Hledá se Eliška Koznerová z Klášterce!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
18259
11.9.14 21:59

@bartsch To ja taky ne, proto bych vsem takovym pichla tu smrtici injekci jako na te Floride tedka, aby pekne chvilku trpeli bolesti nez umrou… :pocitac:

http://tn.nova.cz/…injekci.html

• načítám...
5455
11.9.14 22:06

Já jsem pro ruský způsob popravy - kulka do zátylku. Rychlé, levné, účinné. Nemusí se shánět ty 3 chemické látky na smrtící koktejl, zdravotníci, co zavedou kanylu feťákovi do zničených žil, školit lidi, aby uměli popravit oběšením…Sice by se mi líbily středověké způsoby popravy v těchto případech, avšak je mi jasné, že to by neprošlo - takové lámání kolem, čtvrcení, stažení z kůže atp. Proti kulce nemůžou namítat nic ani humanisti.

• načítám...
6661
11.9.14 22:07

@Hanka79 Říkám si, proč má mít společnost soucit a mít nějaké slitování s takovým odpadem? Měl on slitování se svou obětí? Neměl, tak proč ho máme mít my?

• načítám...
14809
11.9.14 22:08

@bartsch Protože nejsme jako on.

• načítám...
6661
11.9.14 22:11
@eva valoi píše:
@bartsch Protože nejsme jako on.

Já vím, ale je to nespravedlivé. Nespravedlivé vůči těm nevinným obětem a jejich blízkým.

• načítám...
286
11.9.14 22:18

Podle CTK je zadrzeny z blizkeho okoli rodiny…

• načítám...
18259
11.9.14 22:18

@Apaji Kdyz ja bych prave nechtela, aby to meli takovy hovada hned za sebou, tu svou smrt, chtela bych, aby taky trpeli a hodne…pac co si ty deti pred svou smrti museji vytrpet, to musi byt neskutecny :(

• načítám...
6661
11.9.14 22:21
@Linve píše:
Podle CTK je zadrzeny z blizkeho okoli rodiny…

V Blesku je uvedeno, že je to bratranec Eliščiny matky.

• načítám...
286
11.9.14 22:22

@bartsch blesku neverim… CTK je neco jineho:-/ ale mozna to on opravdu bude, ac to matka vcera vehementne popirala..

• načítám...
6836
11.9.14 22:25

Už se v tom ztrácím. Dneska v Krimi zprávách opakovali to, co říkala ta spolužačka - že křičela o pomoc.Ale proč, pokud by ho znala… Jsem zvědavá, jak ti dopadne.

• načítám...
18259
11.9.14 22:25

No byla si az moc jista, ze to ON nebyl…takze to nakonec ON asi bude… :nevim:

• načítám...
286
11.9.14 22:28

Ona do toho ta rodina bude ve vysledku opravdu zaplatena vic nez si myslime.. Achjo

• načítám...
6661
11.9.14 22:29
@Linve píše:
@bartsch blesku neverim… CTK je neco jineho:-/ ale mozna to on opravdu bude, ac to matka vcera vehementne popirala..

Já Blesk taky normálně neberu vážně. V tomto případu však už včera informovali bez výmyslů a přinášeli informace v době, kdy ani ČTK ještě nesměla informovat. Navíc ČTK mě včera štvala, nejen policie hledala tu malou, ostatní média se přidaly postupně také, ale oni téměř ani řádek :zed: Jako by se jich to netýkalo :zed:

• načítám...
286
11.9.14 22:33

@bartsch rozumim, take obcas ten bulvar projedu, ale vcera se mi potvrdilo, ze se tomu neda moc verit vzhledem k tomu, ze cerpali info z fb, kde si vymyslel nakej malej kluk, ze je rodinny pritel na policii a ze to byl bracha matky apod.. Ja se bojim, ze do toho bude namocena ve vysledku i ta matinka :-//

• načítám...
6661
11.9.14 22:40

@Linve Ale kupodivu informovali celkem bez výmyslů a i to „prý“ se tam objevilo. Ale jestli je to bratranec matinky… je mi o to víc na zvracení z takového odpadu. Včera jedna z uživatelek emimina psala, nevím, jestli v této diskuzi nebo té druhé, její nick si bohužel nepamatuji :oops:,že většinou pachatelé těchto trestných činů bývají z blízkého okruhu oběti či přímo rodiny. Tady by to taky možná vyšlo :( Uvidíme, je to hodně sledovaný případ, takže se bude informovat bez otálení.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová