Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Burj Chalifa píše:
Dvě děti u fetu už zavání průserem v jejich výchově. To už zase taková náhoda být nemůže.
To vis, mohla byt nejaka party, bracha rekl segre, " jen to zkus" a uz to jelo
nebo naopak
kazdopadne je to smutny… ![]()
Já chápu, že se nevyvede jedno dítě, chytne se špatné party atd., ale dvě? To se mi také nezdá. No, tak jsem moc zvědavá, jestli mají vraha a kdo to je. Kriminalisté jedou na plný plyn a věřím, že ani je nenechá chladnými (ať jsou sebevětší profesionálové) vražda dítěte. Když jsem viděla na těch tiskovkách kriminalisty, když hledali Aničku, bylo vidět, že se jich to taky dost dotýká.
@Apaji píše:
Mají podezřelého, píšou to na idnes.
Tak doufam, ze je to ten pravej ![]()
@bartsch píše:
Sice je to Blesk, ale… http://www.blesk.cz/…o-to-je.html
Tak ctu, ze je to nakonec bratranec mamy a ne bracha…:) takze dva fetaky babicka nevychovala, ale v rodine to maj, o tom zadna.. ![]()
V Blesku píšou, že je to strýc Elišky - bratranec Eliščiny matky. Bože… jestli je to pravda. Pak by to opravdu vysvětlovala, že ho znala a šla s ním beze strachu, protože ho znala. ![]()
@bartsch píše:
V Blesku píšou, že je to strýc Elišky - bratranec Eliščiny matky. Bože… jestli je to pravda. Pak by to opravdu vysvětlovala, že ho znala a šla s ním beze strachu, protože ho znala.
zapadá to do sebe.
Ve vězení si sním chlapy poradí! Bohužel nejde smrt za smrt v našem státě. Zavedla bych to hned!
Jestli to udelal fakt bratranec matky, tak by me zajimalo co ho k tomu jako vedlo…to je sila ![]()
@Hanka79 píše:
Jestli to udelal fakt bratranec matky, tak by me zajimalo co ho k tomu jako vedlo…to je sila
Je to hnus, lidský odpad. Takový zmetek, který se přírodě nepovedl.
@bartsch píše:
Je to hnus, lidský odpad. Takový zmetek, který se přírodě nepovedl.
Tj, nakonec z neho udelaji dusevne choryho a bude vymalovano a za mesic to tu muze byt znova v blede modrym, pac proste, co se tem uchylakum stane? nic…
@Hanka79 píše:
Tj, nakonec z neho udelaji dusevne choryho a bude vymalovano a za mesic to tu muze byt znova v blede modrym, pac proste, co se tem uchylakum stane? nic…
V tomto případě snad by ho mohli šoupnout do detenčního ústavu, do konce života už by z něj ten zmetek nevyšel. Nevěřím na nějakou sexuologickou léčbu, už tolikrát jim to nevyšlo a stalo se neštěstí. Ne, fakt nevěřím. Ale ten kdo ublíží bezbranému dítěti, by měl trpět. Ať se všichni humanisti klidně postaví na hlavu, ale s takovým člověkem nemám slitování.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat