Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AZzuzka píše:
@Elen8 to si hodná, ale je mi to blbí si takhle něco brát…ti pak když tak dám vědět, teď se hlavně soustředím na tu zítřejší kontrolu
@AZzuzka No praáve…cert se v tom vyznej…a pak hlavne mej na to naladu…je to hruza..to si pak rikam, ze to je jak hon na lisku…
@Fami píše:
Ahoj holky. Kdyby na vyvolání ms pomáhal sex, tak už bych ji musela mítmám 59DC (minulý měsíc 52) a už mě to neba
Zkusím ten gynex a uvidím. HA jsem vysadila v únoru 2013, takže mi doktor řekl, že mám počkat, než se mi cyklus ustálí, že s tím teď nic dělat nebude…
Tak to jsme na tom stejne..ja 58DC a to bychom se fakt nacekali…i s tim doktorem…
@alik86 a to na tom nejsme ještě tak špatně…někdo se snaží i několik let ![]()
@AZzuzka já vim…ale taky mozna jejich chyba, ze to neresi tim CARem…i kdyz ono taky dat tolik penez za to, to aby clovek vydelaval 50tisic za mesic… ![]()
Já vím, že je to ještě brzo od vysazení, ale je blbý, že když přijdeš za doktorem, ať s tím něco udělá, tak ti nedá ani blbou vyvolávačku, s tím, že to „dřív či později určitě dostaneš, protože nejsi těhotná“ - to mi řekl… To mě mrzí, že to tak dopadlo. Budu držet palečky, aby vám to brzo vyšlo! Já se na to snažím zatím tolik nemyslet. Stačil by mi jen pravidelný cyklus..
@Fami píše:
Já vím, že je to ještě brzo od vysazení, ale je blbý, že když přijdeš za doktorem, ať s tím něco udělá, tak ti nedá ani blbou vyvolávačku, s tím, že to „dřív či později určitě dostaneš, protože nejsi těhotná“ - to mi řekl… To mě mrzí, že to tak dopadlo. Budu držet palečky, aby vám to brzo vyšlo! Já se na to snažím zatím tolik nemyslet. Stačil by mi jen pravidelný cyklus..
JJ, taky by mi pro začátek stačil pravidelný cyklus, ale neuděláš nic
!A kolik ti je?
@AZzuzka píše:
@Elen8 zítra se dozvím jestli jdu znovu na vyčištění…
@Fami píše:
Jak kdybych slysela toho sveho…taky…to urco dostanete do tydne..to neni na vyvolavacku..a snazte se ob den soulozit..a kdyz to rok nepůjde..tak pak se bude hledat pricina…to bych ho rozkousla v zubech…
@alik86 Tak pro začátek to snad tolik nestojí…udělají ti základní vyšetření a snaží se tě dát do kupy, IVF…a takový, to je sice nákladnější, ale to je poslední řešení! Nám by stačilo upravit cykly a zjistit zda-li a kdy je ovu…
@AZzuzka jo presne..to by mi pro zacatek stacilo..ale nechapu proc to neudelal hned od zacatku…a navic jeste kdyz vi, ze tenhle problem mam po sve matce, ktera taky nemohla otehotnet a mela nepravidelnou menses…to fakt nechapu…ja jsem tak vytocena…
@Elen8 No! Určitě to bude dobrý…bud hezky v klidu a vše dobře dopadne…
@Fami píše:
Třeba pomůže ten gynex, za 2 týdny mi bude píše: Více
Jako mě ![]()