Horečka nad 39,5°C

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Gabika
20.1.11 16:14
jerryna84 píše:
tak dneska opět 39,4, je to tu zpátky, a ta rýma je tak velká že má úplně nateklé oči a kašel se taky zhoršil.

Možno by to chcelo pred víkendom za Dr. nechať spraviť CRP či prípadne inak vylúčiť bakteriálnu infekciu…

• Citovat
  • Upravit
402
20.1.11 17:21

zítra fičím za dr.včera jsem jí volala jak na tom Šimon je a jestli se mi to nezlepší tak máme přijít.asi to vypadá na atb.hlavně že pije a taky něco snědl.ale pořád ty horečky atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.1.11 07:11

teplota

ahoj male budou pristi tyden 3mesice od vcerejska ma 38,5 jely sme na pohotovost jelikoz sme doma nemely zadne leky,DR nam napsala paralen cipky ale teplota ji neklesa davam ji mokre rukavicky a na celicko kapesnik a je porad rozpalena.Holky poradte diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
24.1.11 09:04

Pokud nema studene rucky,dej mimi do vanicky s mirne teplou vodou(mu se to bude v horecce zdat jao vlazna) a tam ho nech tak deset minutek.Ale pouze pokud ma rado vodu,samozrejme-jinak nema smysl,aby to prorval!!!! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.1.11 09:24

horecka

Rucicky studene nema spiz horke,vanu zkusim vodu ma rada,volala jsem nasi DR a mame prijet po 16hod. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
24.1.11 09:29

tak Eliška má úplně to samé, horečka, velká rýma a kašel. Doktorka udělala výtěry a prý je to jen nějaká viroza. Na kontrolu máme jít až zítra, pokud nebudou horečky. Zrovna se rozmýšlím, protože v noci měla Eliška opět téměř 40 (trvá to od čtvrtka), ale hlavně mám problém do ní dostat jakékoli jídlo nebo tekutiny, nemáte nějakej fígl? :-( . A co mě nejvíc zaráží je, že Eliška poslední 3 dny jen spala. Vždy se probudila, něco málo pojedla nebo popila, dostala léky a zase usnula. Dneska už je teda vzhůru a hraje si tady, ale stejně…nevím, nevím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.1.11 09:33
andysek266 píše:
ahoj male budou pristi tyden 3mesice od vcerejska ma 38,5 jely sme na pohotovost jelikoz sme doma nemely zadne leky,DR nam napsala paralen cipky ale teplota ji neklesa davam ji mokre rukavicky a na celicko kapesnik a je porad rozpalena.Holky poradte diky

Zkus tu vaničku a jěště se dávají studené zábaly na zápěstí a kotníky.Snad to zabere a teplota klesne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.1.11 09:56

Evi ja mam take Elisku…me pije sunar ale jen 90tku a cajik branulovany hermanek s fenyklem to je schopna vypit i pul flasky jinak porad spinka.A teplota trva ikdyz ji porad namcim rukavicky a ponozky.Vanicku zkusi az se trosku probere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
24.1.11 10:27

Ja davam vodu anebo mm do strikacky,to jedine vzala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
24.1.11 10:44
andysek266 píše:
Evi ja mam take Elisku…me pije sunar ale jen 90tku a cajik branulovany hermanek s fenyklem to je schopna vypit i pul flasky jinak porad spinka.A teplota trva ikdyz ji porad namcim rukavicky a ponozky.Vanicku zkusi az se trosku probere.

taky ti pořád spí? Já už jsem z toho úplně na větvi, až mi to pomalu nepřišlo ani normální 8-o , v každém případě, dnes k té doktorce zajdu, opět jsem naměřila horečku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.1.11 11:30

jj taky porad spi pred chvily sem ji merila ma 39,2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
24.1.11 16:33

tak my už jsme zpět. Ukázalo se, že jít k lékaři byl dobrej nápad. Paní Dr. nechala udělat CRP a RTG plic a ukázalo se, že Eliška má zápal plic. Dostala antibiotika, vše ostaní je v pořádku, takže doufám, že od teď bude už jen lépe :-)

a všem ostatním nemocným přejeme také brzké uzdravení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.1.11 01:54

Po ranim telefonu s detskou doktorkou jsme odpoledne vyrazily, malou prohlidla a to dukladne ne jak v nedely na pohotovosti kdeto trvalo zhruba tri minuty i se svlecenim maly a zaver zanet nosohltanu.Nase pani doktorka nam napsala zadanku na ORL tak sme mazaly do nemocnice opet na pohotovost,Elisce pichly obe ouska dostala sirup nurofen a kapky nasivin.Ajeste se divily zeto nepoznaly uz v nedely pry do oci bijici zanet stredniho ucha.JJ NASE ZDRAVOTNICTVI NEMA CHYBU…Eliska se pred chvily vzbudila napapala se a spinka je bez teplot konecne.Vsem nemocnym mimi brzke uzdraveni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
25.1.11 08:39

Andysku,

ach boze.. :-( At jste brzy ok!!!!
U nas to dopadlo tak,ze je Ajinka s manzelem uz skoro tyden v nemocnici :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.1.11 08:53

farska tak to jemi moc lito my jdeme jeste zitra na kontrolu tak uvidime,mala ma cele prave ousko od krve no hruza.Take sem pocitala stim ze nas tam nechaji ale zatim sme doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí