Hnusný pohovor, depka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.4.20 13:50

Hnusný pohovor , depka

Ahoj. Vyhodili mě z mé první práce - přecházelo se na nový systém, a kolega který v novém systému pracoval dřív, zůstal. Já jsem byla tedy nadbytečná a neprodloužili mi smlouvu.
Dnes jsem byla na pohovoru a pan „reditel“ od začátku rýpal proč nemám fotku v zivotopise, a jestli vím co je to CMR (pracovala jsem s tim, zkoušel mě, na novou pozici to nemělo vliv) a ze můj plat býval jako uklízečka na mé pozici, celkem se mi vysmíval. A pak se mě zeptal jestli je ten vyhazov pravda jestli jsem nebyla jen nemožná a jestli mám opravdu VŠ ze to neodpovídá.
Cítím se fakt mizerně. Už jsem si poplakala :( mam ohromnou depresi ze sebe jako neschopného člověka.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
17.4.20 13:55

Ty jsi jim řekla o vyhazovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
17.4.20 13:55

Počkej, to byl jako pohovor v novém zaměstnání? Jak věděl, jakej jsi měla plat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
17.4.20 13:56

A jak věděl, kolik bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
17.4.20 13:57
@Anonymní píše:
Ahoj. Vyhodili mě z mé první práce - přecházelo se na nový systém, a kolega který v novém systému pracoval dřív, zůstal. Já jsem byla tedy nadbytečná a neprodloužili mi smlouvu.
Dnes jsem byla na pohovoru a pan „reditel“ od začátku rýpal proč nemám fotku v zivotopise, a jestli vím co je to CMR (pracovala jsem s tim, zkoušel mě, na novou pozici to nemělo vliv) a ze můj plat býval jako uklízečka na mé pozici, celkem se mi vysmíval. A pak se mě zeptal jestli je ten vyhazov pravda jestli jsem nebyla jen nemožná a jestli mám opravdu VŠ ze to neodpovídá.
Cítím se fakt mizerně. Už jsem si poplakala :( mam ohromnou depresi ze sebe jako neschopného člověka.

Pod takovým šéfem by nestálo za to pracovat. Měl nějakek mindrák a potřeboval si na někom dokázat, že je „dobrej“. Dej si kafe a hoď to za hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@jizvíková když jsem mu řekla, kolik očekávám, zeptal se na momentální plat, jelikož mu přišlo udivující ze jsem si řekla „málo“ (25hrubeho) teď mam 18

• Citovat
  • Upravit
3265

Vyprdni se na něj, holt to byl blb, co si chtěl nahonit triko. Fotka není povinná.
Pokud by se mnou někdo takto jednal, otočila bych se na podpatku a neodpustila si pár poznámek na odchod.
To že je někdo ředitel neznamená automaticky, že má takový chování.
Znám bohužel spoustu lidi ve vedoucích pozicích, kteří se neumějí chovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15766

Nemožná asi opravdu budeš, když se nějakému magorovi hned svěřuješ, že jsi dostala padáka a dělal tam za plat uklízečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
17.4.20 13:58

Pokud se kdokoliv chová takhle, je to ryze jeho špatná vizitka a jeho trapas. hrozně moc lidí si takhle zkouší nahnat ego nebo léčit mindrak, nic si z toho nedělej. Jinak pokud to byl pohovor na jinou pozici v rámci firmy, tak se tě dost ubohým způsobem snaží zbavit. Opět, vizitka firmy…

• Citovat
  • Upravit
29532
17.4.20 13:58

A pod takovýmto arogantním vedoucím by si chtěla pracovat? To spíše svědčí o jeho „kvalitách“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
17.4.20 13:59

Na tak aspon vidis, jaky je tam reditel blb a nemusis s nimi ztracet cas. Lepsi jak kdyby ti ted mazal med kolem pusy a ukazal se az po zkusebni době.. Kdyby me na pohovoru nekdo ponizoval, odesla bych uz klidne v jeho prubehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
17.4.20 14:00
@Anonymní píše:
@jizvíková když jsem mu řekla, kolik očekávám, zeptal se na momentální plat, jelikož mu přišlo udivující ze jsem si řekla „málo“ (25hrubeho) teď mam píše: Více

Ber to jako poučení na příště, do výše tvého současného platu mu vůbec nic není ;) příště budeš vědět.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1

Tak za prve - na takovych namachrovanych blbecku jeste narazis…netreba kvuli tomu plakat…

Za druhe - nerozebirat duvody vypovedi, proste z organizacnich duvodu, spojovani odd., opatreni skrz vir apod., zadny vysvetlovani ze kolega to umel lip se systemem, jsi tam nejmladsi, nekratsi dobu apod…

Za treti - zapracovat na svem sebevedomi, aby te do budoucna podobny namistrovany machyrek nerozhodil a pusobit sebevedomeji, na pohovor se pripravit predem, aby se nemusel divit a ptat, zda mas vysokou - zjistit si neco o firme a tak. A nepodcenovat rec tela…

• Citovat
  • Upravit
10680

Hele je to zkušenost, příště už budeš odpovídat jinak. Navíc je to šulin. :oops: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
17.4.20 14:02

No jo, napadla jsi na idiota. Já jít na pohovor a ke mě se takhle chovat, vyčistila bych mu krk jen by to hvizdlo… Nic si z toho nedělej. Buď ráda, že se neprojevil později a nešikanoval tě až po nástupu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová