob vikend) pojedeme ke tchyni. Ona si vzdycky hraje na ustrcenou chudinku, sedi, hledi, mlci a POSLOUCHA. Takze my kdyz odjedeme, tak me hned u svagrove, ktera bydli s ni pomlouva a kritizuje. Ona nema odvahu mi to rict do oci, takze radeji pekne za zady intrikuje. Mam ji fakt plne zuby, k male se tedy chova pekne, to zase jo, ale me stve primo neskutecne. Na druhou stranu je fakt, ze oproti nekterym tchynim o kterych jsem si ted tady precetla je celkem normalni, ale ja ji proste rada nemam. Jen pevne verim, ze az mala povyroste, tak ze ten svuj zajem o ni ztrati (ma totiz jednu 7mi letou vnucku a tu v podstate ignoruje) a necha nas v klidu.
Kazdopadne je super, ze tahle diskuse je, clovek aspon vi, ze nema tu nejhorsi tchyni na svete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
11.8.08 20:13

Ha!!!!!
Teď jsem narazila na tuto diskuzi!!! ( v zápalu svého ranního „babího hněvu“ jsem to nějak přehlídla, když jsem zakládala tu novou diskuzi o naschválech) - no to je bezva čtení pro mě :lol:

HOLKY ne že bych vám to přála, ale čte se dobře, že nejen u nás jsou BOHNICE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
25.11.08 18:13

Ahoj holky je tu někdo, myslím si že by stálo za to tuto diskuzi obnovit.
Já mám příšerného tchána a tchýni traky a navíc bydlej jen 2 MINUTY OD NAS!!!!!!!!!!! no hrůza, tak spolubojovnice ozvěte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová