Holka v pánské sprše

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
25.2.19 18:29
@Prof. Farnsworth píše:
Víš co bude nejbezpečnější - nikam nechoďte a zůstaňte doma.

asi tak …

• Citovat
  • Upravit
14047
25.2.19 18:33

Je to blbý, je dost velká na to se převléct sama, já bych svoje tři kluky 9,9,8 let teda do dámské sebou nevzala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42858
25.2.19 18:39

@kucerovka Ale v tom je přece rozdíl - když jdu do smíšené sauny, musím očekávat, že tam budou muži i ženy, a jdu tam pouze, pokud mi to nevadí. Když jdu do dámské sauny (šatny, toalety…) očekávám, že tam budou jen ženy, maximálně hodně malí chlapci. Analogicky jdu do pánské, tak očekávám muže a velmi malé holčičky. Manželovi by vadilo být nahý před cizí školačkou, nikdy se nesvlékal ani před vlastními dcerami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.2.19 18:51
@Klopotkova píše:
@kucerovka Pořád tady v diskusích někdo poukazuje, že diskusi založil troll, myslím si to v tomto případě o vás, strašně to pořád dokola řešíte.
Vyloženě k tématu - ne, nepustila, v pánských šatnách v tomto věku nemá co dělat, spousta holek se už v tomto věku stydí, je dost velká na to, aby tu chvilku v dámských šatnách zvládla sama, jste troll.

Aha, tak jsem se o sobě dozvěděla něco nového. Myslet si můžete co chce, to vám neberu. Nebojte nejsem urážlivá, jen jsem se chtěla zeptat na názor, a už jsem nějaký uchyl?! To fakt ne. Já jsem nevěděla že máte nadpřirozené schopnosti, že hned víte kdo to píše. Nebo tady určujete pravidla, o čem se radit a o čem ne?! Prostě jsem nějaký troll a basta, super a tleskám. Pokud se vás tato diskuze dotkla, tak se vám hluboce omlouvám, že jsem si dovolila bez vašeho svolení položit dotaz. A nebo co kdyby jste si odpustila tyto komentáře? To by bylo nejlepší. Já jsem se ptala na názor a vy jediná mi tady napíšete že jsem ,,Troll"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
25.2.19 19:03
@kucerovka píše:
Aha, tak jsem se o sobě dozvěděla něco nového. Myslet si můžete co chce, to vám neberu. Nebojte nejsem urážlivá, jen jsem se chtěla zeptat na názor, a už jsem nějaký uchyl?! To fakt ne. Já jsem nevěděla že máte nadpřirozené schopnosti, že hned víte kdo to píše. Nebo tady určujete pravidla, o čem se radit a o čem ne?! Prostě jsem nějaký troll a basta, super a tleskám. Pokud se vás tato diskuze dotkla, tak se vám hluboce omlouvám, že jsem si dovolila bez vašeho svolení položit dotaz. A nebo co kdyby jste si odpustila tyto komentáře? To by bylo nejlepší. Já jsem se ptala na názor a vy jediná mi tady napíšete že jsem ,,Troll"
:nevim: :nevim: :nevim: :lol: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
7188
25.2.19 20:10

Jéžiš, ja bych to vubec neresila. At ji tatka vezme do panskejch, vzdyt se prd stane. Pokud ji to samotny nevadi, pak z toho trauma mit nebude, a beztak jde jen o to se oplachnout pod sprchou a prevleknout do plavek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
25.2.19 20:51

No v osmi letech už z toho holky mají rozum a stydí se, ne?

• Citovat
  • Upravit
81500
25.2.19 20:55
@Klopotkova píše:
No v osmi letech už z toho holky mají rozum a stydí se, ne?

Naše by se klidně svlíkla na Václaváku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37904
25.2.19 23:07
@nestarejtese píše:
No ale ano,mě to nepřijde být moc vtipný.(ta erekce)
Taky nebyl vtip, ale sarkasmus ! :jazyk:
@Kobliha51 píše:
Dospělá žena si poradí. Když se pedofilovi zalíbí a on ji bude pronásledovat, tak si holka neporadí. Úchylky mohou být i k smíchu, úchylové málokdy.
Ano, pedofil ji bude pronásledovat a tatínek se na to bude klidně dívat a nepomůže ji … :zed:
@Kobliha51 píše:
To nemyslíš vážně, že ne. :zed:

Smrtelně! Myslím si totiž, že násilí a brutalita je mnohem větší problém než odhalená koza před 22:00! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.2.19 23:55
@Klopotkova píše:
No v osmi letech už z toho holky mají rozum a stydí se, ne?

No úplně hele. V osmi letech jsou už v pubertě, mají menstruaci, rostou jim prsa, ochlupení a kdo ví co ještě :zed: :zed: . Hele naše holka se stydí tak strašně, asi jako ostatní holky v jejím věku, co chodí s tátou do panských sprch a lítají tam úplně nahaté před nahatýma chlapama. Tak asi tak se stydí naše dcera. :mrgreen: Ne teď vážně, tak jako některé holky se stydí víc, některé míň. Každý je nějaký a každý má stud. Podle mého, záleží hodně na co jsou zvyklé a jak jsou vychovávané. Pak samosebou i jak rychle dospívá. My naší holku už od malička vychováváme tak, že nahota není tabu, neschováváme se před ní, chodíme do sauny apod.,je dobré aby třeba chápala rozdíl mezi pohlavím. A taky podle toho to i jinak vnímá, než holka, kterou rodičové by už od mala nejraději oblékli nejlépe do skafandru. To ta holka se bude stydět i v 5 letech. Naše holka se prostě zatím nestydí, je jí to spíš jedno. Čas ukáže, ale teď je ještě malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.19 00:09

Mě ani tak nezaráží nějaký stud nebo nestud, ale to, že by ve třetí třídě základní školy byla tak neschopná, aby nezvládla projít šatnami a sprchami sama. 8o Tohle by mě snad ani nenapadlo řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37904
26.2.19 00:18
@kucerovka píše:
My naší holku už od malička vychováváme tak, že nahota není tabu, neschováváme se před ní, chodíme do sauny apod.,je dobré aby třeba chápala rozdíl mezi pohlavím. A taky podle toho to i jinak vnímá, než holka, kterou rodičové by už od mala nejraději oblékli nejlépe do skafandru.

A hlavně když vyroste, tak z ní bude sebevědomá žena, která v nahotě nevidí nic zvláštního a která bude mít zdravé chápání lidské sexuality!

Mimochodem, dříve jsem rád chodil do Aquapalace v Praze na různé saunovací akce typu Půlnoční saunování a Naturistické koupání a saunování, která byly výrazně levnější než běžné ceny a pro mě i ve vhodnější dobu. Na jedné takové naturistické akci bylo i vyhlášení Miss, včetně promenády bez plavek a volného programu, kdy u 12-16 slečen jsem i já, velice tolerantní k nahotě a projevům sexuality, měl pocit, že je to už trochu za hranou. A rodiče byli ze svých nahatých pubertálních ratolestí úplně na větvi a celí šťastní, když to ta jejích Janička nebo Lucinka vyhrála nebo se dobře umístila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.19 00:29
@zrezlá plechovka píše:
Mě ani tak nezaráží nějaký stud nebo nestud, ale to, že by ve třetí třídě základní školy byla tak neschopná, aby nezvládla projít šatnami a sprchami sama. 8o Tohle by mě snad ani nenapadlo řešit.

Naprosto souhlasím.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
26.2.19 08:09
@kucerovka píše:
No úplně hele. V osmi letech jsou už v pubertě, mají menstruaci, rostou jim prsa, ochlupení a kdo ví co ještě :zed: :zed: . Hele naše holka se stydí tak strašně, asi jako ostatní holky v jejím věku, co chodí s tátou do panských sprch a lítají tam úplně nahaté před nahatýma chlapama. Tak asi tak se stydí naše dcera. :mrgreen: Ne teď vážně, tak jako některé holky se stydí víc, některé míň. Každý je nějaký a každý má stud. Podle mého, záleží hodně na co jsou zvyklé a jak jsou vychovávané. Pak samosebou i jak rychle dospívá. My naší holku už od malička vychováváme tak, že nahota není tabu, neschováváme se před ní, chodíme do sauny apod.,je dobré aby třeba chápala rozdíl mezi pohlavím. A taky podle toho to i jinak vnímá, než holka, kterou rodičové by už od mala nejraději oblékli nejlépe do skafandru. To ta holka se bude stydět i v 5 letech. Naše holka se prostě zatím nestydí, je jí to spíš jedno. Čas ukáže, ale teď je ještě malá.

Když je to tak běžné, tak co se na to vůbec ptáš, když Ti někdo napíše, že má jít do dámských sprch,tak se stejně hádáš a svůj názor na věc máš jasný. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.19 08:25

Nexhala bych na ni, co si vybere, jestli sama pres damy, nebo s tatou pres pany. Chlapi to podle me extra resit nebudou, viz zdejsi muzske prispevky.
Ja resim o dost vetsi problem, syn na prahu puberty, autista, sam pres pany neprojde, overeno, pres damy nepujde, protoze oddeleni saten a sprch chape a povazuje za nedotknutelne. S cizim clovekem nepujde. Bazen miluje
Jsem s detmi sama, do bazenu se dostane jen se mnou, s tatinkem nikam nechodi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML