Hlen a krev ve stolici kojence - dieta bez efektu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4340
22.10.11 14:34

Akorát jsem se zapomněla na gastru zeptat, jestli dávat NAC 1 nebo NAC 2 :think: Tak jsme zatím na jedničce a za ty 3 týdny, až si budu volat pro výsledky, tak se jí zeptám, snad mě nesprdne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
23.10.11 11:38

Ahoj holky,
u nás změny nějak nejsou ,reakce na těstoviny vypadá ok,tak v týdnu se vrhneme na švestky a hrušky.
Venku je pěkný hnus, to se člověku nic nechce a mě už tuplem ne.
Je mi šíleně zle, všude zvracím, dokonce i před barákem, to si sousedky musí myslet :zed:
Ve středu mě čeká ten zákrok, tak konečně mi už nebude zle. Doma máme itálii, manžel je naštvaný, to dítě chtěl/chce a tak mi s ničím nepomůže, takže ani nebyl čas, abych se sem koukla, co se děje. Za chvíli jedeme navíc ke tchýni, bože to bude, rozhádaní s manželem, nevím, jak mi bude po cestě autem, protože to je pro mě momentálně nejhorší, snad mi zle nebude. Tchýni jsme to neřekli, teda doufám,že to manžel nevykecal,za zády, protože s její povahou by mě zavrhla a ještě je taková drbna, že by to za chvíli věděli všichni.
Tak holky mějte se líp, jak já, a já se ozvu asi až po zákroku, protože do tý doby mám zase lítání po doktorech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
23.10.11 14:17

Melissko, moc a moc držím palce, ať se brzy cítíš líp. Budeme na Tebe myslet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
23.10.11 22:35

Meliso: Taky držím pěstičky a budu na Tebe myslet.
Jinak u nás děvčata tak nějak furt při starém (takže už skoro nuda) Občas hlen teď je ho víc,Kamilku asi malinko trápí zoubek a tak s tím spojen průjem(teda jak kdy-regulovat stolici jídlem jsem jaksi už vzdala) :nevim: Tak snad až se vyklube, tak bude zase líp. Každej den ji hrabu v papule a hledám-ona se směje a tatínek krout očima a konstatuje, že je mu jasný, že to dělám protože chci nové šaty :mrgreen: (to tchýně zas něco řekla)Víkend byl u nás přepichový a tak jsem taťuldu vytáhla na pořádnou prochajdu a zítra hlásí hnusno a tak mám ohromný kopš žehlení(nežehlila jsem týden a tak po 4. lidech) :roll: to mám program na půl dne když to dobře půjde,chjo:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
24.10.11 12:04

Meliso, ve středu se drž, myslím na tebe. Vše bude dobré! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
28.10.11 13:48

Holky moc díky, jste zlatíčka !!!
Vše dopadlo dobře, konečně už se cítím zase dobře a můžu normálně fungovat.
Užijte si prodloužený víkend :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
28.10.11 15:47

To je skvělé, jsem ráda, že to dobře dopadlo.
U nás dnes došlo na testování, protože se pár dní cítím divně a chtělo se mi zvracet po vodě (to se mi stávalo v těhu), ale byl negativní - vlastně se mi ulevilo, tak hezky jsem po porodu zhubla a konečně můžu jíst, co chci a je mi fyzicky dobře a teď bych měla zase bachor… Akorát manžel byl nějakej zklamanej a celej včerejšek básnil, jak bude Kačenka (druhé bychom si přáli holčičku :-))
Jo a musíme se pochlubit, dneska proběhla krásná chvilka, kdy manžel odjížděl a malý na něho udělal pápá (i slovně), bylo to úžasný!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
28.10.11 20:11

Jů, tak to je fajn, já se na malou snažím už dlouho dělat pápá a pořád nic, to jste šikulky.
A ten těhu test, tak někdy trvá, než výjde pozitivní, vím, že to tak měla kámoška, že si to dělala s odstupem týden a pak už byly dvě čárky.
Ale jinak tě chápu, skrz ten bachor. Proto jsem se taky rozhodla, tak jak jsem se rozhodla.Člověk je rád, že má těhu a porod za sebou, to nejhorší s miminkem taky a po takové chvíli to zase zažívat znovu, to by na mě nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
29.10.11 11:49

Přesně, akorát jsem se těšila, jak si dám uzenýho lososa a nakládanej hermelín a to bych zase nejmíň rok nemohla a taky máme rádi kvalitní víno… a když si vzpomenu na poslední měsíce těhu, na svůj dlouhej a hnusnej porod a na šestinedělí… jsem ráda, že je to za náma, fakt :-)
Spíš si říkám, jestli nemám nějaký zánět (možná i slepák..?), snad to přejde. Nezdá se mi, že bych totiž byla těhu a měla zároveň plodný hlen, možná mám jen nějakou divokou ovulaci, asi jak se hormony srovnávají, u mě to bylo vždycky složitější po téhle stránce.
Ale teď z veselejšího soudku: dneska jsme zajeli na Zbraslav na trh a koupili pro Kryštofa nádhernýho králíčka, tak mám obr radost, protože ho sehnat čerstvýho a v takové kvalitě (byl jen na trávě) by se mi jen tak nepovedlo. Hned ho jdu uvařit, aby ho měl k obědu. Zítra se chystáme na sjezd Mini Coopers, tak se těšíme, snad se vyvede počasí.
Mějte se krásně a pokud možno hezký víkend (tady je teda mlha, ale snad se to ještě vytáhne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
30.10.11 10:39

Zdravím Vás holky, čtu, že se Vám daří dobře, tak to jsem ráda.
My jdeme zítra na gastro pro recept a sdělit, jak vypadají stolice. Holky, já fakt nevím.
Stolice je tmavě zelená, zapáchající/ ne kysele, tak jinak než u kojení- tak na plyn. masku/, hlen jako u kojení tam není, myslím ten řídký hlen, co se táhl i 5 cm. Stolice je kašovitá, tmavě zelená, ale když dám plenku k sobě a zase ji rozevřu, tak je to takové táhlé, husté.
Holky, bylo to u Vás taky tak nebo ta stolice po NADC má vypadat jinak.? Vzpomenete si ještě, jAKÁ BYLA TA STOLICE, KDYŽ JSTE PŘÍKRMY NEDÁVALY A BYLI JSTE JEN NA nadc? Mě příjde, že ten hlen je velice zahuštěný, tak je to takové táhlé, ale husté. Co mu mám zítra říCT?
Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
30.10.11 15:43

aHOJ dANI.
Odepisuju jen v rychlosti. Tmavě zelená stolice je u NADC úplně normální. A mám pocit, že smrdí spíš hořce. Jinak u nás to byla taky taková kaše(hlen sem tam), dokud jsem nezačla s příkrmy (teď střídá zácpa průjem) Ale to budou asi i zuby. Takže si myslím, že můžeš být v klidu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
30.10.11 16:13

Díky, Jani, za rychlou odpověď. Ta barva mě nezaráží, spíš to, že ta stolice je pořád taková táhlá, i když hustá. Vypadá to jako hodně zahuštěný ten hlen. Tak nevím, já jsem z toho na hlavu už!!!!!

Jinak, taky si myslám,,že těhotenství rozhodně není nejkrásnejší období v životě ženy. Tu hlášku vymyslel asi chlap. První 3 měsíce blbě, žaludek na vodě, potom břicho až pod nos a permanentní stres, aby to vše dopadlo dobře.Uvidíš, Jani, jak se Vám to s tím miminkem podaří.Moc nedoporučuji otálet, nebo´t já jsem si myslela, že otěhotním na lusknutí prstů jako u předchozích dvou těhotenství a ono nic dva roky. Potvrzuji, že plodnost opravdu u ženských prudce klesá po 35 roce. Já se začala snažit v 38 a porodila jsem až skoro ve 42.Ládovala jsem se clostilbegitem a až mi řekli, že to mám vysadit a čekat už jen na -zásah vyšší moci-, tak se to podařilo.Určitě se Kačenky brzo dočkáte. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
30.10.11 17:58

Ahojky, když malý pil jen NADC bez příkrmů, tak měl taky stolici tmavě zelenou, divně páchnoucí, zpočátku zahuštěný hlen, pak to postupně přešlo na konzistenci asi jako hustší hořčice, ten přechod trval asi prvních 14 dní užívání, ale i tak se občas hlen objevil.
Po NAC jsme se zbavili zácpy, občas se hlen objeví, ale jen jednorázově (jednou za týden) a jak teď rostou zoubky, tak se objevuje i řidčí stolice (ale bez hlenu), občas páchne nepatrně kysele, ale nad tím mávu rukou - bolení nemá a prdíky taky moc ne, tak je to dle MUDr v pořádku. Horní dvojka se definitivně prořízla, další zuby už zbělely (napnula se dáseň), tak ty už taky nebudou dlouho trvat, snad to půjde rychle :-))

Na Kryštofa jsme čekali 3 roky - po vysazení HA jsem měla tak rozhozené hormony, že až po 3 letech léčby (ne stimulace) jsem měla konečně relativně normální cyklus a pak už to šlo celkem dobře. Sotva manžel prodělal spermiogram (OK), tak jsem okamžitě otěhotněla bez jakéholiv zásahu, tělo se asi leklo plánované laparoskopie a přihlášení do CAR :-)) Takže tomu radši necháváme volný průběh už teď, i když nejradši bych až tak za půl roku (si vymejšlim, co? :-DD.
Jediné, co jsem měla v těhotenství opravdu ráda, byly pohyby miminka a jak o mě manžel krásně pečoval a zněžněl :-) Jinak bych si to břicho, prohlídky, kontroly, srdeční arytmie, porod a šestinedělí klidně odpustila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
30.10.11 18:17

Eliška, jak byla jen na NAC, tak měla taky zelenou stolici a hlen skoro pořád a semtam i ta krev, po příkrmech krev hned zmizela a hlen s postupem času taky.

JJ chlapi nevědí, co to je těhotenství a porod, ikdyž já si na porod nemůžu stěžovat, za 2 hodinky byla malá venku a bez posledních 20minut stahů to bylo v pohodě. A my na malou čekali tři měsíce a teď člověk nic neplánoval a jedna kapka.......asi to je „osud“.
A Jala vůbec si nevymrčuješ, já bych taky druhé mimi chtěla, ale né teď.
Jala, jak malýmu chutnal králík? malá kromě kuřete ještě jiný masíčko neměla, tak taky uvažuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
31.10.11 10:52

Ahoj holky, tak včera měl Kryštof trochu bezrežimový den, protože jsme byli na malém srazu Mini Coopers, jeli jsme na výlet do sv. Jána, udělali si procházku (možná spíš túru), dali si výborný oběd a jeli na Ameriku a tam se zase prošli. Neměla jsem koupenou masozel skleničku, tak jsem místo oběda dala jablečnou přesnídávku s tím, že oběd dám odpoledne. Domů jsme ale přijeli docela pozdě, a večer se mi králík zkoušet nechtěl - kdyby měl reakci, tak ať to neřeším v noci. Takže první pokus bude dnes v poledne, snad to sní - dneska jsem objevila další maličkou dírku v dásni, klube se druhá dvojka nahoře, tak snad nebude moc protivnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek