Holka v pánské sprše

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15436
25.2.19 17:38

Když si představím, že někdo jde s dětma i na nudistickou pláž :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
25.2.19 17:38
@Celina píše:
No ty asi nemáš dceru, že? Protože tahle poznámka je těžce mimo 8o

Třeba se zálibně dívá i na svou dceru. I takoví tatínkové jsou. Bohužel. Taky ji může přivést do šatny bazénu ukázat svým kamarádům, ať se taky potěší. Lidé jsou různí. Vím, přeháním, ale bohužel i to se stává. Vůbec mě netěší o tom psát.

• Citovat
  • Upravit
14751
25.2.19 17:39
@Havlova píše:
@kucerovka No, snad tam nepotká spolužáka, aby pak nelíčil ve třídě, že ji viděl nahatou. Ve třetí třídě zrovna u dcery tyhle věci docela řešili.

Když jsem byl asi ve čtvrtý/pátý třídě, tak jsme šli po treninku do sauny - v plavkách (společná sauna, téměř všichni v plavkách). A potkali jsme tam spolužačku s tátou, oba nazí. Fakt to byla dost trapná situace i pro nás v plavkách - jak se musela cítit spolužačka si nedokážu představit (červená v obličeji, dělala že tam není). Koukali jsme jinam, dělali, že ji nevidíme. Ve škole ani mezi kamarády jsme o tom nemluvili, přesto se nám minimálně dva měsíce vyhýbala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
25.2.19 17:40
@ivašot. píše:
Když si představím, že někdo jde s dětma i na nudistickou pláž :mrgreen:

Taky tam bývají ukájející se chlapi. Většinou za polotem. Já je viděla, ty ne? Jen jsem se jich nezeptala, kdo je vzrušuje. To ani nešlo, protože hned utíkali.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
25.2.19 17:42
@kucerovka píše:
Ano, to souhlasím. Nevíme jací tam chodí lidi. Ale od toho tam je její táta, aby ji uhlídal a dal na ní pozor ne?! Kdyby si něčeho všiml, tak by mu při nejlepším rozbil hubu. Ale aby šla sama do dámských šaten, tam víte na koho narazí?!! Jsou to sice ženský, jako ona, ale oni jsou všichni svatý?! I mezi námi ženskýma se najdou tací které bych nejraději nepotkala. Takže tím chcete říci, že je u nás v dámských šatnách úplně v bezpečí a nic jí nehrozí?!!!!!!

I cestou do bazénu se jí může něco stát.

• Citovat
  • Upravit
81500
@Kobliha51 píše:
Dospělá žena si poradí. Když se pedofilovi zalíbí a on ji bude pronásledovat, tak si holka neporadí. Úchylky mohou být i k smíchu, úchylové málokdy.

V tom případě raději vůbec nechodit na bazén, pac homosexuální pedofilum se nevyhne ani v těch delenych satnach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767

:think: Já třeba teď řeším opačný problém. Budu muset vzít šestiletého s sebou do dámské šatny. Do pánské ho v tomto věku fakt samotného nepustím - člověk nikdy neví, co tam potká za chlapy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
25.2.19 17:43

@Kobliha51 Můžu se zepatat, jak bys řešila situaci, kdy třeba v mém okolí jsou bazény jen se společnými šatnami? Je tam sice pár převlékacích kabinek, ale drtivá většina lidí se převléká přímo před skříňkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
25.2.19 17:44
@Adrasteia píše: :think: Já třeba teď řeším opačný problém. Budu muset vzít šestiletého s sebou do dámské šatny. Do pánské ho v tomto věku fakt samotného nepustím - člověk nikdy neví, co tam potká za chlapy.

Tak pořád je víc chlapů, co vlezou na všechno co se hýbe, než žen, které by obtěžovaly malé děti. Jen ho hezky vezmi sebou. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
17
25.2.19 17:44
@Kobliha51 píše:
Dospělá žena si poradí. Když se pedofilovi zalíbí a on ji bude pronásledovat, tak si holka neporadí. Úchylky mohou být i k smíchu, úchylové málokdy.

Pronásledovat?! Já bych pedofily střílela!!!! Ale jestli jste četla příspěvek, tak přeci tam nepůjde sama proboha :zed: bude tam její táta. Snad žádná holka tam nechodí sama bez otce. To by jí tam ani samotnou nepustli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
25.2.19 17:45
@kucerovka píše:
Pronásledovat?! Já bych pedofily střílela!!!! Ale jestli jste četla příspěvek, tak přeci tam nepůjde sama proboha :zed: bude tam její táta. Snad žádná holka tam nechodí sama bez otce. To by jí tam ani samotnou nepustli!

Tak pokud by šla sama, tak není důvod aby nešla do dámské šatny, že ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
25.2.19 17:47
@ivašot. píše:
@Kobliha51 Můžu se zepatat, jak bys řešila situaci, kdy třeba v mém okolí jsou bazény jen se společnými šatnami? Je tam sice pár převlékacích kabinek, ale drtivá většina lidí se převléká přímo před skříňkou.

Mě nahota nevadí. Trochu bych se zakryla ručníkem možná. Čím jsem starší a mám horší tělo, tím míň mi nahota vadí. Pokud je tam drtivá většina, tak jsou tam ženy, muži, děti, to je normální. Jsme lidi a nazí lidi jsou taky všichni stejní. Pořád lepší než dítě v mužské šatně. Mě jde o úchyly, ne o nahotu.

• Citovat
  • Upravit
17
25.2.19 17:48
@Kobliha51 píše:
I cestou do bazénu se jí může něco stát.

Ano, ale to tam bude pořád její otec…já to asi nevysvětlím!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
25.2.19 17:49
@Kobliha51 píše:
Mě nahota nevadí. Trochu bych se zakryla ručníkem možná. Čím jsem starší a mám horší tělo, tím míň mi nahota vadí. Pokud je tam drtivá většina, tak jsou tam ženy, muži, děti, to je normální. Jsme lidi a nazí lidi jsou taky všichni stejní. Pořád lepší než dítě v mužské šatně. Mě jde o úchyly, ne o nahotu.

Zpravidla čím míň vadí nahota tomu kdo se ukazuje, tím víc vadí těm okolo (nebrat osobně) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
25.2.19 17:52

Já nevím, byla tu diskuze o sdílení fotek dětí na fb apod, kde půlce matek vadilo, že by jejich dítě bylo vystaveno na jejich profilu, oblečené, z nějakého výletu apod. Že se musí chránit, aby se dítě nestalo terčem nějakého pedofila a kdesi cosi. Když někdo řekl že sdílí mezi přáteli fotky dětí, byl skoro ukamenovan jak je nezodpovědný a teď najednou by ty samé matky poslaly dospívající dceru se svlikat do pánské šatny, to mi přide teda mnohem horší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí