Hledam kamaradek, Praha 4 Kamyk

• Otevřená skupina

Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

65
15.8.12 18:09

Hledam kamaradek, Praha 4

Ahoj maminky,
jsem tady novacek a hledam kamaradek na povidani, prochazky z kocarkem, kaficko atd… Mam 13 mesicniho syna Danika.

Jsem z Ruska, cestinu umim nic moc :( i kdyz Vam to navadi, rada bych se s mnohymi seznamila, ceskych znamych skoro nemam.
Dekuji a doufam ze se nekdo ozve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47
3.9.12 12:40

Ahoj rada se sesznamim jsem s Lhotky a mam mesičniho syna Mirečka rusky sice neumim ale urcite se nak domluvime :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
10.9.12 22:44

Ahoj,
tak ja jsem rada, ze jste se ozvala :),
bydlime v ul. Ruzeninske,
a muzeme se treba domluvit setkani na nejaky den, treba na zitra ) Co Vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.10.12 22:16

Ahoj, protože to nemáte daleko, ráda vás pozvu na cvičení s kočárkem při procházce-Strollering v Braníku, každý čtvrtek dopoledne. Seznámíme se, zacvičíme, vyvenčíme a pokecáme :-) více na http://www.strollering.cz/…tkova/rozvrh Tak klidně přijďte:-)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
makymaky992
3.1.13 10:59

Ahoj promin ze pisi as tet ale stale nak nezbyval cas takze jetli chces tak muzem se setkat treba tento tyden?

• Citovat
  • Upravit
65
3.1.13 11:17

Ahoj,
jasne)) s malym ditem je vzdy mnoho starosti
Muzeme i tento tyden, napis kdy budes moct, treba zitra? dnes vecer se chystame s kamaradkou do bazenu Podoli, chceme si trochu odpocnout od deti, nechces se pripojit?

@makymaky992 píše:
Ahoj promin ze pisi as tet ale stale nak nezbyval cas takze jetli chces tak muzem se setkat treba tento tyden?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
makymaky992
3.1.13 11:30

Jo zitra urcite budu rada.dnes bych sla s vami hrozne rada ale byli jsme vcera z malim na ockovani takze je dnes jeste protivny :,(

• Citovat
  • Upravit
65
4.1.13 10:53

Ahoj, my mozna tak za pulhodinky jdeme na prochazku, budeme spis u hriste Tempo, budeme radi kdyz se pripojite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny