Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mika.ella1 píše:
@Martina D. Je to trollvzdyt je videt jak jen provokuje
Tipuju to na tu slečnu, co je příliš krásná na malé město, takže randí jen s chlapama z Prahy, z jejího malého města se jí muži bojí ![]()
@admin prosím o odtajnění, není důvod pro anonymitu a jde pravděpodobně o trolling
A mně zase připomíná tu s tou schránkou dole a nebo blokovaným frajerem, co ji nezdraví ![]()
@Anonymní píše:
Tomu verim. U nas dovazka bohuzel se nevede. A nechapu co to tu zase jedete? Napsala jsem jen popis, aby tu nekdo nepsal, ze jsem „podezrela“a at si hledi od pohledu socek, co jdou krast, ne mě.
Nechci ti kazit iluze ale pres 7 let sem delala v obchodaku a kradou i lide, co vypadaji jako ty ses popsala
pokud s nim mas problem jdi za nim a vyrikej si to s nim…tady places na spatnem hrobe
na emiminu jsi silna ale do oci mu nereknes nic ![]()
@pikola píše:
Hele Vifonku má každá druhá cikánka z tržnice, upravené jsou takya ty se zdáš jako pěkná pipina s prominutím
Ze jsem žádnou takovou nikdy nepotkala ![]()
@Dragonsqueen píše:
Nechci ti kazit iluze ale pres 7 let sem delala v obchodaku a kradou i lide, co vypadaji jako ty ses popsalapokud s nim mas problem jdi za nim a vyrikej si to s nim…tady places na spatnem hrobe
![]()
![]()
![]()
na emiminu jsi silna ale do oci mu nereknes nic
Nebudu se špinit s takovym…ja se postarám o to, aby vyletěl. Nikdy na me nikdo v obchode takhle necumel, takze problem je v tom, ze to je mental bez sebereflexe
Příspěvek upraven 27.01.20 v 20:26
@Anonymní píše:
Nebudu se špinit s takovym…ja se postarám o to, aby vyletěl. Nikdy na me nikdo v obchode takhle necumel
@zakruta píše:
A mně zase připomíná tu s tou schránkou dole a nebo blokovaným frajerem, co ji nezdraví
To bude ona, s tím blokovaným frajerem a myslím, že to byla stejná osoba co byla příliš dobrá na muže z maloměsta
holt elita se pozná hned ![]()
@Dragonsqueen píše:tak urcite kvuli tomu ze na tebe kouka ho vyhodi
![]()
Ano, obtezuje me tim. Takze podam stiznost. Ostatne stejne to nebude mit dlouhy trvani, takovy sasci tam dlouho nevydrzi
Za 51 let života a cca 25 let podnikání mám takovou zkušenost, že největší svin. ě /včetně mých bývalých společníků/ byli většinou ti v drahých značkových kvádrech…
A hovada, nemakačenka, která mi vybílila shop, peníze a zboží za půl mega, ti si přišli k soudu se značkovými mobily koupenými za mé peníze a s právníky placenými z prodeje kradeného zboží…
Jeden z nejslušnějších a nejpoctivějších kluků je retardovaný, pracovitý, manuálně zručný Václav z vedlejší vesnice…
![]()
@Anonymní píše:
Ano, obtezuje me tim. Takze podam stiznost. Ostatne stejne to nebude mit dlouhy trvani, takovy sasci tam dlouho nevydrzi
V dnesni dobe jsou radi v kazde hlidaci agenture, ze jim tam alespon nejaky ten sasek chodi protoze je nedostatek lidi. Tak jen kvuli tobe ho urcite nevyhodi, ze si budes stezovat, ze na tebe zrovna blbe cumi
maximalne ho poslou na jinou prodejnu, aby meli od tebe klid
![]()
@Anonymní píše:
Nebudu se špinit s takovym…ja se postarám o to, aby vyletěl. Nikdy na me nikdo v obchode takhle necumel, takze problem je v tom, ze to je mental bez sebereflexePříspěvek upraven 27.01.20 v 20:26
Tak můžeš jít za ním, podat mu ruku a sdělit mu, že jste stejní…
![]()
@Dragonsqueen píše:
V dnesni dobe jsou radi v kazde hlidaci agenture, ze jim tam alespon nejaky ten sasek chodi protoze je nedostatek lidi. Tak jen kvuli tobe ho urcite nevyhodi, ze si budes stezovat, ze na tebe zrovna blbe cumimaximalne ho poslou na jinou prodejnu, aby meli od tebe klid
![]()
I ten nejblbější šašek z bezpečnostní agentury má podstatně větší IQ než slepice zakladatelka…
![]()
@Anonymní píše:
Nebudu se špinit s takovym…ja se postarám o to, aby vyletěl. Nikdy na me nikdo v obchode takhle necumel, takze problem je v tom, ze to je mental bez sebereflexePříspěvek upraven 27.01.20 v 20:26
Možná mu ještě přidají, když upozorníš na to, že dělá svoji práci a nečumí do mobilu jako většina podobných „hlídačů“
nicméně pokud mám čisté svědomí, tak je mi fuk jestli na mě někdo kouká. Pokud chci klid na to, abych mohla něco ztopit, tak kolem sebe budu kopat aby vyhodili i posledního člověka, co mě může chytit no ![]()