Horečka nad 39,5°C

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10907
28.6.16 15:19

A z čeho má takovou teplotu? Jsi si něčeho vědomá? Volala bych pediatričku a domluvila se s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
28.6.16 15:20

To je dost vysoká horečka, určitě bych vzbudila a zkontrolovala, zda vnímá, motoriku atd… respektive víš důvod horečky (angína či něco)?
Nám dobře zabírá nurofen sirup, případně se dá po čtyřech hodinách kombinovat s paralen sirupem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
28.6.16 15:22

Při takovéhle horečce už bych ho vzbudila, to už je dost..pokud to bude potřebovat, zase zabere ;) a při vysoké horečce se nám nejvíc osvědčily sirupy, na střídačku paracetamolový a ibuprofenový ;) a občas i vlažná sprcha, ale spíš teplejší, ať to při horečce nevnímá jako ledárnu :mavam:

Příspěvek upraven 28.06.16 v 15:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.6.16 15:25

Vzbudila bych, prohlédla a dala nurofen sirup ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
28.6.16 15:28
@LenďuleB píše:
Ahoj, teď jsem měřila malého (2 a půl roku) a má 39,8, spinká. Myslíte mám ho vzbudit a dát mu něco na snížení teploty? co nejvíce zabírá? Nevím, jestli je lepší ho nechat spinkat, asi to potřebuje a neb ho vzbudit :-(

nemáš nurofenové čípky, třeba by se nevzbudil, když bys mu ho opatrně dala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
28.6.16 15:38

:-( vědomá si ničeho nejsem, dnes jsem mu dala nurofen, v 11 měl 38.. no a te´d mu to ještě takle vyskočilo :-( Tak já ho jdu vzbudit a zavolám na pohotovost, co s ním. jinak má maličko rymičku, ale to je všechno, nic jiného nepozoruji. Ještě jeho jedna sestřička má angínu.. tak jestli se nenakazil a druhá holčička )jsou dvojčata) tak tý jeden den taky takle vylítla teplota.. ne tolik, necelých 38 a druhý den byla dobrá. Doktor říkal, že to mohlo být z vedra nebo viroza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PID
726
28.6.16 17:47

@LenďuleB Muzu se zeptat, co Ti rekli na pohotovosti? Prave resim to same. Tez ma 2,5 let, od rana mel 38,3; Nurofen nezabral, vylitlo to az k 39,5. Zabrala vlazna sprcha, ale jen na hodinu, pak to zas vylitlo nahoru. Po 4h jsem dala Paralen sirup, znovu sprcha a az pak mu to kleslo. Uvidime, co v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PID
726
28.6.16 17:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie