Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jasněnkaa pro mě je to dítě chudák ať jsou důvody jakékoli copak dítě rozeznává to, že máma do práce musí nebo to, že do ní chce? NE to dítě jen ví, že máma u něj není a je mu jedno proč
Napisi k tomu asi jen tohle - napr. moje zkusenost - laska, dite, manzelstvi, milenka, konec vztahu, utek a zmizeni z nasich zivotu… nemela jsem jinou moznost nez jit pracovat abych syna uzivila ![]()
Jen me tedy zajima jak byste se zachovali vy… ty co odsuzujete s predsudky pracujici maminky od malych deti… ![]()
@Monny píše:
Napisi k tomu asi jen tohle - napr. moje zkusenost - laska, dite, manzelstvi, milenka, konec vztahu, utek a zmizeni z nasich zivotu… nemela jsem jinou moznost nez jit pracovat abych syna uzivila
to je trochu jiná situace ale pkaliže někdo dopředu ví, že se za dva roky bude muset vrátit do práce a dát dítě na hlídání na 24hod 10 dní v měsíci tak pak je to dítě chudák a ať je to jak je to a důvody jsou jakékoli i když ty za tenhle nemůžeš tak to dítě strádá
Ona nemá až tak náročnou práci, dělá v pizzerce na celé dny. Ale ona se děti zbavovala i dřivé, má tři. Ono ji to tak vyhovuje. A mě je lito těch děti. Na celý den i s noci je to proto že manžel ji chodi na směny a když má odpoledni tak to ani jinak nejde, protože bydlime par km od seme. Takže dojižděni by se nevyplatilo. A svoji mamce si neřekne. A to mi nabizela 2000 kč na měsic. Sranda že.
@Monny píše:šly by makat, aby měli co dát do hrnce a kde bydlet, ale to by byla určitě jiná situace
Jen me tedy zajima jak byste se zachovali vy… ty co odsuzujete s predsudky pracujici maminky od malych deti…
@Jasněnkaa píše: šly by makat, aby měli co dát do hrnce a kde bydlet, ale to by byla určitě jiná situace![]()
nebyla, šla bych a pak bych so bohužel vyčítala, že to nešlo jinak a já promarnila dát dítěti to jediné co v tomhle věku potřebuje MÁMU…a i tak bych řekla že mé dítě strádá…je ale rozdílné muset a chtít jít pracovat
@bombaskubik píše:
Ona nemá až tak náročnou práci, dělá v pizzerce na celé dny. Ale ona se děti zbavovala i dřivé, má tři. Ono ji to tak vyhovuje. A mě je lito těch děti.Na celý den i s noci je to proto že manžel ji chodi na směny a když má odpoledni tak to ani jinak nejde, protože bydlime par km od seme. Takže dojižděni by se nevyplatilo. A svoji mamce si neřekne. A to mi nabizela 2000 kč na měsic. Sranda že.
a je to tu
![]()
@ikyki píše:
nebyla, šla bych a pak bych so bohužel vyčítala, že to nešlo jinak a já promarnila dát dítěti to jediné co v tomhle věku potřebuje MÁMU…a i tak bych řekla že mé dítě strádá…je ale rozdílné muset a chtít jít pracovat
ale ty jsi nevěděla jak to je u zakladatelky, to napsala až teď, a přesto jsi soudila.
@Jasněnkaa odsuzuji to protože když si pořizuji dítě musím dopředu myslet na vše, musíte počítat s tím, že manžel odejde s milenkou nebo ho třeba srazí auto…a že na vše mohu zůstat sama a přemýšlet dopředu proto aby se nestalo, že tím bude trpět dítě
@bombaskubik a ja myslela, ze pracuje jako letuska a dela zamorske lety
Doba je zla, clovek se musi otacet, aby si udrzel praci…
tady už se taky odsuzuje všechno a všichni, dnes pracující matky, zítra matky žijících ze soc. dávek
![]()
Taky jsem byla nucená jit u prvniho prcka do práce hodně brzo ale tu zbývajici část dne sem se ji plně věnovala a i tak mě to hrozně mrzelo. Ale tady to bohužel opravdu neni tento připad. A ona by se jim nevěnovala ani kdyby byla doma. Já to opradu dělam jen pro ty děti. Je mi jich lito a maji mě rádi. Hlavně že se pak teteli jak si neustále něco kupuje a já to dávám do děti. Ale ono se to po zásluze vráti až budou děti velké.
@ikyki píše:
@Jasněnkaa odsuzuji to protože když si pořizuji dítě musím dopředu myslet na vše, musíte počítat s tím, že manžel odejde s milenkou nebo ho třeba srazí auto…a že na vše mohu zůstat sama a přemýšlet dopředu proto aby se nestalo, že tím bude trpět dítě
přeju ať ti všechno vychází podle tvého plánu ![]()
@ikyki můj názor je stejný jak tvůj, myslím to že dítě potřebuje do tří, čtyř let hlavně mámu. ale nevíme proč zakladatelka do té práce chodí a dítě bude dávat hlídat, proto mi přijde divné psát „chudák dítě“