Holit se dole - ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3466
13.9.12 09:56

Neříkám, že hlava je sterilní, ale opravdu větrá..kdežto frnda asi těžko..no nemá cenu to rozebírat dál, já si stojím za svým a přirovnávat vlasy k chlupům mezi nohama je pro mě prostě nechutný.. :poblion:

A nikomu nevnucuju, jestli se holit nebo ne, jen říkám svůj názor a postoj k věci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
9.11.12 20:20

@kcechovka To jde o to jestli je to vodorovně ¨nebo svisle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
9.11.12 23:15

Příspěvky pochybného charakteru a s ním související mažu, diskuze není seznamka.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
9.11.12 23:43

A máme po štěněti.. :mrgreen: mami ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
11.11.12 17:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.13 13:54

Ahoj nevim kam napsat jsem silnejsi postavy a v tech vedrech to je hrozny trapi me ze kdyz se spotim tam dole…tak jsem proste citit je mi to dost neprijemne a hlavne kdyz se oholim cerstve tak ti je pak jedno k druhemu ale vytoky nemam ze bych mela zanet proste se potim i dole a pak se citim poradte jestli existuje treba nejaka vune na intimni partie nebo neco??? :( jsem z toho dost zoufala :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: a stydim se za to :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
27264
18.6.13 13:56
@Anonymní píše:
Ahoj nevim kam napsat jsem silnejsi postavy a v tech vedrech to je hrozny trapi me ze kdyz se spotim tam dole…tak jsem proste citit je mi to dost neprijemne a hlavne kdyz se oholim cerstve tak ti je pak jedno k druhemu ale vytoky nemam ze bych mela zanet proste se potim i dole a pak se citim poradte jestli existuje treba nejaka vune na intimni partie nebo neco??? :( jsem z toho dost zoufala :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: a stydim se za to :roll: :roll:

Určitě pohledej na internetu deodorant pro intimní partie nebo se poptej přímo v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
18.6.13 13:58
@Anonymní píše:
Ahoj nevim kam napsat jsem silnejsi postavy a v tech vedrech to je hrozny trapi me ze kdyz se spotim tam dole…tak jsem proste citit je mi to dost neprijemne a hlavne kdyz se oholim cerstve tak ti je pak jedno k druhemu ale vytoky nemam ze bych mela zanet proste se potim i dole a pak se citim poradte jestli existuje treba nejaka vune na intimni partie nebo neco??? :( jsem z toho dost zoufala :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: a stydim se za to :roll: :roll:

na vůně se vyprdni, se ve vedrech sprchuj co to jde, přijdeš domů hned sprcha, ráno sprcha a nanejvýš si kup vlhčený ubrousky na záchod. Spíš jestli se špatně neutíráš :oops:, protože když je člověk oholen, nejsou záněty, nemá tam co smrádnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.13 14:01

Potim se normalne nedmerne natoz pak dole… :x :x :x :x

• Citovat
  • Upravit
K-Black
18.6.13 14:02
@Anonymní píše:

co zkusit nosit sukýnky a volnější bavlněné kalhotky :think: vůni bych si na božku žádnou nestříkala, spíš bych se víc sprchovala, klidně 3× denně.

• Citovat
  • Upravit
31594
18.6.13 14:02

Řekla bych omývat a omývat, po vůni bys teprve mohla na ty výtoky začít trpět. Ale mýt se nejlépe jen čistou vodou. Na ven si můžeš vzít petku s vodou se sportovním uzávěrem a použít na záchodě jako intimní spršku, stačí zmáčknout 8) A nějaká bylinka, co snižuje pocení, teď nevím, jestli kopřiva :think:
A nepoužívat umělý intimky, to je taky puch jak od ropuch, když už, tak látkový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinina
18.6.13 14:03

Ja bych poresila obleceni-100% bavlna kalhotky, spis sukne, dobrou intimku a tu menit vickrat za den

• Citovat
  • Upravit
274
18.6.13 14:45

Diskuse na takové téma a na tomto serveru mi přijde fakt nechutné. Každá žena to má tak jak to má a neventiluje to na diskusích. Myslím tím ženu na úrovni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.6.13 14:46
@Anonymní píše:
Diskuse na takové téma a na tomto serveru mi přijde fakt nechutné. Každá žena to má tak jak to má a neventiluje to na diskusích. Myslím tím ženu na úrovni.

je vidět že ty úroveň máš, hrdinko :lol:

• Citovat
  • Upravit
2480
18.6.13 14:47
@Anonymní píše:

Tak sem nechod, necti to a nebudes pohorsena. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková