Holit se dole - ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7858
11.8.21 12:53

Nedávno mi to říkal můj kamarád (něco málo přes 30 let), že naprosto zásadně upřednostňuje až vyžaduje přírodní klín u partnerky. Prý není na děti (tím naznačoval, že vyholený klín má vlastně evokovat tu mladičkou dívku, dítě)
Samotnou mě to překvapilo, taky jsem předpokládala, že ženy se vyholují proto, že muži to teď tak chtějí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.21 09:17
@vulpes píše:
Nedávno mi to říkal můj kamarád (něco málo přes 30 let), že naprosto zásadně upřednostňuje až vyžaduje přírodní klín u partnerky. Prý není na děti (tím naznačoval, že vyholený klín má vlastně evokovat tu mladičkou dívku, dítě)
Samotnou mě to překvapilo, taky jsem předpokládala, že ženy se vyholují proto, že muži to teď tak chtějí…

Vyžadovat přírodní klín v případě mé partnerky/partnerek nelze, to bych musel dobrovolně přijmout celibát :-D. Je pravda, že mi současná partnerka vyšla vstříc alespoň několika upravenými chloupky do trojúhelníčku na V. pahorku. Představa plně přírodního a neupraveného klínu je pro mě ale nepopsatelně lákavá.

Je realitou, že nevyholený klín (nebo nejen klín) je dnes výjimečná záležitost. Faktem taky je, že vyholenou variantu velmi pravděpodobně většinová společnost preferuje nebo spíše vyžaduje. Je to ale nutně tak, že jí preferuje většina mužů? Nemůže to být tak, že se z holení prostě stala norma, která je všeobecně přijímána (není to o preferencích), stejně tak, jako se nikdo nepodivoval v devadesátých letech nad hustým ochlupením? Když to trochu odlehčím - vonělo to stejně, chutnalo to stejně a zážitek taky nebyl jiný, čímž pomíjím a vyvracím nepodložené nesmysly o tom, že je to nehygienické, nechutné apod. :-) :-) :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.21 08:49

Ahoj, já si tedy dovolím vyvrátit ti tu myšlenku, že nevyholený klín je dnes rarita. Není ;)
Ráda a často chodím plavat do bazénu. Sem tam zajdu i do sauny nebo wellness. Měla jsem i možnost být letos na FKK pláži v Chorvatsku, kde to byla směsice různých národů a lidí všeho věku.
No a nevyholený klín nebo jen zastřižený, decentně upravený trojuhelník, či silnější pruh vídám opravdu velmi často. Navíc bych řekla, že i daleko častěji než například před 10 lety a to zejména u mladých. Takže ten trend vzhledu alá oškubané kuře se pomalu vytrácí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková