Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Neříkám, že hlava je sterilní, ale opravdu větrá..kdežto frnda asi těžko..no nemá cenu to rozebírat dál, já si stojím za svým a přirovnávat vlasy k chlupům mezi nohama je pro mě prostě nechutný.. ![]()
A nikomu nevnucuju, jestli se holit nebo ne, jen říkám svůj názor a postoj k věci ![]()
Příspěvky pochybného charakteru a s ním související mažu, diskuze není seznamka.
Monika
Ahoj nevim kam napsat jsem silnejsi postavy a v tech vedrech to je hrozny trapi me ze kdyz se spotim tam dole…tak jsem proste citit je mi to dost neprijemne a hlavne kdyz se oholim cerstve tak ti je pak jedno k druhemu ale vytoky nemam ze bych mela zanet proste se potim i dole a pak se citim poradte jestli existuje treba nejaka vune na intimni partie nebo neco???
jsem z toho dost zoufala
a stydim se za to
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj nevim kam napsat jsem silnejsi postavy a v tech vedrech to je hrozny trapi me ze kdyz se spotim tam dole…tak jsem proste citit je mi to dost neprijemne a hlavne kdyz se oholim cerstve tak ti je pak jedno k druhemu ale vytoky nemam ze bych mela zanet proste se potim i dole a pak se citim poradte jestli existuje treba nejaka vune na intimni partie nebo neco???jsem z toho dost zoufala
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a stydim se za to
![]()
Určitě pohledej na internetu deodorant pro intimní partie nebo se poptej přímo v lékárně.
@Anonymní píše:
Ahoj nevim kam napsat jsem silnejsi postavy a v tech vedrech to je hrozny trapi me ze kdyz se spotim tam dole…tak jsem proste citit je mi to dost neprijemne a hlavne kdyz se oholim cerstve tak ti je pak jedno k druhemu ale vytoky nemam ze bych mela zanet proste se potim i dole a pak se citim poradte jestli existuje treba nejaka vune na intimni partie nebo neco???jsem z toho dost zoufala
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a stydim se za to
![]()
na vůně se vyprdni, se ve vedrech sprchuj co to jde, přijdeš domů hned sprcha, ráno sprcha a nanejvýš si kup vlhčený ubrousky na záchod. Spíš jestli se špatně neutíráš
, protože když je člověk oholen, nejsou záněty, nemá tam co smrádnout ![]()
@Anonymní píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a stydim se za to
![]()
co zkusit nosit sukýnky a volnější bavlněné kalhotky
vůni bych si na božku žádnou nestříkala, spíš bych se víc sprchovala, klidně 3× denně.
Řekla bych omývat a omývat, po vůni bys teprve mohla na ty výtoky začít trpět. Ale mýt se nejlépe jen čistou vodou. Na ven si můžeš vzít petku s vodou se sportovním uzávěrem a použít na záchodě jako intimní spršku, stačí zmáčknout
A nějaká bylinka, co snižuje pocení, teď nevím, jestli kopřiva ![]()
A nepoužívat umělý intimky, to je taky puch jak od ropuch, když už, tak látkový
Ja bych poresila obleceni-100% bavlna kalhotky, spis sukne, dobrou intimku a tu menit vickrat za den
Diskuse na takové téma a na tomto serveru mi přijde fakt nechutné. Každá žena to má tak jak to má a neventiluje to na diskusích. Myslím tím ženu na úrovni.
@Anonymní píše:
Diskuse na takové téma a na tomto serveru mi přijde fakt nechutné. Každá žena to má tak jak to má a neventiluje to na diskusích. Myslím tím ženu na úrovni.
je vidět že ty úroveň máš, hrdinko ![]()
@Anonymní píše:
Tak sem nechod, necti to a nebudes pohorsena. ![]()