Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja pritele hladim rada, mu je to prijemne (nebo alespon mi to tvrdi) a i kdybych nemela naladu tak o vymluvach rozhodne nepremyslim, treba bych rekla jsem jsem unavena, ale chytla bych ho za ruku a nebo ho proste jen pritulila k sobe ![]()
@darkblack
ja si v tehotenstvi zvykla usinat na jeho brichu, protoze nesnasim ticho
a svym zpusobem me skrundani v jeho brise uklidnuje
a taky se pred usnutim nehladime ![]()
Ja blbka mu ze zacatku vztahu masirovala chodidla treba u filmu a samozrejme ted uz me to nebavi. Ale co musim zatnout zuby
, protoze on me hladi a poplacava behem dne porad.
@Pajule22 mám to doma úplně stejně, taky mi to nevadí pokud nejsem fakt hodně unavená a ospalá
@jjelena @jdukolem já na tom nevidím nic špatného, já mám ráda když mě chlap pohladí, ale víc jak 20min to prostě nedám. Za to jeho klidně hladím i hodinu. ![]()
@andrea.sb píše:
@Pajule22 mám to doma úplně stejně, taky mi to nevadí pokud nejsem fakt hodně unavená a ospalá
@jjelena @jdukolem já na tom nevidím nic špatného, já mám ráda když mě chlap pohladí, ale víc jak 20min to prostě nedám. Za to jeho klidně hladím i hodinu.
no vidíš ty na tom nevidíš nic špatného a mě to přijde divné…
@andrea.sb píše:
@jjelena @jdukolem já na tom nevidím nic špatného, já mám ráda když mě chlap pohladí, ale víc jak 20min to prostě nedám. Za to jeho klidně hladím i hodinu.
Napsala, že se jí dělá zle… to mi přijde hodně divné. Možná to tak nemyslí, ale napsala to blbě
@andrea.sb píše:
Tak třeba má citlivou pokožku a on drsné prsty.
třeba, ale na mě ten výraz „zle“ působí fakt odtažitě, ale ve svý podstatě je mi to jedno. Já jen vím, že mě se dělalo skutečně zle z exmanžela v posledních 3 letech manželství
@Anonymní píše:
Já tomu svému řeknu narovinu že mě to nebaví. Hladím ho když chci a mám náladu, ne na povel. On mě rád hladí dlouho a to mi dělá zle, tak ho taky upozorním.
Teda ja jsem hrozne nedomazlena, miluju, kdyz me chlap hladi nebo objima. Samozrejme zalezi na tom, JAKY chlap, ze jo ![]()
Kazdopadne ja to mam tak, ze kdyby mi byly doteky partnera jakkoliv neprijemne, tak je to znameni, ze neco neni mezi nama v poradku. Stejne tak si davam pozor na chlapy, co se nechteji libat/hladit - od takovych je lepsi odejit.
Dobře je to tak, jak to vyhovuje oběma.
Já hladím i jsem hlazena ráda, ale, jako u každé činnosti, všeho moc škodí. Hlazení beru většinou jako sexuální předehru, kdyby mě měl partner ošmatávat celý den, asi by mi to lezlo na nervy…
@jjelena píše:
Hladíme se vzájemně, já to dělám ráda. Partner mi voní a nemůžu se ho nabažit. Příspěvek upraven 09.05.15 v 20:38
Jak jste s partnerem dlouho???
@káťa píše:
Jak jste s partnerem dlouho???
Mělas citovat vše, at to dává smysl, takhle to zní, jako když jsem naivní pubertačka. A jinak téměř 2 roky, proč?
No vzpomněla jsem na jedno rande s klukem, který byl krásný, no dle mých představ. Byli jsme se projít a pak mě pozval k němu domů, a já blka šla. Pustil televizi a hodinu mě hladil po zádech. Víc jsem nevydržela. Takže za mě dlouhé hlazení, ne, to bych nedala. Co ale extra nesnáším, hlazení po vlasech. To mě naskakuje husí kůže.
@jjelena píše:
Mělas citovat vše, at to dává smysl, takhle to zní, jako když jsem naivní pubertačka. A jinak téměř 2 roky, proč?
Mně zajímalo jen tohle, díky. Já tyhle stavy mám, že se partnera nemůžu nabažit, pokaždé tak ty první dva tři roky ve vztahu…Potom jej mám ráda, je to fajn, ale to „bláznovství“ už tam prostě není. Tak jsem chtěla vědět, jestli to tak máš i při víceletém vztahu. ![]()
@káťa píše:
Mně zajímalo jen tohle, díky. Já tyhle stavy mám, že se partnera nemůžu nabažit, pokaždé tak ty první dva tři roky ve vztahu…Potom jej mám ráda, je to fajn, ale to „bláznovství“ už tam prostě není. Tak jsem chtěla vědět, jestli to tak máš i při víceletém vztahu.
Tak to je jasný, ale u exmanžela jsem to necítila nikdy, tak si to ted užívám, dokud to tak oba cítíme. Ba né, to víš, že to není denní chleba, ale když už, tak to stojí za to. A je fajn, že to cítíme zatím oba stejně ![]()
@jenika1 píše:
No vzpomněla jsem na jedno rande s klukem, který byl krásný, no dle mých představ. Byli jsme se projít a pak mě pozval k němu domů, a já blka šla. Pustil televizi a hodinu mě hladil po zádech. Víc jsem nevydržela. Takže za mě dlouhé hlazení, ne, to bych nedala. Co ale extra nesnáším, hlazení po vlasech. To mě naskakuje husí kůže.
Chudák čekal, jestli se otočíš a něco bude, ale tys to pochopila jako koukání na telku a ještě se po zbytečné hodině urazíš. ![]()