Hnusný pohovor, depka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14313
17.4.20 16:36
@Anonymní píše:
Ahoj. Vyhodili mě z mé první práce - přecházelo se na nový systém, a kolega který v novém systému pracoval dřív, zůstal. Já jsem byla tedy nadbytečná a neprodloužili mi smlouvu.
Dnes jsem byla na pohovoru a pan „reditel“ od začátku rýpal proč nemám fotku v zivotopise, a jestli vím co je to CMR (pracovala jsem s tim, zkoušel mě, na novou pozici to nemělo vliv) a ze můj plat býval jako uklízečka na mé pozici, celkem se mi vysmíval. A pak se mě zeptal jestli je ten vyhazov pravda jestli jsem nebyla jen nemožná a jestli mám opravdu VŠ ze to neodpovídá.
Cítím se fakt mizerně. Už jsem si poplakala :( mam ohromnou depresi ze sebe jako neschopného člověka.

Blbec no který neumí jednat s lidma.Byla jsem též na pohovoru chlap od prvního okamžiku arogantní kre.en bez podání ruky. Odsekavani bez očního kontaktu. V půlce jsem to už nevydržela zvedla se a řekla že většího volá jsem v životě nepotkala. A to se umím ovládat! při odchodu se mi sekretářka zeptala zda jsem přijata…odpověděla jsem ji to co jsem řekla. Jen pokrčila rameny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
17.4.20 20:45

Takových blbecku ještě potkáš. Aspoň už víš, co tě může potkat a příště, když zase na někoho takového narazis, už budeš otrlejsi. Nic si z toho nedělej, kdo by chtěl dělat pro takovýho namistrovanyho vola :roll: Jinak mi to teda dost připomnělo mého bývalého šéfa..no vlastně i toho stávajícího. Mám celkem „štěstí“ na tyhle neurvalce :lol: Ale ono si zvyknes na všechno ;) Určitě kvůli tomu nebreč a kdyz jdeš na pohovor, tak si vygoogluj nějaké průměrné platy na danou pozici v daném městě a o to si řekni. Ať to není ani moc ani málo. Obojí vypadá blbě. Hodně zdaru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
18.4.20 09:21
@Anonymní píše:
@jizvíková když jsem mu řekla, kolik očekávám, zeptal se na momentální plat, jelikož mu přišlo udivující ze jsem si řekla „málo“ (25hrubeho) teď mam píše: Více

Mělas mu vynadat, nějak ho zpražit, když už jsi tušila, že tě nevezme. Mě jednou kdysi také vyhodili z práce, odešli mě dřív, než jsem stihla dát sama výpověď. Vedoucí mi dělal děsné kázání a já věděla, že mi o nic nejde a tak jsem asi dvacet minut seděla a blahosklonně ho poslouchala a myslela si něco o zadnici, chvilkama jsem se na něj i usmívala a pak mu řekla, že už by to stačilo, že děkuji za kázání a bylo vidět, že z toho mám legraci. Nebyl hloupý, pochopil a pak se se mnou začal bavit normálně a normálně mi řekl, že si vzájemně nevyhovujeme, což byla pravda a že ví, že bylo jeho kázání hloupé, protože si plně uvědomuje, že o práci mít nouzi nebudu a práci v pohodě najdu, pak jsme se rozloučili jako normální lidi. Moje ségra si také jednou vyslechla snůšku keců a přestože je velmi slušná, tehdy jí ruply nervy a ředitele firmy seřvala na tři doby a pak s grácií odpochodovala, do 20 minut jí volal, že má práci a že jí chce přijmout. :mrgreen: Nenech si všechno líbit, drž se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
18.4.20 10:45

@Enmamma tak to je husté, pokud je to pravda s tou ségrou, že takto dostala práci :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.20 10:55

Ahoj, s tímto jsem se také setkala a určitě takových lidí ještě potkáme bohužel… No ale když si vybavím tenkrát pohovor (cca před 4 lety) na mou vysněnou pozici, přišla jsem a naproti mě seděly 2 naoko,,protivné" dámy (jedna z nich byla ředitelka), ještě řekly, ať vydržím, že si prostudují můj životopis - no zírala jsem jak… A domů jsem šla a říkala si, že tohle jako ne… No a po týdnu se ozvaly, že mě berou. Tak jsem zajásala, protože jsem měla příležitost jít do oboru, který mám vystudovaný a tehdy jsem ještě neměla žádné zkušenosti z oboru. A co se nestalo? Už od prvního dne skvělý přístup a můžu říct že nejlepší pracovní kolektiv, který jsem kdy měla a nejzlatější šéfka. Bohužel po 2 letech proběhly změny no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
18.4.20 10:58
@Anonymní píše:
@jizvíková když jsem mu řekla, kolik očekávám, zeptal se na momentální plat, jelikož mu přišlo udivující ze jsem si řekla „málo“ (25hrubeho) teď mam píše: Více

Sorry, ale proč jsi říkala pravdu, proč jsi si to nenastrelila? Snad nikdo neříká pravdu, aby měl prostor pro vyjednávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
18.4.20 12:57
@alialiali píše:
@Enmamma tak to je husté, pokud je to pravda s tou ségrou, že takto dostala práci :potlesk:

Ano, je to pravda. Prý ho nadchlo, že se dokáže ozvat a že je průrazná, takového člověka prý potřebuje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová